visca el barca írta:B. Tamás írta:Ez nem véletlenszerűen változik, hanem mi változtatjuk többféle szempont alapján.
sztem tök fölösleges, attól nem lesz dizájnosabb vagy nem tudom, hogy állandóan változtatjátok

ráadásul a nagy hír elfoglalja a fél oldalt. ami most, a hsz írásakor van, a néz ki az eddigiek közül legjobban
Nem hiszem, hogy a design a szempont, hanem sokkal inkább az, hogy aktuálisan hány hírt akar az ember kiemelni. Azzal egyébként egyetértek, hogy rengeteg helyet foglal el, de szerintem ez független attól, hogy éppen milyen elrendezésben vannak ott a hírek.
Ami az átalakulást illeti, meg kell mondanom, nem vagyok a radikális változások híve, és kifejezetten szerettem, hogy 10 éven át ugyanaz a megszokott vizuális élmény várt, amikor rákattintottam a 10 éve ugyanazon a helyen lévő könyvjelzőre...

Ettől függetlenül az új oldal valóban szépre és ízlésesre sikeredett, az már csak az én bajom, hogy szeretem a megszokottat és jobban kedvelem a 2000-es évek weblapelrendezéseit (ahol ránézésre megvan minden fontos infó és nem kell egyből görgetni ezerrel). Érthető viszont, hogy haladni kell a korral, s ha már változni kellett, akkor a megvalósítás mindenképp dicsérendő!