Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt a megoldás srácok, Bartonak keresnie kell Arthurnak valami jócsajt feleségnek.BarcafanTomee írta:vagy kell egy spanyol asszony.
Néztem, 1 órája azt válaszolt valakinek Romero hogy jövő héten már a Camp Nou-ban lesz, és akkor hiszünk neki..palesz77 írta:Tavaly "mindenki" hazudozott, ő is, túl sok fülest hozott le, azokat is amik kétesek voltak. Aztán voltak a Seri féle esetek, amikor a vezetőség se tudta mi legyen, ezért volt ennyi kamu. Romero utána bocsánatot is kért Twitteren, és semmi pletykát nem hozott már le, azt mondta majd csak ha biztosat tud, több olyat nem csinál mint tavaly nyáron. Coutinhoról is kérdezték rengeteget, folyton annyit mondott, hogy biztosat nem tud, majd ha igen, akkor megírja. Lehet ez is kamu lesz most persze, de most tuti komolyabb forrásból van az info mint nyáron volt.
Coutinhoról meg azt olvastam, hogy nagyba ügyködnek az EU-s papírján. Nem tudom, hogy hogy jöhetne össze, de azért örülnék.
ez a pali egész nyáron hazudozott, messze van a megbízhatótólMessiNeymarSuarez írta:https://twitter.com/gerardromero/status ... 3400680453
Gerard Romero is beszállt a bizniszbe, szerinte is nagyon kötel Coutinho az átigazoláshozz.
Ő megbízhatónak minősül, bár tavaly ha jól tudom ő is benézte Verrattit.
Biztos elfogják küldeni egy év után azt az embert aki egyből bizonyított egy olyanért aki még Európában se játszott.Samper írta:Arthurt egy fél évre lehetne a B-be hozni és nyáron vagy elküldeni Paulinhot, vagy valamelyiket honosítani.
Arthurt egy fél évre lehetne a B-be hozni és nyáron vagy elküldeni Paulinhot, vagy valamelyiket honosítani.visca el barca írta:ha jön mina meg cou akkor betelik az eu-n kívüliek helye, nem hinném h megvesszük.Zozzy 5 írta: és hozzuk az Arthur gyereket
Ráadásul jó pár évre betelik. Ha ez az Arthur srác tényleg olyan jó, addigra elviszi más.visca el barca írta:ha jön mina meg cou akkor betelik az eu-n kívüliek helye, nem hinném h megvesszük.Zozzy 5 írta: és hozzuk az Arthur gyereket
ha jön mina meg cou akkor betelik az eu-n kívüliek helye, nem hinném h megvesszük.Zozzy 5 írta: és hozzuk az Arthur gyereket
ez elég jó üzletnek tűnik. nyilván csak videókban láttam játszani, de ígéretesnek tűnik, a fizikai adottságai hiánypótlóak lesznek nálunk, és labdával sem tűnt faéknek. 4. számúnak egyelőre tökéletes lesz sztem.wild írta:Yery Mina a hétvégén aláírja szerződését a Barcával.
5 évre ír alá, bruttó 3,7 milliós fizuval. 9+3 milliót fizetünk.
Cestus írta:https://twitter.com/SFR_Sport/status/949358871549792256
Ééés itt is van a kedvenc tweetünk: már csak órák kérdése
Megpróbálták meggyőzni a maradásra,fél évig sikerült. Semmi értelme visszatartani,ha minden átigazolási időszak elején elkezd hisztizni,hogy menni akar. Szerintem már a szurkolóiknak is tök elege van ebből a sztoriból.BarcafanTomee írta:
De ha jön, nem értem mit nyert ezzel a Pool, hogy pár hónappal később meg elengedik. Max pár millával többet.
Segített a BL selejtezőkön, Bl csoportkörön, és a bajnokságban is, cserébe nem jön olcsóbban, szóval csak nyert azzal a Liverpool hogy ha most engedik el 2017 nyara helyett.BarcafanTomee írta:Nagy nehezen elhozzuk Coutinhót, aztán meg a Pool nyeri a BL-t, mit kapna akkor a brazil.![]()
Én kivárom amíg hivatalos lesz valami. A nyáron túl sokszor elhittem már, hogy kik jönnek majd, kezdve Verrattival..
De ha jön, nem értem mit nyert ezzel a Pool, hogy pár hónappal később meg elengedik. Max pár millával többet.
A hivatalos oldaluk szerint sérülés miatt nincs keretben, de reménykedjünk.adaml182 írta:Ma sincs a keretben Cou. Ez több, mint biztató. Bár tudom, hogy nyáron is ugyan ez volt...
Reméljük ez már fejlődés a nyárhoz képest, ahol folyamatosan ellentétes hírek jöttek.Sinya22 írta:Mondjuk én már nem találok olyan lapot,újságírót aki nem azt mondja hogy közel a megegyezés/megvan a megegyezés. Gondolom a kommentátor is olvas twittert