visca el barca írta:én nem várok semmit, csak nem értem ezt a nagy ajnározást. riporter is állandóan így alves utódja úgy alves utódja és se védekezni se támadni nem tud.
Nem érted az ajnározást?

Idéznék tőled egy hozzászólást 2 hónappal ezelőttről:
"Szerző: visca el barca » 2017.09.10. 09:35:39
öröm nézni a gyereket, igazi csupaszív játékos. van vagy 6 tüdeje, egyszer mutatta a 90. perc környékén a kamera még csak nem is szuszogott, pedig biztos letekert vagy 10-12 km-t a pályán. amellett h nem sír nála a labda, jól felér a támadásokhoz (bár ott még egy kicsit bátortalan), de ami külön öröm, hogy nagyjából a védekezése is rendben van, marha sok labdát szerzett vissza. ha tudja hozni ezt a szintet 10 évre megoldja a posztot

"
Én egyébként rólad se, de még pár fórumozóról se tudom eldönteni, hogy csak hirtelen felindulásból írkáltok negatívat, egy jobb meccs után meg megy ugyanúgy tőletek is az ajnározás. Most is ami a másik topicba bekerült tőled, negatív lehúzás, szinte biztos, hogy lehetne a most írt hszednél egy teljesen ellenkező, hurráoptimizmusra utaló hsz-t olvasni 1 hónapról ezelőttről. Most vagy emlékezet kiesésetek van amikor ennyire egymást ütő kommenteket írtok le 2 hónapon belül, vagy szimplán hisztiroham ami ilyenkor rátok tör, de egyébként ez az egyik legidegesítőbb dolog itt a fórumon. Most vagy döntsétek el tavaszig legalább, hogy sz*r a csapat, vagy sem, meg az egyes játékosok is.