Fantasztikus... 25. sérülésünk kbrandomguy írta: De, megsérült, hivatalos. Izomproblémáról olvastam.

Fantasztikus... 25. sérülésünk kbrandomguy írta: De, megsérült, hivatalos. Izomproblémáról olvastam.
De, megsérült, hivatalos. Izomproblémáról olvastam.Sinya22 írta:Masch már nem került be,ezek szerint már nagyon készül a távozásra,tudtommal nem sérült meg.
Az remek,akkor lehet elővigyázatosságból kihagyja a hétvégi meccset. Elméletileg Masch még mindig itt van,nem?Mina-t nem fogjuk 2 nap után bedobni nyilván.BarcafanTomee írta: Ő szerintem teremben edzhetett, mert nem láttam az edzésen a társakkal, se amikor köszöntötték Minát.
Ő szerintem teremben edzhetett, mert nem láttam az edzésen a társakkal, se amikor köszöntötték Minát.Sinya22 írta:Piqué-ről van valakinek híre?Tegnapi cseréje fura volt nekem.
az még hagyján, de suarez eu-n kívülinek számít?hdavid írta:A következő etapot is sorsolják?
Ráadásul a visszavágón van esély arra hogy már játszhat Coutinho isvisca el barca írta:ahogy csaba írta legjobb sorsolás, könnyű ellenfél, utaznia se kell.
Várható volt, legalább mi is könnyűt kaptunk.Waleba10 írta:lehetett volna rosszabb is, az esspanyolt csapni kell ez nem is kérdés.... a realt meg csak beviszik az elödöntőbe még igy is, hihetetlen.... bár hátha a leganes vérszemet kap![]()
Majd pályára küldik Cserisevet és kész isWaleba10 írta:lehetett volna rosszabb is, az esspanyolt csapni kell ez nem is kérdés.... a realt meg csak beviszik az elödöntőbe még igy is, hihetetlen.... bár hátha a leganes vérszemet kap![]()