Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
westerngom írta:MessiNeymarSuarez írta:https://www.facebook.com/fcbnation/phot ... =3&theater
Lényegében már majdnem 100% hogy jön, kolumbiai volt focista már gratulálgat neki.
az lehet, de a második sorban kommentelő Lopez Mr.Wilson írja viszont a lényeget:
I hope this is not another Douglas!!
szóval, reméljük h. nem egy másik Douglas érkezik!
Ő nekem az etalon igazoláshatékonyságnál, de ezt már leírtam tegnap az OFFtopikban.csababarca írta:de, csak ő meg 2003/2004-es szezonban jött féltávnál. Na ő sokat jelentett tényleg.
MessiNeymarSuarez írta:https://www.facebook.com/fcbnation/phot ... =3&theater
Lényegében már majdnem 100% hogy jön, kolumbiai volt focista már gratulálgat neki.
de, csak ő meg 2003/2004-es szezonban jött féltávnál. Na ő sokat jelentett tényleg.recrea írta: Davids is télen jött kölcsönbe vagy nem?
Gól-gólpassz a chelsea ellen.Tivornya írta:Micsoda nevek és emlékek!Albertini jó volt öltözőbeli észosztónak, Az "új Maradona" pedig csak adott egy gólpasszt a Chelsea ellen
Engem meggyőzött ez a Minagyerek, pedig csak randomguy videóján láttam eddig
nm voltak nagy spílerek, csak megint jött egy dogmatikus kinyilatkoztatás, hogy SOHA, arra reagáltam.visca el barca írta:
mekkora spílerek voltakaz egyik játszott vagy 2 meccset a másik lehet 5-öt is tolt. albertinit már 45 évesen vettük meg, a másik meg az csodagyerek volt
Dehogynem...Griezmannvisca el barca írta:konkrétan senki nem kellene, mindenhova meglennénk.S.Agüero írta:Komoly lenne bezsebelni télen a Mina-Coutinho kettőst, nyáron sok dolgunk már nem lenne, 1-2 igazolás nagyjából.
konkrétan senki nem kellene, mindenhova meglennénk.S.Agüero írta:Komoly lenne bezsebelni télen a Mina-Coutinho kettőst, nyáron sok dolgunk már nem lenne, 1-2 igazolás nagyjából.
mekkora spílerek voltakcsababarca írta:Albertini és Maxi Lopez, 2005 január.hdavid írta:Sose igazolunk kettőt téli időszakban, legalábbis én, amióta szurkolok nem emlékszem rá.
Albertini és Maxi Lopez, 2005 január.hdavid írta:Sose igazolunk kettőt téli időszakban, legalábbis én, amióta szurkolok nem emlékszem rá.
Sőt, utoljára 2011-ben igazoltunk télen, Afellay-t.hdavid írta:Sose igazolunk kettőt téli időszakban, legalábbis én, amióta szurkolok nem emlékszem rá.
Szerintem nagyon jol értesült a pali, egyébként Guardiolarol olvastam egy könyvet amit ő irt ugyhogy nem tudom mennyir lehet Barca utáló..[/quote]csabimo írta: Amúgy ez a Balague mennyire megbízható? Valaki írta hogy egy Barca utáló feltűnősködő izé.
Szerintem nagyon jol értesült a pali, egyébként Guardiolarol olvastam egy könyvet amit ő irt ugyhogy nem tudom mennyir lehet Barca utáló..MessiNeymarSuarez írta:Remélem nézőként.Sinya22 írta:James Pearce- Klopp expects Coutinho to be available for the Man City game on Jan 14![]()
Amúgy ez a Balague mennyire megbízható? Valaki írta hogy egy Barca utáló feltűnősködő izé.
akkor inkább ÖzilSamper írta:Parejo mennyit is kóstál?
Remélem nézőként.Sinya22 írta:James Pearce- Klopp expects Coutinho to be available for the Man City game on Jan 14![]()
Senki nem jön, és senki nem megy télen.Tivadar6 írta:Ha van itt valaki, akinek van belsös barca kapcsolata, ne tartsa magàban az infót