Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gugli Translate-tel:Barca+ írta:www.sport.es/es/noticias/barca/cumbre-f ... ho-6532972. Már megint...
Már megint spanyol cikket látok minimális összefoglalás nélkül.Barca+ írta:www.sport.es/es/noticias/barca/cumbre-f ... ho-6532972. Már megint...
Ezt ki kéne írni valami hirdetőtáblára, én is benéztem nyáron is meg kb. 1 hete isvisca el barca írta:![]()
28. alkalommal: suareznek spanyol felesége van így nem számít eu-n kívülinek
Bocs, köszi, hasznos infóvisca el barca írta:28. alkalommal: suareznek spanyol felesége van így nem számít eu-n kívülinek
Tobias88 írta:Suarez is EU-n kívülinek számít
Szerintem még azt se. Úgy is lesérül addig vagy a VB-n valahogy. Marlon úgy ahogy játszik a Nice-ben is, szóval szerintem esélyes hogy nyáron jön 4. számú védőnek.Samper írta:Mina már 23 éves és évek óta szó van róla. Masche távozása időszerűvé teszi egy negyedik belső védő téli leigazolását. Verma jó formája legfeljebb azt teheti kérdésessé, hogy le kell-e őt cswrélni nyáron.
Mina már 23 éves és évek óta szó van róla. Masche távozása időszerűvé teszi egy negyedik belső védő téli leigazolását. Verma jó formája legfeljebb azt teheti kérdésessé, hogy le kell-e őt cswrélni nyáron.Nero. írta:Korai még ez a kolumbiai védő szerintem. Vermaelen eddig gyakorlatilag tökéletes, ha visszatér Umtiti megértem ha ő lesz Piqué párja, de a belga annyit minimum megérdemelem hogy ő kapja meg azokat a perceket amikor a francia vagy a spanyol nem lesz. Ha ezt a gyereket leigazoljuk, akkor foglalkoztatni kell, nem lenne szívem Vermaelent megint teljesen elfelejteni.
Ha jön Mina szerintem felesleges lenne egy 5. kh, ha be is válik 1-2 évig nem kell foglalkozni ezzel a poszttal. Szélsőknél is megvan a létszám, esetleg Alba helyettesén kell majd szintén 1-2 év múlva gondolkodni. Digne cserének jó, de egyértelműen látszik , hogy nem lesz az a szint. Reméljük ezt házon belül meg tudjuk oldani. Középpályásra ha érkezik Cou , akkor szerintem oda is szükségtelen. A kreatív rész vele orvosolódik , a meló részre pedig vannak bőven ..davi10 írta:Középső védőnek el tudnám viselni de Ligtot a csapatban, Verma és Pique se lesz fiatalabb.
Ahogy Suarez se, ugye Griezmannt csak akkor hisszük el ha már dekázgat a Camp Nouban.
Illetve ha sikerül elpasszolni a középszerű középpályás brigád nagyobb részét, akkor oda is jöhet valaki.
Egy valóban tehetséges fiatalnak mindig van helye a csapatban. Ha épp nincs, akkor csinálni kell neki, mégha nincs is égető szükség rá.
Persze nem kell minden jöttmentet idehozni, de ha megtaláljuk az új MBappet v Gabriel Jesust (mondom ezt úgy, hogy mindkettőjük fenekén ott van még a tojáshély), akkor nem kéne elszalasztani, mert tele vagyunk Ardakkal meg Denisekkel.
Hát ezért 4 védő minimum kell egy keretbe szerintem. Verma lesz Umtiti párja, Piquéé pedig Mina.Nero. írta:Korai még ez a kolumbiai védő szerintem. Vermaelen eddig gyakorlatilag tökéletes, ha visszatér Umtiti megértem ha ő lesz Piqué párja, de a belga annyit minimum megérdemelem hogy ő kapja meg azokat a perceket amikor a francia vagy a spanyol nem lesz. Ha ezt a gyereket leigazoljuk, akkor foglalkoztatni kell, nem lenne szívem Vermaelent megint teljesen elfelejteni.
Milyen posztra szükséges még1 nagy tehetség?Samper írta:Ha hamar leigazoljuk Coutinhot és Minát, akik körül régen toporgunk, akkor marad idő az istálló kitakarítására és olyan nagy tehetségek igazolására, akikben Valverde lát fantáziát. Idősebb játékos nem kell.
Azóta is fáj a szívem, hogy nem maradt, pedig nagyon bírtam a srácot.recrea írta:Akkor jöttünk fel az őszi 11. helyről év végén a második helyre, valami zseniális volt, életem egyik legszebb tavasza volt, mondjuk a Valet esélyünk sem volt befogni, de a nagyképűeket megelőztükrecrea írta: Davids is télen jött kölcsönbe vagy nem?![]()
![]()
Akkor jöttünk fel az őszi 11. helyről év végén a második helyre, valami zseniális volt, életem egyik legszebb tavasza volt, mondjuk a Valet esélyünk sem volt befogni, de a nagyképűeket megelőztükcsababarca írta:de, csak ő meg 2003/2004-es szezonban jött féltávnál. Na ő sokat jelentett tényleg.recrea írta: Davids is télen jött kölcsönbe vagy nem?
westerngom írta:MessiNeymarSuarez írta:https://www.facebook.com/fcbnation/phot ... =3&theater
Lényegében már majdnem 100% hogy jön, kolumbiai volt focista már gratulálgat neki.
az lehet, de a második sorban kommentelő Lopez Mr.Wilson írja viszont a lényeget:
I hope this is not another Douglas!!
szóval, reméljük h. nem egy másik Douglas érkezik!
Ő nekem az etalon igazoláshatékonyságnál, de ezt már leírtam tegnap az OFFtopikban.csababarca írta:de, csak ő meg 2003/2004-es szezonban jött féltávnál. Na ő sokat jelentett tényleg.
MessiNeymarSuarez írta:https://www.facebook.com/fcbnation/phot ... =3&theater
Lényegében már majdnem 100% hogy jön, kolumbiai volt focista már gratulálgat neki.
de, csak ő meg 2003/2004-es szezonban jött féltávnál. Na ő sokat jelentett tényleg.recrea írta: Davids is télen jött kölcsönbe vagy nem?
Gól-gólpassz a chelsea ellen.Tivornya írta:Micsoda nevek és emlékek!Albertini jó volt öltözőbeli észosztónak, Az "új Maradona" pedig csak adott egy gólpasszt a Chelsea ellen
Engem meggyőzött ez a Minagyerek, pedig csak randomguy videóján láttam eddig
nm voltak nagy spílerek, csak megint jött egy dogmatikus kinyilatkoztatás, hogy SOHA, arra reagáltam.visca el barca írta:
mekkora spílerek voltakaz egyik játszott vagy 2 meccset a másik lehet 5-öt is tolt. albertinit már 45 évesen vettük meg, a másik meg az csodagyerek volt
Dehogynem...Griezmannvisca el barca írta:konkrétan senki nem kellene, mindenhova meglennénk.S.Agüero írta:Komoly lenne bezsebelni télen a Mina-Coutinho kettőst, nyáron sok dolgunk már nem lenne, 1-2 igazolás nagyjából.