Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon kösziDeco 20 írta:Barca játékosaGame90 írta:Tudom,hogy már kérdezték,de mit jelent a Jugador del Barca?
Nekem infraportom van és még játékot is tudok a telómra tölteni!barcafan írta:tud vki olyan megoldást amivel nem kell fizetnem mindenféle sms-ért, h csengőhangot v. képeket küldjek a telómrakábelt nem tok venni
![]()
az ilyen okos megoldásokkal miszerint fényképezzem a monitort, vagy magnóból diktafonozzak kerüljetek el ha kérhetem![]()
Köszi
rámész a képre, küldés -> infra (nálam legalábbis SonyEricssonon)barcafan írta:asszem infrám van, nem vágom -használtan vettem (SAMSUNG E710). mennyibe fáj egy ilyen cucc amit gépre bökök (infra)
és még 1 kérdés, infrábn én hogy tudom elküldeni a képeim
Igen, a bluetooth, vagy az infa port lenne a megoldás. Feltéve, hogy van valamelyik a telódon.Badi írta:barcafan írta:tud vki olyan megoldást amivel nem kell fizetnem mindenféle sms-ért, h csengőhangot v. képeket küldjek a telómrakábelt nem tok venni
![]()
az ilyen okos megoldásokkal miszerint fényképezzem a monitort, vagy magnóból diktafonozzak kerüljetek el ha kérhetem![]()
Köszi
bluetooth?
http://letoltes.prim.hu/index.prm?pid=2042S T U P I D S H A R K írta:Valaki meg tudná mondani hogy honnan lehet letölteni az Alcohol 120-at?
barcafan írta:tud vki olyan megoldást amivel nem kell fizetnem mindenféle sms-ért, h csengőhangot v. képeket küldjek a telómrakábelt nem tok venni
![]()
Köszi
Ez tényleg nagyon durvaLos Banditos írta:Durva...Rajmó írta:Vki be tudná linkelni a múlt heti MotoGP tömegkarambolt![]()
Állítólag vmi nagyon nagy baleset volt, elsőre azt hitték h meghalt Melandri
Hát ez nagyon durva volt. Melandrinak tényleg szerencséje volt.Los Banditos írta:Durva...Rajmó írta:Vki be tudná linkelni a múlt heti MotoGP tömegkarambolt![]()
Durva...Rajmó írta:Vki be tudná linkelni a múlt heti MotoGP tömegkarambolt![]()