Te nyertél "öreg"!Normandia írta:Nekem már a fene tudja hanyadik. Talán a 13., amit tv-n nézhetek

Emlékezetes még a 78-as VB, nagyon-nagyon jó magyar csapat volt ott, méltánytalanul megverettek az argentinokkal, hogy utána mentálisan jó magyar módra szétessünk a továbbiakban.Nagyjából azóta utálom az argentínokat, kivéve amikor Maradona játszott, mert az egy fantasztikus csapat volt, egy született zsenivel. A spanyolokat és olaszokat mindig imádtam, bár évtizedekig sok örömöm nem volt a hispánokban. Nagy kedvenc a Sztoicskov-Lecskov féle bolgár csapat 94-ből.
Franciákat csak Platini idejében szerettem.A németeket sokáig utáltam, a régi gépfoci miatt, a 2000-es évek óta ez sokat változott nálam. Akinek sosem tudnék szurkolni, az az angol és amerikai csapat.A kicsik közül a dél-amerikaiak és a közép-amerikaiak mindig megmozgatnak.
Öreg fejemre 2010-ben megérhettem egy csodálatos győzelmet is, a legszimpatikusabb csapattal, benne a SZÁMOMRA világ egyik valaha élt legjobb játékosával, Xavival.
Jövőre én kizártnak tartom a németek győzelmét, nem örülök neki, de a brazilok szerintem nyerni fognak.