2018.01.14. 20:02:50
Hogy ki a top3?
Nehéz, de minket mondanám oda, a realt, és a psg-t most. mindhármat különböző okokból.
Kezdjük a reallal, rövid lesz: meg lehet nézni a két előző szezont.akkor is kb ennyire hitetlenkedett mindenki, amikor írtam,hogy nálam ők a favoritok, aztán tessék.
Idén tény mélyen vannak, de a psg elleni az ennek a csapatnak tényleg az utolsó sansza ebben a szezonban valami nagyot tenni.
PSG-ben meg ott is lehet a görcs, hogy tavaly egy nyert helyzetből bebuktak, most erősödtek is, és szinte kötelező lenne tovább jutniuk forma alapján a real ellen, de ez nem egyszerű.
PSG: Neymar, MBappé, jó foci. náluk a real elleni az erőpróba, ha sikerrel veszik, akkor komoly favoritokká lépnek elő.
Barca: Messi. és EV. ennyi a lényeg, stabilak vagyunk, variációs lehetőségek adottak.
Ez a három csapat után nálam Bayern, City jön, utánuk kicsivel Chelsea és a MU.
Ha már angol topik, a City hasonló a psg-hez a szememben, csak a védelmüket gyengécskének érzem. És mire jönne egy nagyon okos, leírom még egyszer, hogy nem a pool elleni meccs miatt mondom ezt. minden meccsüket láttam ősszel a bajnokságban, a bl-ben is majdnem mindet, az alapján formáltam ezt a véleményt. De odaérhetnek simán a végére, ez a BL, 2-3 extra meccs és azon veszed észre magad, hogy hopp döntőt játszok.
Ez az én véleményem a bl-ről, és lehet kiröhögni, meg kiparodizálni a továbbiakban, pont nem érdekel, majd meglátjuk. A realon való röhögcsélés meg adott, én is örülök nyilván a vesszőfutásokat. de láttam már gyenge realt, akik Európán végigmentek, mert nem tudta egy csapat sem megtörni őket.
Tavaly ott volt a sansz, egy ideggyenge Vidalon múlt a dolog, meg hogy neki adták a büntetőt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."