Stalkyard írta:
És attól még, hogy elnézik nekik, szimpatikusabbak lesznek? Vagy nem értem.
Mészáros Lőrinc szimpatikusabb attól, hogy a rendszer elnézi neki, amit csinál? Nagyon OFF, de a példa kb releváns.
Persze, hogy nem, és ez válasz a példádra is. De Mindkét esetben, kihasználják, vagy ugye gázszerelő barátunk esetében kihasználtatják a rendszer adta lehetőségeket.
De mielőtt megint felülünk az erkölcsi hegycsúcsra, a Neymar üzletnél még mindig mi sunyiztunk nagyobbat anno, ami még mindig kétes, hogy mi hogyan történt.
A PSG semmit nem csinált, csak kipengette a nagy dohányt.
NEm mentem fel őket, de hibásnak nem nevezném őket. Erre a célra szolgálna az FFP kamurendszere, de nem működik.
Szimpátia más kérdés, nekem sem szimpatikusak, de nem tudom elítélni azért őket, mert nagy pénzekért igazolnak.
Nincs előttem az a kép, ahol bármelyik klubvezetés arról vitatkozna, hogy jaj ne adjunk ki ennyi pénzt, nem leszünk szimpatikusak. Senkit nem érdekel ez, a saját szurkolóik elégedettek, az meg, hogy a barcások fújnak rájuk, vagy a többi csapat szurkolói, irreleváns a témában.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."