Élő közvetítések
csak én érzem úgy, hogy kezdünk könnyelműsködni hátul?
Egy meg nem adott sima tizi is meg van a gól mellé.
Ennek a Gomesnek a labdaszedő pozicíón kívűl van más is?
Egy meg nem adott sima tizi is meg van a gól mellé.
Ennek a Gomesnek a labdaszedő pozicíón kívűl van más is?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2017.12.17. 22:07:03-kor.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Na eddig tartott a gyereknap, jön Gomes.
Az ott bőven bent volt....
4-edik meg nem adott gólunk ebben a naptári évben...Egyedül ezért nem hibáztatom a játékvezetői gárdát,de a többi az katasztrófa.
De mit is várunk amíg a Liga élén egy nyiltan Real szurkoló, és Katalán ellenes tüntetésen részt vevő személy van?
Az ott bőven bent volt....
4-edik meg nem adott gólunk ebben a naptári évben...Egyedül ezért nem hibáztatom a játékvezetői gárdát,de a többi az katasztrófa.
De mit is várunk amíg a Liga élén egy nyiltan Real szurkoló, és Katalán ellenes tüntetésen részt vevő személy van?
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Nálam Ini volt a meccs embere! Rég mutatott ennyi gyönyörű dolgot egy meccsen és rég volt ennyi kulcs passza is. Élmény volt!
-
- Capitá del Barça
Köszönjük Don! Egy élmény volt a mai
meccsenként egyet elvesznek, úgy látszik ez a trendi, hendikeppel indulunkSinya22 írta:Na,akkor tényleg elvették a 3. gólt is idén
Na,akkor tényleg elvették a 3. gólt is idén 

Nagyon akarnak Messivel gólt rúgatni
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Végre Lajos beveri ezeket, eddig arról szólt a szezonja hogy ezeket kihagyja, hátha fordul a dolog.
Roberto labdája is szép volt, meg amit csinált előtte Messi és Iniesta
menjünk tovább, rúgjunk amennyit csak lehet.
Roberto labdája is szép volt, meg amit csinált előtte Messi és Iniesta

menjünk tovább, rúgjunk amennyit csak lehet.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Ez milyen akció volt.
Initől kezdve...az év gólja eddig a mi részünkről.

remélem jövő héten is ilyen focit fognak tolni, kötényekkel, cselekkel, és gólokkal 

Ezt majd azért remélem, kivágják egyben, ahogy felhoztuk a labdát. 
Suárez egyre jobb, és nem csak a helyzetkihasználás terén, én játékban is látok előrelépést.

Suárez egyre jobb, és nem csak a helyzetkihasználás terén, én játékban is látok előrelépést.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messias2 2017.12.17. 21:53:41-kor.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Lajos összeszedte magát azért,1 hónapja hagyott ki hasonlókat. Bravo.
Erről lemaradtam 

-
- Capitá del Barça
3 ez az, nyomjuk csak..
"Kisebb" támadásépítés volt!

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Ez nagy játék volt!!Bravó!!
-
- Director del Fútbol
Ezt gyönyörűen hoztuk fel

Ó értem,köszi
Előbb utóbb befelé fognak pattanni ezek a lövések,remélhetőleg már jövőhéten.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Igen, a legutóbbi góljával állította be, a következővel rekorddöntés.recrea írta: Asszem legtöbb gól egy csapat színeiben, 525-nél van talán.
1979 óta áll a rekord.
Suarezt a rabona miatt nem kéne piszkálnom, de a passzai 70% -a rossz. én úgy láttam az a laszti most nem lehetett benn de ez már mindegy. Ini is nagyon vigyáz a lábára ami nem baj, a passza Messinek az zseniális volt.
én úgy látom eleve egy lazára vett játék folyik, de mégis van mozgás és szinvonal is ami azért jó jel a jövő hétre.
én úgy látom eleve egy lazára vett játék folyik, de mégis van mozgás és szinvonal is ami azért jó jel a jövő hétre.
Asszem legtöbb gól egy csapat színeiben, 525-nél van talán.Sinya22 írta:Milyen rekord?Lemaradtam.MessiNeymarSuarez írta:Nagyon nem akar összejönni ez a Müller rekorddöntés
Milyen rekord?Lemaradtam.MessiNeymarSuarez írta:Nagyon nem akar összejönni ez a Müller rekorddöntés

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Továbbra is hihetetlen hogy már a tavalyi év után is ilyeneken @igánykodnak Tebasék.
Szerintem nagyokat nevetnek a háttérben, ilyen nincs hogy a Serie A, Bundesliga megengedheti magának már évek óta, de egy RM-Atleti-Barca-Sevilla és társait felvonultató liga nem...
Minden lehetséges módon segíteni kéne a játékvezetők dolgát, ehelyett ilyeneken spórolnak.
Suarez és a kapus megmozdulása viszont szép volt
Szerintem nagyokat nevetnek a háttérben, ilyen nincs hogy a Serie A, Bundesliga megengedheti magának már évek óta, de egy RM-Atleti-Barca-Sevilla és társait felvonultató liga nem...
Minden lehetséges módon segíteni kéne a játékvezetők dolgát, ehelyett ilyeneken spórolnak.
Suarez és a kapus megmozdulása viszont szép volt