2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Engem nem is érdekel.visca el barca írta:nem értem mi ez a nagy siránkozás, pár hete/hónapja, a fórumozók 99%-a leírta, hogy nem érdekli a kupa és jobb lenne ha minél hamarabb kiesnénk![]()
lics írta:Velem biztos van valami baj de nem értem hogy Semedo miért nem volt kezdő meg úgy alapvetőensem játszik túl sokat ha kezdő lett volna Roberto játszhatott volna középpályást Vidal meg elfutkozik valahol. Semedo is szerintem olyan gyors mint Alba akkor miért nem lehet próbálkozni úgy hogy most nem Alba balról hanem Semedo jobbon elfut és beadja Messinek persze tudom hogy ez nem egyszerű de én azért kiváncsi lennék..
Ez már sokszor volt téma, laposan a sarokba a legvédhetetlenebb, ahhoz kell a legtöbb idő hogy a kapus leérjen.aynas írta:Ilyen szintű játékos,mint Messi miért nem tud tizit lőni? Ha felfelé rúgja a bogyót gól. Miért laposan próbálkozik? Erőből felrúgja középre vagy sarokra és kész. A technikája megvan hozzá.
Mert így döntött. Nyugodj meg fog még tizit kihagyni. Az nem mind1, hogy mikor. A NC-ba majd berúgja.aynas írta:Ilyen szintű játékos,mint Messi miért nem tud tizit lőni? Ha felfelé rúgja a bogyót gól. Miért laposan próbálkozik? Erőből felrúgja középre vagy sarokra és kész. A technikája megvan hozzá.
Ezt el kell engedni,mert ma semmi nem jött össze. Rengeteg hiányzó,beállt Rakitic és Suarez,előbbi befelé cselezgetett passz helyett hátul,utóbbi meg nem tudom ért-e labdába. Messinek sem jött össze,Denis kihagyott egy jó nagy helyzetet,stb stb. Amúgy ja,lehet jobban járunk,ha nem kapunk tizenegyest,az még jobban felhúzta őket,minket meg kicsit le.MessiNeymarSuarez írta:
Nyilván a düh beszél belőlem de elég idegesítő hogy pont ezeket a balfácánokat sikerült a magasba emelnünk ezzel.
Nyilván a düh beszél belőlem de elég idegesítő hogy pont ezeket a balfácánokat sikerült a magasba emelnünk ezzel.optimus írta:Igen az a Chelsea ahol Morata kerek 8%-át használja ki a ziccereinek lábbal, na az aztán tényleg olyan hogy 1 helyzet(ecske) és már a döntőben vannak. Ehh...MessiNeymarSuarez írta: Nem csak a mai meccs, egy ideje már meccsenként vannak amatőr hibáink, csak eddig megúsztuk.Sociedad ellen is mit csináltunk hátul, néha katasztrofa volt.
Csak eddig megúsztuk mert nem tudták kihasználni a helyzeteket, míg egy Chelsea is pont olyan akinek elég 2 meccsenként 1 helyzet, el is intézi a továbbjutást mert a meccset meg végigbuszozzák.
Az meg totál nonszensz hogy inkább kapjunk ki a Bernabeuban mint egy olyan meccsen ami kb tét nélküli ( otthon úgy elverjük őket mint a lovat, tippre 30p alatt eldől ), teljes agymenés. Te néha elolvasod, vagy végig gondolod azt amit írsz?
Denis és Vidal totál homály. Vidal legalább lelkes amatőr akinek tényleg ennyi az annyi, futkározni tud, és kb itt véget is ért, de legalább nem próbál cselezgetni és hiba után próbál javítani. Denis meg iszonyat, nem is tudom mikor láttam ilyen játékost, talán néhány hülye angol ilyen, hogy 5ből 4 döntése fixen rossz, de ő legalább utána pofázik rendesen, meg flegmázik, Gumbaun kevésbé bőgne a 6os mez mint rajta.
Igen az a Chelsea ahol Morata kerek 8%-át használja ki a ziccereinek lábbal, na az aztán tényleg olyan hogy 1 helyzet(ecske) és már a döntőben vannak. Ehh...MessiNeymarSuarez írta: Nem csak a mai meccs, egy ideje már meccsenként vannak amatőr hibáink, csak eddig megúsztuk.Sociedad ellen is mit csináltunk hátul, néha katasztrofa volt.
Csak eddig megúsztuk mert nem tudták kihasználni a helyzeteket, míg egy Chelsea is pont olyan akinek elég 2 meccsenként 1 helyzet, el is intézi a továbbjutást mert a meccset meg végigbuszozzák.
Pihentek ők eleget a meccs alatt.MessiNeymarSuarez írta:cserébe a gálakezdő felét nem is pihentettük, és ki is kaptunk..
Ok tényleg gyenge volt, de még is kivel játszott volna, meg leginkább mikor, amikor a labda alig jutott el hozzá a mf-ben. A kp-nk annyira volt kreatív, mint egy szocreál építész. Denis sajnos egy semmi, de annyira, hogy az már nekem fáj. Paula volt ma akivel valamit tudott játszani, de senki mással.S.Agüero írta:Denis bénázása mellett azért illik megemlíteni Messi mai produkcióját is, a második félidőben nem sok mindent csinált a kihagyott büntetőn kívül.
A másodikban kb senki nem csinált semmi érdemlegeset.S.Agüero írta:Denis bénázása mellett azért illik megemlíteni Messi mai produkcióját is, a második félidőben nem sok mindent csinált a kihagyott büntetőn kívül.