Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért, sokkal jobban állunk, mint ahogy vártuk sokan, Neymar távozása, sikertelen igazolások 5-1-es szuperkupa után. Minden esély megvan a bajnoki címre amíg vezetünk, és még visszatér majd Dembele, meg Roberto.visca el barca írta:én a 23-as pulzusommal ritkán húzom fel magam, de tegnap kb volt vagy 2 óra mire elaludtam. ez a csapat egy rakás f*s, úgy ahogy van. egy nagy lufi, ami csak idő kérdése mikor fog kipukkadni. az első félidőben ment a pressing meg a tilitoli, de helyzetünk az nem volt. illetve neto bénázásából lőttünk egy gólt, de hát ki lett adva a madridista tebas által, hogy csökkenteni kell a különbséget, így a 2 vak nem látta, hogy kb 20 cm-rel bent van a labda. a második félidőre teljesen szétestünk, nulla védelem, nulla kp, nulla támadójáték. ok lőttünk egy szép gólt, meg lajosnak volt egy kapuralövése és kb ennyi. komolyabb meccseken idén van kb 2 helyzetünk, ez a jelenlegi barca. az is vicc ha szorul a hurok, a padról két olyan klasszis tud beszállni mint a fogyatékos DS, meg nyomorék deu. senkinek ne legyenek kétségei a bl-ben az első komolyabb csapat kicsap minket ezzel a nulla játékkal. a bajnokságban is csak az mákunk, hogy még van egy nálunk is bénább reál... mérleg meg gólkülönbség ide vagy oda, ez a csapat egy nagy rakás f*os.
jaj de csúnyákat írsz, pedig minden happy, és tökéletes.visca el barca írta:én a 23-as pulzusommal ritkán húzom fel magam, de tegnap kb volt vagy 2 óra mire elaludtam. ez a csapat egy rakás f*s, úgy ahogy van. egy nagy lufi, ami csak idő kérdése mikor fog kipukkadni. az első félidőben ment a pressing meg a tilitoli, de helyzetünk az nem volt. illetve neto bénázásából lőttünk egy gólt, de hát ki lett adva a madridista tebas által, hogy csökkenteni kell a különbséget, így a 2 vak nem látta, hogy kb 20 cm-rel bent van a labda. a második félidőre teljesen szétestünk, nulla védelem, nulla kp, nulla támadójáték. ok lőttünk egy szép gólt, meg lajosnak volt egy kapuralövése és kb ennyi. komolyabb meccseken idén van kb 2 helyzetünk, ez a jelenlegi barca. az is vicc ha szorul a hurok, a padról két olyan klasszis tud beszállni mint a fogyatékos DS, meg nyomorék deu. senkinek ne legyenek kétségei a bl-ben az első komolyabb csapat kicsap minket ezzel a nulla játékkal. a bajnokságban is csak az mákunk, hogy még van egy nálunk is bénább reál... mérleg meg gólkülönbség ide vagy oda, ez a csapat egy nagy rakás f*os.
palesz77 írta:MessiNeymarSuarez írta:Dembelében azért is bízom, mert ha ki kerülne a bal szélre Neymar helyére(mint ahogy a Getafe ellen), akkor ez magával hozná azt is hogy Suarez vissza mehetne csatár pozícióba, és Messinek sem balra kéne folyton húznia, mint pl ma is, mert lenne ott ember.
Ezzel a felállással a támadó szerkezet is helyre jöhetne reményeim szerint.
Akkor pontosan ugyanolyan lenne a támadószekció mint tavaly, nulla jobboldallal. Az miért jobb? Szerintem egy fokkal még mindig jobb, ha a baloson nincs "senki", mert Ini és Alba ketten többet tudnak kihozni egy oldalból, mint Rakitic Semedoval/Robival.
Akkor pontosan ugyanolyan lenne a támadószekció mint tavaly, nulla jobboldallal. Az miért jobb? Szerintem egy fokkal még mindig jobb, ha a baloson nincs "senki", mert Ini és Alba ketten többet tudnak kihozni egy oldalból, mint Rakitic Semedoval/Robival.MessiNeymarSuarez írta:Dembelében azért is bízom, mert ha ki kerülne a bal szélre Neymar helyére(mint ahogy a Getafe ellen), akkor ez magával hozná azt is hogy Suarez vissza mehetne csatár pozícióba, és Messinek sem balra kéne folyton húznia, mint pl ma is, mert lenne ott ember.
Ezzel a felállással a támadó szerkezet is helyre jöhetne reményeim szerint.
mindegyik blokkot nagyon adom, de azert az utolsoba en megiscsak belevennem a juventust isAndris írta:Nehany gondolat:
Egy biro barmikor elnezhet egy ilyet, annyival nem volt bent, es lehetett takarasban vagy messze... szerintem ez alapvetoen a spanyol szovetseg felelossege, se alapvonali birok, se goalline tech, pedig barmelyik lehetne evek ota. De mivel ezek alapvetoen tamogatjak az offenziv es a tiszta jatekot, sokkal tobbet hoznanak osszessegeben nekunk mint a madridnak. De jovore vege a jo eletnek.
A vedelmunk kaphat egy golt barmikor egy ilyen szintu csapattol, semmi gond nem volt veluk. A tamadojatekunk viszont nem letezik, ez nem emberek kepessegein mulik. Lehet szidni Suarezt, Messit, Dulifulit, akarkit, lehet varni h Dembele visszajojjon, de mindezeknek semmi koze ahhoz hogy tokeletesen elkepzelestelen, minden koncepciot nelkulozo tamadojatekunk van.
Eddig iden negy meccs volt, ami igazan komoly ellenfellel es tettel erkezet. A ket szuperkupa talalkozo, a mai meccs, es az atletico meccs. (Nem, a sevilla vagy a bilbao iden nem szamit kulonosebben erosnek, a Juve ellen meg egyik meccsre se volt feltetlen szuksegunk) mindenki megszamolhatja, hogy hanyat nyertunk meg a negybol.
Nem szokták elővenni a gólnál mindig, amikor felírják?S.Agüero írta:Elképzelhető, hogy igazad van, ettől függetlenül elővette a sárgát, majd ezek szerint visszatette a zsebébe. Kérdés, hogy miért.
Elképzelhető, hogy igazad van, ettől függetlenül elővette a sárgát, majd ezek szerint visszatette a zsebébe. Kérdés, hogy miért.El Sie7e írta:ez szép és jó összeesküvés elmélet csak ez a gólöröme a 60ik percben az első sárgáját meg a 74ikben kapta. attól mert az interneten van még nem feltétlen igaz. egyébként meg spanyol bírói szint az megvolt bár nem is a bíró hibája hanem a partjelzőé meg a szövetségé.
ez szép és jó összeesküvés elmélet csak ez a gólöröme a 60ik percben az első sárgáját meg a 74ikben kapta. attól mert az interneten van még nem feltétlen igaz. egyébként meg spanyol bírói szint az megvolt bár nem is a bíró hibája hanem a partjelzőé meg a szövetségé.
Hogy hova menne, az nem lényeges, oda fog menni aho megadják a fizut neki.Barca_10 írta:
Nem úgy van opciós jognál is, hogy a játékossal is meg kell egyezni? Mert ha Mbappe nem írja alá a szerződést akkor megy vissza a Monacoba, jól tudom?
Csak erre valószínűleg nem sok esély van. Meg a gyerek inkabb Madridba menne állítólag.
Így terjednek a hülyeségek.
Dembelében azért is bízom, mert ha ki kerülne a bal szélre Neymar helyére(mint ahogy a Getafe ellen), akkor ez magával hozná azt is hogy Suarez vissza mehetne csatár pozícióba, és Messinek sem balra kéne folyton húznia, mint pl ma is, mert lenne ott ember.csababarca írta: Ez igaz, Dembelében én is bízom, de szerintem télen nem fogunk igazolni.
Nyárban pláne nem bízom átélve a mostanit.
Meglátjuk, de mostmár Grízesért is robbantanék januárban, nyáron meg reménykedni hogy a psg mégsem tudja véglegesíteni az FFP miatt MBappét és ledealelni a Monacoval okosba.
Akkor visszatérne egy pozitív jövőkép is a barcahoz.
Nem úgy van opciós jognál is, hogy a játékossal is meg kell egyezni? Mert ha Mbappe nem írja alá a szerződést akkor megy vissza a Monacoba, jól tudom?csababarca írta:nyáron meg reménykedni hogy a psg mégsem tudja véglegesíteni az FFP miatt MBappét és ledealelni a Monacoval okosba.
Akkor visszatérne egy pozitív jövőkép is a barcahoz.
Ez igaz, Dembelében én is bízom, de szerintem télen nem fogunk igazolni.Messias2 írta: De legalább megvan az alap, amire lehet építeni. Kompaktak vagyunk, védelem és a kapusunk bomba formában.
És azt ne feledjük, hogy tavaszra lesz Dembélé is, valszeg télen is jön még valaki. Elég, ha tavaszra összeáll az előre játék, amíg hozzuk a kötelezőt, szerintem.
Labdát talált ott Umtiti, ha arra gondolsz. Bal lábával elérte, utána ütköztek.de azért volt 1 11-es is
Brutál, hogy átesett a mérlegünk.Cestus írta:Legjobb meccsünk volt eddig a szezonban, volt játék bőven. Kár, hogy pont ezt nem nyertük meg.