Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nagyon jol értesült a pali, egyébként Guardiolarol olvastam egy könyvet amit ő irt ugyhogy nem tudom mennyir lehet Barca utáló..MessiNeymarSuarez írta:Remélem nézőként.Sinya22 írta:James Pearce- Klopp expects Coutinho to be available for the Man City game on Jan 14![]()
Amúgy ez a Balague mennyire megbízható? Valaki írta hogy egy Barca utáló feltűnősködő izé.
akkor inkább ÖzilSamper írta:Parejo mennyit is kóstál?
Remélem nézőként.Sinya22 írta:James Pearce- Klopp expects Coutinho to be available for the Man City game on Jan 14![]()
Senki nem jön, és senki nem megy télen.Tivadar6 írta:Ha van itt valaki, akinek van belsös barca kapcsolata, ne tartsa magàban az infót
Egyetértek. Pont olyan ez mint Mathieu vagy Paulinho esete volt, csak tovább tart. Tudják, hogy akarjuk, azt is, hogy úgyis fizetünk a végén, de a sajtó megpróbálja úgy beállítani, mintha nem ez lenne a helyzet.visca el barca írta:simán kinézem ezekből a debilekből h nyáron megint odaállunk majd egy 80+20-alCestus írta:Nem is lesz már nyáron próbálkozva szerintem, ha most nem jön össze. A VB után beszállnak a pénzesek, mi meg kiszállunk, megyünk Ander Herreráért meg Mütyiraniánért.
simán kinézem ezekből a debilekből h nyáron megint odaállunk majd egy 80+20-alCestus írta:Nem is lesz már nyáron próbálkozva szerintem, ha most nem jön össze. A VB után beszállnak a pénzesek, mi meg kiszállunk, megyünk Ander Herreráért meg Mütyiraniánért.
várjál, az eredeti verzió az volt, hogy jan 1-jén elküldjük az ajánlatot, aztán a liverpoolnak 2 napja lesz, és ha nem jön össze a deal, akkor arthurt veszik megrandomguy írta:Catradio szerint jövő héten hivatalos lehet.. Eddig arról szóltak a hírek, hogy még a héten lerendezzük, mostmár jövőhét.. Szépen elhúzódik ez január végéig
El fog hát, és a Pool úgy lesz vele, hogy inkább kibekkeli megint valahogy az átigazolási időszak végéig, aztán nyáron eladja drágábban max.randomguy írta:Szépen elhúzódik ez január végéig
Szerintem ez el van döntve, de lehet nem véletlen hogy nem tud erről a fél világ nem?Samper írta:El kéne dönteni, hogy mi az a felső határ, amit Coutinhoért kifizetünk. Ha ez is kevés, akkor véglegesen lezártnak kellene tekinteni az ügyet és irány a B - megoldás.
Adom, nyáron kell, akkor már nagyon, de most megvan a brigád elég lesz Dembelét beépíteni.Kovbal88 írta: Szükség van rá most télen? Még Dembele sincs beépítve, aztán jönnek a fontos meccsek, BL-ben lehet nem is játszhat.
Szükség van rá most télen? Még Dembele sincs beépítve, aztán jönnek a fontos meccsek, BL-ben lehet nem is játszhat.davi10 írta:"Coutinho nagyon-nagyon közel"Feast4 írta:A katalán lapok mit mondanak ertől a Pool Barca közelítésről?
"A Barcelona szeretné minnél hamarabb lezárni"
stb...
Semmi új, csakhogy a Liverpool már nem zárkózik el annyira.
"Coutinho nagyon-nagyon közel"Feast4 írta:A katalán lapok mit mondanak ertől a Pool Barca közelítésről?