Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nézem.Sinya22 írta:Megy a sport 2-n az ismétlés,aki esetleg még egyszer megnézné. Sokkal jobb így,hogy nem kell idegeskedni
Alcacert akkor érteném meg, ha dugig lennénk támadókkal.Samper írta:
Számomra a Barca szintjén olyan, hogy kiegészítő ember nem létezik. Most is könnyű szívvel túladnék Alcaceren és Dignen. Egy 18-as minőségi keret untig elég rotálható játékosokból, illetve olyanokból, akiket ha becserélnek, pluszt tudnak adni a csapatnak. Ezen felül kellenek tehetséges fiatalok a B-ben, akik adott esetben az A-ban is megállják a helyüket.
A srác újabban napról-napra bizonyítja, hogy a frissenregelt provokátorokból sem veszett ki azért a becsület és a tisztesség.palesz77 írta:Neked is!ebraper írta:Ha már karácsony, kifejezném tiszteletem Bob Marley-nak.
De Boldog karácsonyt a többieknek is azért!
paleszkám de mókás kedvedben vagypalesz77 írta:Neked is!ebraper írta:Ha már karácsony, kifejezném tiszteletem Bob Marley-nak.
De Boldog karácsonyt a többieknek is azért!
Számomra a Barca szintjén olyan, hogy kiegészítő ember nem létezik. Most is könnyű szívvel túladnék Alcaceren és Dignen. Egy 18-as minőségi keret untig elég rotálható játékosokból, illetve olyanokból, akiket ha becserélnek, pluszt tudnak adni a csapatnak. Ezen felül kellenek tehetséges fiatalok a B-ben, akik adott esetben az A-ban is megállják a helyüket.Cestus írta:
Nehéz még ezt megítélni. Alcácert meg Digne-t is sokan lefikázták tavaly ilyenkor, idén viszont már jó kiegészítőemberek.
Elnézést, hogy "személyeskedni" fogok, de egyszerűen nem értem meg miért regisztrál valaki csak azért, hogy kiélje a feszkóját egy másik csapat internetes oldalán.ebraper írta:...
Szia barátom!ebraper írta:...
Nehéz még ezt megítélni. Alcácert meg Digne-t is sokan lefikázták tavaly ilyenkor, idén viszont már jó kiegészítőemberek.Léfe írta:Ezért örültem a nyári fiataloknak, de Semedón kivül mind melléfogás lett.
Rinku írta: Muszáj beleszólnom, kolléga, de durva estéid lehetnek.![]()
Ha valaki azt mondja a Szuperkupa után, hogy 3:0-al jövünk el Madridból meg nettó 11 pont előnnyel, + Vermaelen és Paulinho hathatós közreműködésével, ráhívtam volna a rendőrséget nyílt, fényes nappali narkotikum használatért. Még mindig nem tudom egyébként, hogy így most mi is történik. Valami egészen szürreális élmény ez a teljes ősz, olyan béndzsának tűntünk, meg tűnünk is első ránézésra, azt tessék mi van itt.![]()
Muszáj beleszólnom, kolléga, de durva estéid lehetnek.Atalanta írta:Ez egy fantasztikus este volt, mindenki hozzátett valamit a sikerhez igazi csapatjátékot nyujtott a Barca, különösen Pique és Verma hozta a stabilitást a nagy nyomással szemben. Várjuk már Dembelét is, akkor még jobbak lehetünk!
Várjuk a diszsorfalat !
Minek? Úgysem használja.Vakmacska írta:Vajon a heréit mikor fogja kivasaltatni?Rivaldo11 írta: Ronaldo meg igazi aranyzsugáshoz, "mindenidőklegjobbjához" mérten nyomta.![]()
Igazi kiégett celeb.