Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Számomra hatalmas tüske a tegnapi meccs. Egyrészt mert akkor is kutya kötelességünk lett volna megnyerni, "ellenszél" ide vagy oda. hazai meccs, egy relatíve gyengébb középcsapat ellen. Nem lehet kimagyarázni sem sérüléssel, sem bírói "tévedéssel". Nekem ez a meccs ennek a szezonnak az első igazi csalódása. Ezek után a Villareal és a Depor ellen a 3-3 pont kötelező lesz.Nero. írta: Vegulis nem volt egy rossz fordulo, de azert ott van bennem a tuske mert szerintem a legutobbi ket bajnokit is megnyerhettuk volna, es akkor most mar nagyon szep elonyt epitettunk volna neki. Ha Messi goljat megadjak szerintem megvan a Valencia, most a Celta ellen meg elszorakoztunk egy raklap ziccert.
Kipukkanhatnak nyugodtan mondjuk úgy, hogy a RM előtt menjenek 1 ponttal..davi10 írta:2,25-ért megraktam a Valenciát, hogy nekem ez a mai win-win szituáció legyen.
Mivel csak pár ezerrel raktam, ennek még jobban is örülök.
Nem értettem a magas oddsot, ahogy azt sem, hogy miért pont most és miért pont egy Getafe ellen botlanak, de remélem most egy kicsit kipukkadnak, annak ellenére, hogy sokkal szívesebben látnám őket a 2. helyen (persze utánunk, mint bármelyik Madridot.
Még mindig a Madridra kell figyelnünk,8 pont ide oda. Nem fogja bírni a szezon végéig a Valencia. Vezet is a Getafe,10 emberrel is jobbak.hdavid írta:Alig nyomják a bírók a Valenciat is... Nevetséges
előbb-utóbb úgyis kipukkadnak, szóval nyomhatják őkethdavid írta:Alig nyomják a bírók a Valenciat is... Nevetséges
De azert meg mindig igen messze all az igenyestol.palesz77 írta:Atma meccset nem tudom ki nézte, de jó kis csörte volt. Griezmann kegyetlen nagyot játszott, a belső Messijét előhozta, szórta egymás után a jobbnál jobb labdákat a kiugró társaknak, mellette ő is duplázott. Jót tett neki az emberibb frizura úgy tűnik.
Nem hiszek az ilyenekben, a visszajátszáson látszott, hogy a partjelző rosszul helyezkedett, nem egyvonalban volt. Ettől függetlenül tényleg nehéz volt ezt nem látni, még a bírónak is...Nero. írta:Nem dőlhet el túl korán a bajnokság, tartani kell a nézettséget a PLel. Túl sok pénz van a TVs jogdíjakban ahhoz hogy mi már januárban bajnokok legyünk
Ez nem hiba volt, ezt onnan bárki látta volna hogy bent volt.
A félidős sztorit cáfolta a Sevilla, már a héten közölte Berizzo a játékosokkal.Nero. írta:Nyilvan minden rak szomoru meg veszelyes, de ha jol tudom a prosztataraknal eleg nagy az esely hogy hamar rendbe jon az ember. Ez a felidobe mondta be 0-3nal, meg hogy a Barca felajanlja a segitseget inkabb ilyen marketing duma szerintem. Majd erre specializalodott dokik meggogyitjak, nem a Barca sportorvosai.Berizzonál prosztatarákot diagnosztizáltak,
Nyilvan minden rak szomoru meg veszelyes, de ha jol tudom a prosztataraknal eleg nagy az esely hogy hamar rendbe jon az ember. Ez a felidobe mondta be 0-3nal, meg hogy a Barca felajanlja a segitseget inkabb ilyen marketing duma szerintem. Majd erre specializalodott dokik meggogyitjak, nem a Barca sportorvosai.Berizzonál prosztatarákot diagnosztizáltak,
Barça offer their medical team to help Sevilla coach Berizzo, who is diagnosed with cancer, in any way necessary. [md]palesz77 írta:Berizzonál prosztatarákot diagnosztizáltak, műteni is fogják hamarosan elméletileg. Durva.
Spain's competition committee removed Suarez's yellow card, however, Pique's was upheld and he will miss the game against Valencia on Sunday. [sport]gg86 írta: Előbb mentenek fel a vádak alól egy sorozatgyilkost, mint hogy a mi bármilyen fellebezésünket pozitívan bírálják el.
ab1daL írta: Valamint mi meg fellebbezünk Piqué sárgája miatt.
Igen a Valencia fejben lett összerakva, de ott nagyon. Egy nulla Parejonak végre nem kell szégyellnie a kapitányi karszalagot. Illetve Mina a következő eladható Alcacer lehet...Cestus írta:Ha sikerül felpörögnünk, győzni fogunk. A két keret között óriási különbség van azért.