Ilyen csoport nincs, senki nem írt ilyet, amit írsz, csak annyit szoktam írni, h egy center dolga nem abból áll, h gólt lő, mégha ti úgyis csak ennyit láttok belőle. Ki számára nem lehet kérdés ez?Nero. írta:Ezt csak az a csoport reméli, akik a nullás meccsei után megjegyzik hogy igazából nem is volt rossz meccse mert sokat birkózott a védőkkel.Tivadar6 írta: Ezt a Suarezes dolgot, nem értem, hogy honnan veszitek.
Szerintem, teljesen benne van a pakliban, hogy Valverde nincs megelégedve vele, és helyette kérte Griezmannt, mitől lenne ez olyan elképzelhetetlen?
Csak azt ne írjátok, hogy mert Messi barátja...
Ha ugyanolyan félévet fog hozni mint amilyet eddig hozott akkor mennie kell ez nem lehet kérdés.

Én onnan veszem ezt a Suarezes dolgot, h rajta kívül nagyjából 2-3 center van, aki képes a semmiből bármelyik csapat ellen eldönteni a meccset, Griezmann speciel nem. Másrészt meg Griezmann egyáltalán nem center sztem. Gondolom a góljait meglőné, mert jó játékos, jó a csapat, de h összeségében mivel tudna többet hozzátenni, mint az uru, én nem látom.
Az meg akármilyen vicces, sajnos tény, h Messi a csapat fölé nőtt, és bőven van döntési joga.