Hibátlan!S.Agüero írta:Griez[/b]/Suárez/Paco
Cou/Dembélé/Griez----------Messi/Cou/Griez----------Dembélé/Messi/Griez
Max. Pacot kivenném a képből, de nem hiszem, h. ennél ütősebbet és szebbet lehet rajzolni.

Bontok egy sört...
Hibátlan!S.Agüero írta:Griez[/b]/Suárez/Paco
Cou/Dembélé/Griez----------Messi/Cou/Griez----------Dembélé/Messi/Griez
Valahogy így. 4-en lennének 3 posztra 433 esetén, Paco pedig ott lenne 2. számú cserének. 4231 esetén pedig Coutinhóval együtt 5-en lennének 4 posztra, plusz ugye itt is Paco, szerintem meg lehetne oldani.MessiNeymarSuarez írta:Én azt sem zárnám ki, hogy Grizi felváltva játszana bal szélsőt és csatárt.
Szerintem ez Dembelétől is függ, ha szezon végéig nem illeszkedik be teljesen, akkor lehet úgy lesznek vele hogy inkább hozzák Grízest a balosra, és Dembelének még 1-2 tanuló éve lesz.
Sőt azt sem tartom kizártnak, hogy néha Messit pihentetni fogjuk úgy, hogy Dembele játszik a jobboson helyette.
Én meg akárhányszor elgondolkozok ezen, egyre logikusabbnak tűnik, hogy elhozzuk most. Suárez maradna mondjuk még 2 évet itt. Grizi kap egy 20 milliós fizetést, Suáreznek is annyi kb. Egyikük mindig a padon lesz, ami pénz szempontjából ugyanolyan, mintha két évig az egyikük végig csak padozna, a másik meg játszana. A klub így "veszít" 2*20 millió eurót. Viszont ha Suárez elmegy, a Reallal, PSG-vel, Juvéval, Cityvel együtt kell középcsatárt keresni a piacon, a licit vége lenne vagy 200 millió, ha egyáltalán mi nyerjük. Viszont ha Grizi most jön, 100+40-ből megússzuk a dolgot, és közben van egy rotálható, mély keretünk. Egyedüli probléma az, ha a két játékost zavarja, hogy egyik se garantált kezdő. Suárez viszont nem hiszem, hogy elmenne emiatt (feleség Barcelónában+haverok a csapatban), Grizinek meg a pénz elég motiváció lehet.BarcafanTomee írta:Miért emlegetitek mèg Griezmant?
Reális esély nincs rá, hogy elhozzuk, csak a sajtó emlegeti mert olcsó lenne. Helye nem sincs, mert kétlem, hogy nyáron elküldjük Lajost.
Ez a török noname csapat egyébként vezeti a bajnokságot, Adebayorral elbohóckodhat.visca el barca írta: biztos elmegy a barcából egy török noname csapathoz 10ed annyi fizetésért
na, már egy megbízható sajtóorgánum is leadta a hírt, szóval bizakodhatunk!visca el barca írta:pr13 írta:"Arda Turan’s transfer out of Barça is imminent. He and his agents met with the president of Basaksehir, who also met with Barça representatives. Only a formal agreement between the two clubs is yet to be reached'"
- Catalan Edition twitter
https://twitter.com/ibfk2014" target="_blank A török klub hivatalos twitter oldala
Adná isten.
biztos elmegy a barcából egy török noname csapathoz 10ed annyi fizetésért
pr13 írta:"Arda Turan’s transfer out of Barça is imminent. He and his agents met with the president of Basaksehir, who also met with Barça representatives. Only a formal agreement between the two clubs is yet to be reached'"
- Catalan Edition twitter
https://twitter.com/ibfk2014" target="_blank A török klub hivatalos twitter oldala
Adná isten.
Szerződést lehet vele bontani, de akkor ki kell fizetni rögtön a maradék fizuját, és gondolom úgy van vele a klub, hogy nem adja fel, hátha el tudja passzolni valakinek.csababarca írta:
Más: Arda szerződésében milyen záradék lehet, ami miatt nem lehet vele szerződést bontani egyoldalúan?
szoktál BL-t vagy francia bajnokikat nézni?Samper írta: Mbappe még kevésbé bizonyított előzőleg, még drágábban adták és ő középen játszik, nem szélen.
Ez korrekt, ha használod eredendően a múltidőt...Samper írta:Amit azóta letett, az nem volt ismeretes, amikor Mbappe és Dembelé között választottak.mess2009 írta: amióta a PSG-hez került gyakran nézem, soha nem láttam középen csak jobb szélen amit néha váltogat Neymarral(átjön balra) az előéletét nem igen ismerem de amit azóta letett az megsüvegelendő.
Griezzman jelen piaci helyzetben aprópénz. 20 millót ver Van Dijkre, nonszensz.Cestus írta:Griezmannról továbbra is olyan hírek vannak, hogy nyáron jön. Amilyen árak lesznek Suárez kiválásakor, lehet hogy nem hülyeség most egy százasért behúzni. Pláne, hogy Higany, Aguero, a Real támadói, Cavani is 30 körül vannak, szóval az összes pénzes csapat egyszerre akar majd igazolni.
4. volt, gondolom Coutinho érkeztével már az 5.Stalkyard írta:Érthető. 30 fölött van, nem kell a kutyának se, nagy szerződést már maximum Kínában kapna csak, de ezek szerint még ott se. Ezt a klub cseszte el, el kellett volna adni, mikor még játékban volt, és ért is valamit. Ezzel vagy szerződést bontanak, vagy innen fog visszavonulni.
És közben a 6. vagy hanyadik legjobban kereső játékos a keretben. Óriási.![]()
![]()
Amúgy szerintem Mascheranon kívül senkit nem fogunk eladni, mert senki nem kell a kutyának se.
Egyszerű, azért, mert nyáron még a 2 jó szezont felmutató Dembelé is veteránnak számított Mbappe-hoz képest.mess2009 írta:milyen érdekes hogy az emberek szemlélete mennyire szerteágazó ...én már olvastam a főoldali cikk alapjául szolgáló tanulmányból szemelvényeket, és ami nekem feltűnt, hogy miért is nem Mbappét vettük mi meg Dembélé helyett?
Amit azóta letett, az nem volt ismeretes, amikor Mbappe és Dembelé között választottak.mess2009 írta: amióta a PSG-hez került gyakran nézem, soha nem láttam középen csak jobb szélen amit néha váltogat Neymarral(átjön balra) az előéletét nem igen ismerem de amit azóta letett az megsüvegelendő.
amióta a PSG-hez került gyakran nézem, soha nem láttam középen csak jobb szélen amit néha váltogat Neymarral(átjön balra) az előéletét nem igen ismerem de amit azóta letett az megsüvegelendő.Samper írta:Mbappe még kevésbé bizonyított előzőleg, még drágábban adták és ő középen játszik, nem szélen.mess2009 írta:milyen érdekes hogy az emberek szemlélete mennyire szerteágazó ...én már olvastam a főoldali cikk alapjául szolgáló tanulmányból szemelvényeket, és ami nekem feltűnt, hogy miért is nem Mbappét vettük mi meg Dembélé helyett?