Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha kalap van rajta azért, ha nincs rajta azért...Stalkyard írta:Mert csinált egy szép cselt?mess2009 írta:Gomest pedig lehet, hogy elkezdhetnénk egy kissé jobban becsülni.
Jaja, tavaly azon röhögtünk, hogy 10 éve vagyunk képtelenek nyerni ellenük a Ligában.recrea írta:Múltkor egyszer megnéztem, asszem 2007-ben nyertünk ott utoljára bajnoki meccsen. Meg tavaly a kupa odavágón Neymar góljával.
Mert csinált egy szép cselt?mess2009 írta:Gomest pedig lehet, hogy elkezdhetnénk egy kissé jobban becsülni.
Semmi komoly szerintem,bár a Celta ellen úgy is Digne tolja. Alba meg amúgy is mindig túlkapja kicsit,volt már hasonló,amikor azt hittem vagy 3 hónapra kidől,aztán 2 perc múlva meg sprintelt18Barca99 írta:Alba végül ugye nem sérült meg? Tény, ha akkora baj lenne nem engedték volna vissza de eléggé ijesztő volt látni ahogy a lábához kapott és komolynak tűnt. Valakinek van róla infója?
Nagyon kereste még a helyét,többször váltogatta az oldalakat. Izgult azért,volt egy jó lövése,és egyszer szépen beültette a hintába a védőket.Látszott hogy azért tartanak tőle,elég szorosan fogták. Kb az volt,amit vártunk. Sokat kell még fejlődnie,de egyáltalán nem alibizett,próbálkozott.BarcafanTomee írta:Ahogy olvaslak titeket lötyögős meccs lehetett. Dembèlè milyen volt? Látom csak kapott 60 percet.
ez mitől lehet amúgy?visca el barca írta:ami viszont idén sokadjára szemet szúrt, h alig van néző. régen azáért ilyen meccsekre is kiment 70.000 ember, most meg félház ha volt...
Én nem bánom, ha idén nézhetetlen meccsekkel nyerünk mindent. Kell az ilyen is. Ne csak a Real legyen képes arra, hogy így nyernek. Szerintem nekik ez így sokkal idegesítőbb, hogy gyengék, bénák vagyunk, de jönnek a pontok. Amúgy a mai meccs rendben volt. Év eleji első meccsnek.Sinya22 írta:Jó kis első bajnoki volt ez, Levante a legjobb ellenfél volt mára. Voltak szép akciók,Messi tarthatatlan volt,szerintem ma legalább 7-8 szabálytalanságot követtek el ellene. Suarez meg a 30 perc bénázás után rúgott egy gólt,amit más nem rúgott volna be szerintem. Tipikus
Coutinho-t már akkor meg akartuk venni amikor még szó sem volt Neymar távozásáról. Szóval Valverde tudtával hoztuk volna Neymar mellé.Sinya22 írta:Én amúgy is azt gondolom,hogy nem lesz Neymar,és nem fog minden meccsen játszani tavasszal sem. Nem a sérülése miatt,hanem EV nem fogja bevállalni ezt a 4-5 támadós szerepet,Cou-val,Dembelével,Messiékkel.Azért védekezni is kell,ami eddig egész jól ment . Sokszor az lesz,hogy majd csak a 2. félidőbe jön,addig meg tolunk valami 4-4-2 félét Paulával,Rakiticcel. Ma szerintem megkapja a teljes 2. félidőt.
Nagyon kemény, amit lenyomott itt az ürgeVaratrix írta:Nagyon sajnálom ha ez így hivatalos. Nem egészen értem amúgy miért nem vár nyárig. Azért ennyire nem érzem mostoha sorsnak az övét.visca el barca írta:
mascherano búcsúzhat, dembele kezdő, a legjobb 11, kötelező nyerni
Nem gondoltam volna amikor jött hogy legendaként távozik majd.
Nagyon sajnálom ha ez így hivatalos. Nem egészen értem amúgy miért nem vár nyárig. Azért ennyire nem érzem mostoha sorsnak az övét.visca el barca írta:
mascherano búcsúzhat, dembele kezdő, a legjobb 11, kötelező nyerni