Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Adom, nyáron kell, akkor már nagyon, de most megvan a brigád elég lesz Dembelét beépíteni.Kovbal88 írta: Szükség van rá most télen? Még Dembele sincs beépítve, aztán jönnek a fontos meccsek, BL-ben lehet nem is játszhat.
Szükség van rá most télen? Még Dembele sincs beépítve, aztán jönnek a fontos meccsek, BL-ben lehet nem is játszhat.davi10 írta:"Coutinho nagyon-nagyon közel"Feast4 írta:A katalán lapok mit mondanak ertől a Pool Barca közelítésről?
"A Barcelona szeretné minnél hamarabb lezárni"
stb...
Semmi új, csakhogy a Liverpool már nem zárkózik el annyira.
"Coutinho nagyon-nagyon közel"Feast4 írta:A katalán lapok mit mondanak ertől a Pool Barca közelítésről?
Adom.Nero. írta:Szerintem rémeket látsz. Nyilván nem ismerem személyesen a srácot, de biztos vagyok benne hogy ő az aki még nagyon sokáig itt fog maradni, ha foglalkoztatva lesz, még akkor is ha máshol pár ezer euróval többet kapna.Samper írta:Nem veszem egy játékostól rossz néven, ha mielőtt tárgyalna a klubjával szerződéshosszabbításról egy abszurdul magas kivásárlási árral, előbb tájékozódik, hogy egy másik szimpatikus helyen mennyit kapna. Ez jelen esetben Umtitire vonatkozik, az ő "röghözkötésére". Aztán dönt a szempontjai szerint.
Sokat köszönhet nekünk a gyerek, azért az nem volt véletlen hogy egyből kezdő lett az EBn miután kiderült hogy fű alatt megvettük.
Szerintem rémeket látsz. Nyilván nem ismerem személyesen a srácot, de biztos vagyok benne hogy ő az aki még nagyon sokáig itt fog maradni, ha foglalkoztatva lesz, még akkor is ha máshol pár ezer euróval többet kapna.Samper írta:Nem veszem egy játékostól rossz néven, ha mielőtt tárgyalna a klubjával szerződéshosszabbításról egy abszurdul magas kivásárlási árral, előbb tájékozódik, hogy egy másik szimpatikus helyen mennyit kapna. Ez jelen esetben Umtitire vonatkozik, az ő "röghözkötésére". Aztán dönt a szempontjai szerint.
Semmi új nincs tegnap óta,hivatalosan még mindig nem tettünk ajánlatot(vagy csak nem tudunk róla),csak készülünk rá. Írta valaki,hogy elvileg ma már találkoztak a fejesek,de nem hallottam erről semmit.davi10 írta:
Amúgy elég nagy lett a csend így délutánra, reméljük most írják alá az utolsó papírokat.
Mondjuk én őt is szívesebben látnám, mint di Mariat...Barca+ írta: Teljesen jogos a felvetés, nem fogalmaztam érthetően!
A Liverpool helyettesítené vele Cou-t!
Feltételezem hogy a Liverpool helyettesítené vele Coutinhot, ha nem, akkor viszont úgy teszek mint Rinku kolléga.csababarca írta:Barca+ írta:Állítólag Henrikh Mkhitaryan lehet a befutó Coutinho helyettesítésére!
Valami Transfers News hozta le a hírt!
mármint a Pool helyettesítené vele Coutinhot, vagy nekünk az opció ha a brazil nem jön össze?
nem mindegy.
Barca+ írta:Állítólag Henrikh Mkhitaryan lehet a befutó Coutinho helyettesítésére!
Akkor köszönöm, mentem.Barca+ írta:Állítólag Henrikh Mkhitaryan lehet a befutó Coutinho helyettesítésére!
a 7-es számot le ne hagyd, állítólag az lesz övé. ha meg mégsem vhogy átvarratod ardáracsababarca írta:jah, jó hogy szólsz, akkor meg is nyugodtam.visca el barca írta: nyugi, a legújabb hírek szerint bartomeu személyesen vette kézbe a dolgokat
be is jelentkeztem a tetkóshoz, varratok egy Coutinhot magamra barca mezben.
jah, jó hogy szólsz, akkor meg is nyugodtam.visca el barca írta: nyugi, a legújabb hírek szerint bartomeu személyesen vette kézbe a dolgokat
nyugi, a legújabb hírek szerint bartomeu személyesen vette kézbe a dolgokatcsababarca írta:várom a napokat, január 30-át pl, amikor ugyanazeket fogják Coutinhoról lehozni az újságok.
Masche megy Kínába, a helyére meg Mina.Tobias88 írta:Mascherano-ról van valami hír meg az esetleges pótlásról? Nyilván nem fog örülni annak, ha még egy játékos jön a középpályára és így már biztos nem lesz soha Busquets helyett védekező középpályás tavasszal (eddig se nagyon volt)
inkább ez mint h halálra unjuk magunkat két meccs között.Nero. írta:Szerintem meg kicsit kezdenek megvadulni a firkaszok megint, a nyari amokfutasuk jon kicsibe. Honnan van ezeknek ennyi belso informaciojuk?
Itt-ott én is láttam, de nem telejsen hihető oldalakon, a legfurcsább benne, hogy miért kellene valakit meggyőzni a maradásról ha a klubbal kell először megállapodni (?), ha ez a győzködés valóban igaz akkor valamilyen megállapdás valóban született nyár végén a a két klub között...Sinya22 írta: Én azt olvasom egyébként,hogy a Pool utolsó próbálkozása,hogy meggyőzze Cou-t a maradásra az,hogy felajánlották neki a csapatkapitányi karszalagot. Mondjuk nem tudom miért akarnak valakit vezérnek,aki fél éve sír hogy menni akar.