2017.12.23. 23:55:42
Az a helyzet sracok, hogy soha eletemben nem neztem a premiere league meccseit, max neha 1-1et. Viszont tavaly es legfokepp iden olyan okadek a Barca jateka, hogy megadtam a lehetoseget Guardiolanak, es eddig minden city meccset megneztem iden. Nehez egy ilyen penzeszsak csapatnak szurkolni, gondolna az ember, de annyira fantasztikusan jatszanak, hogy lassan szavak sincsenek ra. Pedig iden nem olyan gyenge a PL fel bajnoksag alapjan, es BL teljesitmeny alapjan sem, mint az utobbi sok evben.
A lenyeg viszont az, hogy minden percet megnezek beloluk, mert annyira jo nezni, es bizony sajnos nem latszik egyelore, hogy barkinek lenne eselye ellenuk. Talan a Barcat es a PSGt sose lehet kizarni, de csak Neymar es Messi miatt. Ez a csapat boven van azon a szinten jelen pillanatban, mint a 2011es Pep team. Jatekban, ugy ertem. Viszont fizikalisan lenyegesen jobbak, golerossegben pedig ugyanaz, epp csak teljesen elosztva lovik oket, ugyhogy barkinek a kiesese ezen nem sokat fog valtoztatni pech eseten sem..
Persze barmi megtortenhet, de csak az eddig lement meccsek alapjan legkevesbe sem overhyperol van szo.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila