Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Viccen kívül mondom, hogy ebben Alba mellett Ininek is baromi nagy szerepe van.Varatrix írta:De lényeg ami lényeg hogy a bal oldal teljesen működőképes.
Én pont nem ezt látom, nyomás alatt jobb mint Rakitic konkrétan szerintem.hajnesz írta:Nincs barátságban a labdával...
Azért annyiban nem igaz hogy Alba sokkal többet vállal magára, és jobb játékot hoz mint tavaly. Én esküszöm kipróbálnék úgy egy kezdőt hogy Jordi elöl Digne hátul. Nézzük meg Suárezt középen. Messi meg zsugázhat Albának. Jobban érzi a kiugrásokat mint Dulifuli, Denis, Lajos együttvéve.recrea írta:hanem azzal, h kinyírta EV a széleket.visca el barca írta:nem értem ezt a nagy ajnározást, kb vidal szint a gyerek. védekezni nem tud, támadásban meg kb még annyi sincs benne. visszapassz, oldalpassz, ez a repertoár, 1vs1-ben senkit nem tud megverni elől, nincs egy jó beadása, vagy befele húzása, semmi. nem véletlen h robi játszott helyette, és ha egészséges lesz kb megy is vissza a padra.
Nem érted az ajnározást?visca el barca írta:én nem várok semmit, csak nem értem ezt a nagy ajnározást. riporter is állandóan így alves utódja úgy alves utódja és se védekezni se támadni nem tud.
Aztan verje be a hosszú vinklibe...nem tudom mit vársz Veb, nálad is Alves a szint, ami szuper, h itt volt, de kb. történelem legjobb jhv-ja a srác.visca el barca írta:akkor verje meg a védőt és csinálja meg 1vs1-ben. vagy ívelje be, vagy bármit. de ez nulla amit ő csinál.recrea írta:Mondjuk még véletlen sincs 20 méteren belül senki a közelében, hátha tudna vele játszani. Nem a gyerekkel van a nagy gond, hanem azzal, h kinyírta EV a széleket.
akkor verje meg a védőt és csinálja meg 1vs1-ben. vagy ívelje be, vagy bármit. de ez nulla amit ő csinál.recrea írta:Mondjuk még véletlen sincs 20 méteren belül senki a közelében, hátha tudna vele játszani. Nem a gyerekkel van a nagy gond, hanem azzal, h kinyírta EV a széleket.
Mondjuk még véletlen sincs 20 méteren belül senki a közelében, hátha tudna vele játszani. Nem a gyerekkel van a nagy gond, hanem azzal, h kinyírta EV a széleket.visca el barca írta:nem értem ezt a nagy ajnározást, kb vidal szint a gyerek. védekezni nem tud, támadásban meg kb még annyi sincs benne. visszapassz, oldalpassz, ez a repertoár, 1vs1-ben senkit nem tud megverni elől, nincs egy jó beadása, vagy befele húzása, semmi. nem véletlen h robi játszott helyette, és ha egészséges lesz kb megy is vissza a padra.
Egyet értek.davi10 írta:Nyáron sokkal jobban örültem volna Bellerinnek, de aztán Semedo megvett kilóra a magabiztosságával és a gyorsaságával. Ha nem történik valami megmagyarázhatatlan tragédia, akkor sokáig megoldhatja a jobboldalt.
De a tegnapi meccs... Voltak szép elfutásai, illetve azért beültetett 1-2 valenciait a hintába, de már az Élő topicba is mondtam, amit palesz linkelt. Én nem tudom honnan jött ez neki, de pocsékul helyezkedett, simán benne volt, hogy kapunk az oldaláról még párat. A gólban a fél védelem benne volt, azt nem lehet csak rákenni.
Valószínűleg szerepet játszik benne, hogy Rakéta sem támadásban, sem védekezésben nem segít neki, ezt pedig egy bomba Valencia ellen nem lehet egyedül megoldani.
Sajnálom, mert látszik benne, hogy támadásban is tudna segíteni, de mindig megkapja a labdát, de senki nem segít, beadni meg nem tudja, mert középen sem jön senki.
Nagy potenciál van a gyerekben, szerintem simán tudná olyan szinten tolni, mint Alba a baloson, csak tényleg teljesen egyedül van.
Remélem Dembele és Messi majd felosztja egymás között a két oldalt valahogy, mert idén a szélső védőinkre (mondjuk a tegnapi meccs kivételével) nem nagyon lehet panasz.
hát igen . örülök, hogy más is ezt nem érti, mert én sem! tudta (Valverde) hogy milyen ember fog ott rohangálni és Semedó egyszerűen feladta a saját területét!? rendre szabadon vették át a labdát és tetszés szerint törtek be a térfelünkre miközben Rakitic és Semedó vagy bent vagy elől bóklászott a szó szoros értelmében.recrea írta:Ötletem nincs, minek húzódott oda be...amúgy a gólnál is át kellett volna vennie a futó embert, a labdást meg ott hagyni a társnak.
Ötletem nincs, minek húzódott oda be...amúgy a gólnál is át kellett volna vennie a futó embert, a labdást meg ott hagyni a társnak.
Miert, ma pont kezdo. Amugy 2 honapja van itt, sokat játszott mar. Neymar se volt kezdo azonnal.Stoichkov írta:Ez egyelore erthetetlen ami Semedoval zajlik. Idejott, elso meccstol fogva brutal onbizalom es magabiztossag. Hihetetlen jo fogasnak tunt. Aztan egyik meccsrol a masikra total hatterbe szorult. Nagyon fura es bosszanto. Remelem ez nem fogja megtorni a lenduletet...
Valverde vagy a Deu-SR jobboldalt játszatja, vagy Semedot. Így tartja biztonságosnak a védekezést. Az igaz, hogy SR számára nem fix kezdő középpályán és nem is lesz az, hanem yocker.Stalkyard írta:Nem lesz kezdő, mert SR-t is játszatni kell, bármi áron, és hiába a nagy fogadkozások, Valverde sem számol vele a kp-n. Helyette lehet nézni Rakitic semmittevését két éve lassan.
csababarca írta:lehet azt az utat járja be mint Umtiti. ELső szezonban indokolatlan jegelések, majd a köviben alapember. nálunk ez a módi úgy tűnik.
Umtiti sem játszott sokkal többet tavaly novemberig.Subinho írta:Semedo nem sokat játszik, ami érthetetlen, mert jól kezdett, most játszott a CDR-ben, de olvasom, hogy rosszul. Gondolom nem erre számított, amikor ideigazolt és még jól is játszott... Pedig úgy gondoltam ő egy Umtiti féle bomba igazolás lesz!