Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem az ő kérése a döntő, hanem hogy Roberték mit főznek ki és mit szabotálnak el. Ezért kell Valverdenek mindig abból főznie, ami éppen rendelkezésére áll. El is hárítja az ennél távolabbra vonatkozó kérdéseket.Normandia írta: Ez egy kicsit zavaros. Amennyiben ő kéri, akkor csak tudja, hogy hová? Nem?
Ez egy kicsit zavaros. Amennyiben ő kéri, akkor csak tudja, hogy hová? Nem?Samper írta:A jelenlegi helyzetben Valverdenek teljesen igaza van: a védekezésre helyezi a hangsúlyt és arra, hogy a konkrét összeállítástól függetlenül mindig legyen csapata. Úgy építkezni se lehet, ha nem tudja, kikre számíthat hosszabb távon és milyen posztra hozzák azt a játékost, akit ő kér.
Bocsánat, viszont a helyreigazítást követően a tiedet is semmisnek tekintem.Fecooo írta:Vegyük úgy, hogy ezt meg se láttamVaratrix írta:
A 2-0 vagy a 6-2- volt a semmi?
Én azért erre máshogy emlékszem!
Vegyük úgy, hogy ezt meg se láttamVaratrix írta:
Juande Ramos volt akkor a RM edzője.Varatrix írta:
A 2-0 vagy a 6-2- volt a semmi?Fecooo írta:A 08-09-es csapat valóban eszméletlen jó focira volt képes, de az volt az a szezon, ahol a műringyó-busz ellen absz. semmit se tudtunk tenni...
Náluk is nagyon hullámzó a dolog, 2 éve még volt egy jó koncepciójuk és alapjuk, manapság inkább a Lucho féle Barcára hajaznak, az első hármas vagy eldönti, vagy szenvednek. Én az ő játékukat egyáltalán nem irigylem, szerintem mi pl taktikailag sokkal jobban állunk idén, "csak" náluk van jelenleg Európa legjobb csatártriója. De volt már több olyan meccsük nekik is - amit láttam azok közül legalábbis -, amikor ugyan megnyíltak a végére a gólcsapok, de a játék igencsak halovány volt összességében. Persze gálából is volt már nem egy, ez tiszta sor, és képesek baromi jó meccseket is játszani, de nálam ők nem az a kategória akiket irigylek - kinek mi nyilván, csak leírtam a véleményem róluk.Stalkyard írta:Jelenleg, aki egyértelműen szebb focit játszik, mint mi, az szerintem max a PSG.
Szerintem ez a City sokkal sebezhetőbb, mint mi voltunk anno. Meg kell nézni a kezdőjüket igazából, ott is van az oka. Nem tudják úgy kontrollálni a meccseket mint mi anno, mert Pep nem is próbálja meg. Fernandinho előtt van 2 támadó középpályás, a PL folyamatosan lüktető focijába ez nagyon fekszik, a BL-ben már kérdéses, hogy mire lesz elég. A Napoli is mindkét meccsen volt, hogy jobb és veszélyesebb volt, nem egy "érinthetetlen" csapat ez a City szerintem, de amit meg csinálnak, abba kegyetlen jók. Ez vitán felüli, és eddig ez elég is volt szinte minden meccsen a győzelemhez. A BL-ben Pep miatt utánunk nekik drukkolok legjobban, de meglepne azért, ha ilyen formában végigtolnák a szezont. Ennél kisebb lángon égve meg szerintem meg lehet őket fogni azért. De majd tavasszal kiderül.Stalkyard írta:Bocs, hogy ezt így kiragadom, és azt is bevallom, nem láttam minden City meccset idén, de azért egy párat igen. Ez szerintem elég erős kijelentés. Sem a 08/09-es, sem a 10/11-es Barcánál nem láttam még jobb csapatot azóta, szerintem ez a City sem az. Angol szinten nyilván nagyon kiemelkednek, de szerintem még nincsenek sem a Pep-féle csúcs Barca, sem a Pep-féle csúcs Bayern szintjén. Persze eddig, mert még hosszú a szezon.Andris írta:Viszont jobban jatszanak, mint mi anno Pep alatt
Itt is igaz, hogy az idő megszépíti az emlékeketStalkyard írta:Bocs, hogy ezt így kiragadom, és azt is bevallom, nem láttam minden City meccset idén, de azért egy párat igen. Ez szerintem elég erős kijelentés. Sem a 08/09-es, sem a 10/11-es Barcánál nem láttam még jobb csapatot azóta, szerintem ez a City sem az. Angol szinten nyilván nagyon kiemelkednek, de szerintem még nincsenek sem a Pep-féle csúcs Barca, sem a Pep-féle csúcs Bayern szintjén. Persze eddig, mert még hosszú a szezon.Andris írta:Viszont jobban jatszanak, mint mi anno Pep alatt
Nincsenek és nem is lesznek soha azon a szinten, lévén, hogy annak a Barcának és annak játéknak a kulcsát a Xavi-Iniesta-Messi (és szerintem Busquets is) adta. Egy City játékos sincs bármelyikük tudása közelében sem. Viszont az alapkoncepciót ugyanúgy sikerült megvalósítani Pepnek 2 év alatt, és láss csodát gyönyörűen működik is. De szerintem ennél "szebb" már nem lesz a játékuk.Stalkyard írta:Bocs, hogy ezt így kiragadom, és azt is bevallom, nem láttam minden City meccset idén, de azért egy párat igen. Ez szerintem elég erős kijelentés. Sem a 08/09-es, sem a 10/11-es Barcánál nem láttam még jobb csapatot azóta, szerintem ez a City sem az. Angol szinten nyilván nagyon kiemelkednek, de szerintem még nincsenek sem a Pep-féle csúcs Barca, sem a Pep-féle csúcs Bayern szintjén. Persze eddig, mert még hosszú a szezon.Andris írta:Viszont jobban jatszanak, mint mi anno Pep alatt
Bocs, hogy ezt így kiragadom, és azt is bevallom, nem láttam minden City meccset idén, de azért egy párat igen. Ez szerintem elég erős kijelentés. Sem a 08/09-es, sem a 10/11-es Barcánál nem láttam még jobb csapatot azóta, szerintem ez a City sem az. Angol szinten nyilván nagyon kiemelkednek, de szerintem még nincsenek sem a Pep-féle csúcs Barca, sem a Pep-féle csúcs Bayern szintjén. Persze eddig, mert még hosszú a szezon.Andris írta:Viszont jobban jatszanak, mint mi anno Pep alatt