Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Dehogy is, egy kókler, hát nem tudod?Messias2 írta:Hát, ez 11 pontos előny, és új PL rekord.
Pep még mindig zseni.
Szimplán eltaktikázta. Ugye hétközi forduló jön és arra pihentetett. Állítom, ha nem hozza le Salah-t akkor simán nyernek. Amúgy nem tudom még hány pontot akar elszórakozni mire igazol egy rendes védőt Lovren helyére.palesz77 írta: Kloppnak mi volt ez a kezdő, meg Salah lehozatala? Sérült volt Coutinho és Firmino kicsit, vagy az összes döntése taktikai volt csak? Elég érdekes döntés volt mindegyik szerintem..
Messias2 írta:Már hogy jönne be!?csababarca írta:
hát látod bejön nekik.![]()
A döntetlen a Citynek jó, főleg idegenben.
csababarca írta:hát látod bejön nekik.Messias2 írta:United-nél mi a koncepció!?
Rámennek az X-re hazai pályán, úgy hogy már így is 8 pontos hátrányban vannak!?![]()
ez a city védelem is, ezért nem fognak bl-ben alkotni, hiába jók elől, hátul bohózat.
Már hogy jönne be!?csababarca írta:
hát látod bejön nekik.![]()
hát látod bejön nekik.Messias2 írta:United-nél mi a koncepció!?
Rámennek az X-re hazai pályán, úgy hogy már így is 8 pontos hátrányban vannak!?
Kloppnak mi volt ez a kezdő, meg Salah lehozatala? Sérült volt Coutinho és Firmino kicsit, vagy az összes döntése taktikai volt csak? Elég érdekes döntés volt mindegyik szerintem..

Ezt én sem értem, oké, hogy mindkettő topformában, de azért 4 között egyedül a City volt eddig, ők is lőttgól nélkül estek ki, szerintem RM-Barca, utána kicsivel PSG-City, mögöttük kicsivel pedig a Bayern, más esélytelennek tűnik.Messias2 írta:Megnéztem oddsokat BL győzelemre, és meglepően láttam, hogy a PSG-t és a City-t tartják a legesélyesebbnek.![]()
Nem mondom, hogy nincs alapja. De nem is tudom, mikor fordult elő olyan utoljára, hogy nem Real,Barca,Bayern volt a top3.
https://www.youtube.com/watch?v=OICZApm8G0kPCsabi írta:Visszatértek!
Moyes
Hodgson
Pardew
Allardyce