Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amúgy ez a töltelék...Ardan kívül gondol valakit tölteléknek a vezetőség vagy csak mi hisszük így?visca el barca írta:amúgy ismerve a töketlen vezetőségünket én marha nagy összegben fogadnék rá, hogy nem jön senki és nem megy senki. lehet még mascherano is marad. a tölteléket is ahogy olvasom mindenki csak kölcsönbe vinné, mi meg mindenkiért pénzt akarunk
akkor bocs, nekem ez valamiert nem volt megvisca el barca írta: már sokszor leírtuk: suareznek spanyol neje van így nem számít eu-n kívülinek
már sokszor leírtuk: suareznek spanyol neje van így nem számít eu-n kívülinekkristop írta:vagy suarez mar nem szamit bele vagy hogy van ez?
annyira csak nem lehetnek hülyék, hogy odaállnak megint egy uo. ajánlattalrecrea írta:De ennyit nyáron is adtunk volna, nem?visca el barca írta:sztem ez a 110+40 (kb két év alatt) korrekt, ha ennyiért nem kapjuk meg akkor hagyni kell a francba az egészet.
szerintem nyáron már a klub sem tudta h. végül mit ajánlott, mert annyi verzió látott napvilágot!recrea írta: De ennyit nyáron is adtunk volna, nem?
De ennyit nyáron is adtunk volna, nem?visca el barca írta:sztem ez a 110+40 (kb két év alatt) korrekt, ha ennyiért nem kapjuk meg akkor hagyni kell a francba az egészet.
S.Agüero írta:Közben a Mundo 110+40-ről ír most.
Hát hivatalosan ja, de szerintem már nyáron aláírtak meg be lettek mutatva csak a transzferbann miatt várni kellett a regisztrálással.S.Agüero írta:Vidalt és Turant is télen igazoltuk, nem?
Ez hol volt? Ez mondjuk lehetne egy jel, meg a noname védő leigazolása 90ért. Az már lehet a Coutinho-pénzből ment, annyira nem gazdagék a vörösök.Szerintem, meglesz. Posztolt egy kèpet Barcelonàbòl, aztàn valamièrt letörölte. Arra tudok csak gondolni, hogy ö màr nagyon szeretnè, ha publikus lenne, de, mèg nem lehet az
Megadták. Elvileg az Onda Cero a forrás.Cestus írta:Mivel forrást nem közölt, és a kommentelők kérésére sem tette ezt meg, élek a gyanúperrel, hogy kamu.Barca+ írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1671974677. Nem tudom mennyire igaz, ha esetlegesen a forrás megbízhatatlan akkor elnèzèst kèrek, csak Èn szemèly szerint nagyon örülnèk neki ès azèrt linkeltem a forrást, hogy megtudjam van-e valóságalapja. Breaking: Valaki valamit tud a megbízhatóságáról?
Ellenben szerintem sok jel arra mutat, hogy létrejön az üzlet. Az a gond, hogy ez nyáron is így volt, amikor a transzferablak vége felé elkezdték már a megbízhatónak tartott liverpooli lapok is lehozni, hogy Coutinho megy, de mégsem történt semmi.
Mondjuk a múlt évben még a Juvenil játékosa volt, így nem sokat lehetett hallani róla. ; Amellett ezt a 3. számú középpályást, meg sérülést te honnan veszed? Első szezonjában, 18 évesen stabil kezdő és a felnőtt csapatban is bemutatkozott, szóval ő pont nem jó példa. Gumbauval pedig szintén fals az összehasonlítás, mert nem nagyon hallottam, hogy bárki Busi utódának tartaná, épp ellenkezőleg, nagy megkönnyebbülés volt hogy lépett.zeli39 írta: Oriol Busquets-ről a honi szurkolók 90% azt sem tudta ki még a múlt évben ,de már nagy ígéretnek van el könyvelve :-)hisz megjelent valahol ,hogy vinné a Real persze nagy az esélye,hogy a Realnak pont a kiesőhelyen tanyázó FC Barcelona B 3. számú belső középpályása kell aki sérülések miatt játszik ilyen sokat :-)Biztos vannak akik még emlékeznek Gumbau-ra akit szintén Sergho Busquets örökösének tituláltak még a nagy csapatban is kapott lehetőséget de mára a nem túl acélos Leganes perem embere ..Ruiz meg nagyon fiatal még 18 éves sincs nagy tehetség de ennyi és még nem több .
Ugyan ezzel az összeggel én is olvastam külföldi oldalakon, de ugyanúgy forrás nélkül.Barca+ írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1671974677. Nem tudom mennyire igaz, ha esetlegesen a forrás megbízhatatlan akkor elnèzèst kèrek, csak Èn szemèly szerint nagyon örülnèk neki ès azèrt linkeltem a forrást, hogy megtudjam van-e valóságalapja. Breaking: Valaki valamit tud a megbízhatóságáról?