Csabi, kint voltatok a 2 évvel ezelőtti Clasico-n? Mi is kint voltunk, egy kint élő, jegyárusítással foglalkozó magyar fickóval beszéltünk és ő intézte nekünk a jegyet. Jól meg is szívtuk, mert évekig az volt a rendszer, hogy egy soci kártyával 2 jegyet lehet venni. Neki volt 14 kártyája, befoglalt 28 embert, majd jött a jegyárusítás és a Barca kitalálta, hogy a rendkívül nagy érdeklődésre való tekintettel 1 kártyával csak 1 jegyet lehet venni, mi meg a foglalási sorban a 14. után voltunk, szóval nem volt jegyünk.
Kirepültünk úgy Barcelonába a meccs napján, hogy még nem volt jegyünk. Úgy beszéltem Szabella Sanyiékkal, hogy segítsenek már rajtunk. A magyar számot hívtam, azt mondta, hogy beszél Sanyival, hogy mit tud tenni. Visszahívott, hogy elvileg pont van 2 jegyük megmaradva, de majd ha Sanyi kiosztja mindenkinek a jegyeket akkor derül ki pontosan, hogy hány db maradt meg, de elvileg van 2, egymás melletti szektorba, a fedett lelátóra.
Közben a magyar fickó tudott volna szerezni két jegyet, de azok a két kapu mögé szóltak, így mondtam, hogy inkább ülnénk egymáshoz közel meg középre, úgyhogy akkor adja el nyugodtan, nekünk már van jegyünk. Közbe Sanyi kiosztotta a jegyeket, felhívott, hogy ne haragudjunk, de nem 2, hanem csak 1 van, elszámolta. Közben a magyar fickó persze eladta a 2 jegyet, úgyhogy ott voltunk 4 órával életünk első El Clasico-ja előtt jegy nélkül.
Bementünk minden boltba ahol csak láttuk a Barca címert, persze az arabok akartak nekünk adni jegyet 2500 euróért, mondtuk, hogy kössz, cső
Végül fél óra múlva Sanyi visszahívott, hogy sikerült szereznie 2 jegyet, igaz az egyik drágább, a másik olcsóbb helyre. Mondtam, hogy nem érdekel, hogy hova szól, az se hogy mennyi, csak rakja el nekünk, 10 perc és ott vagyunk. Odamentünk a hotelhez, majd közölte, hogy van egy rossz és egy jó híre. Na mondom ....... Hát módosultak a jegyek, rosszabb helyre szólnak, mint amit mondott, de egymás melletti székre, a kapu mögött 4. sorba. Hát ott leadtam a gyújtást egyből
Aztán kimentünk és végig néztük, ahogy a Real egy bűn rossz meccsen elver minket 2-1-re..... Ilyen érzelmi hullámvasutat sose éltem még át életem során...
Úgy értettem a letiltást, hogy kiválasztottam a jegyet, fizetési módot, mindent, aztán amikor beírtam a kártyaszámot és a kódot, rámentem, hogy fizetés, akkor hibát dobott ki. Azt írta, hogy az én országomból nem lehetséges a jegyvásárlás. Uncsim fia beszélt a Reallal és ott is azt mondták, hogy Magyarországról jelenleg nem engedélyezett a jegyvásárlás. Ez egy Napoli elleni BL meccs volt, még uncsimék a penamadridista kártyával sem tudtak jegyet venni, mert ugyan ezt dobta ki.
Attól féltem, hogy a Barcánál is bevezetik ezt, de hála az égnek akkor nem így van.