Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem igazán értem meg... Nem tartom korrekt dolognak, oké 5. helyen állnak ,de jelenleg szerintem nem is állhatnának előrébb ,mert az előttük állóak jobb kerettel is rendelkeznek. Meg érthető módon a betegsége is közrejátszhat ,hogy nem tudja a munkáját megfelelően végezni, persze tudom ,hogy nem szeretetszolgálat, de akkor is túlzásnak érzem így elküldeni. Idén nincsenek nagyon formában azt aláírom, de Bl-ben még talpon, bajnokságban meg ez a max jelenleg.palesz77 írta:Berizzot kirúgta a Sevilla.
Az az, mindenáron támadófoci. Nem lesz top edző sose a pali az ilyen dolgai miatt, de ha megvan a kémia közte meg a csapata között, akkor a kicsikből is képes az egyik legszórakoztatóbb csapatot csinálni.visca el barca írta:paco ez a kis kopasz csóka akinek a csapatát mi is meg a real is kb 6-8 góllal szoktuk hazaküldeni?
Mert az is, mentalitásban csúszhat félre nála a dolog inkább, küzdeni akarásban. Néha meccsek alatt is belekényelmesedik, és nem ad 110%-ot, pedig egy jobb napján kegyetlen mit lehoz. A játék olvasásában meg egyenesen elit, élőben is tök kijött szerintem, 2 lépéssel előre gondolkozik mindig.recrea írta:Pedig piszok ügyesnek meg intelligensnek tűnt az a srác nekem.
Pedig piszok ügyesnek meg intelligensnek tűnt az a srác nekem.palesz77 írta:Hivatalos: Paco Jémez a Las Palmasnál folytatja. Remélem most tovább engedik dolgozni mint a Granadánál, mindig jó kis támadó focit tolt. Sampernek utolsó esélyt kb a karrierje visszaterelésére, remélem beverekszi magát valahogy a csapatba nála, stílusra pont passzol - Granadába is miatta ment el. Akkor még talán viszi valamire.
Nos igen félreinformáltak, az viszont biztosnak tűnik, hogy Februárban játszák. Február 01 és 28 között valamikor.S.Agüero írta:Normandia írta: Rosszul tudod. Nem is értem, honnan vették a szerzők itt, hogy szerdán játsszák. Holnap játszik bajnokit a Leganés.
Rosszul tudod. Nem is értem, honnan vették a szerzők itt, hogy szerdán játsszák. Holnap játszik bajnokit a Leganés.Normandia írta:Én úgy tudom most a hét közepén fognak játszani.BarcafanTomee írta: Szerintem Februárban, idén is akkor pótolták volna, csak jött az a nagy esőzés és halasztani kellett.
Valaki!!! jól tudom, vagy jól tudom?.
Én úgy tudom most a hét közepén fognak játszani.BarcafanTomee írta: Szerintem Februárban, idén is akkor pótolták volna, csak jött az a nagy esőzés és halasztani kellett.
Szerintem Februárban, idén is akkor pótolták volna, csak jött az a nagy esőzés és halasztani kellett.Rinku írta:A Leganés meccset mikor fogják pótolni? Nem mintha nagy jelentősége lenne, de hát kaptak már ki idén talán a Levantétől is.
A Valenciánál lényegesen veszélyesebbek lehetnek, de meglepődnék, ha hátrányból előznének minket.Cestus írta:A másik Madrid meg szépen csöndben 3/4/6 pontra van tőlünk. Így, hogy kiestek a Bl-ből, inkább rájuk kell majd odafigyelni.
Számomra hatalmas tüske a tegnapi meccs. Egyrészt mert akkor is kutya kötelességünk lett volna megnyerni, "ellenszél" ide vagy oda. hazai meccs, egy relatíve gyengébb középcsapat ellen. Nem lehet kimagyarázni sem sérüléssel, sem bírói "tévedéssel". Nekem ez a meccs ennek a szezonnak az első igazi csalódása. Ezek után a Villareal és a Depor ellen a 3-3 pont kötelező lesz.Nero. írta: Vegulis nem volt egy rossz fordulo, de azert ott van bennem a tuske mert szerintem a legutobbi ket bajnokit is megnyerhettuk volna, es akkor most mar nagyon szep elonyt epitettunk volna neki. Ha Messi goljat megadjak szerintem megvan a Valencia, most a Celta ellen meg elszorakoztunk egy raklap ziccert.