hajnesz írta:
Honnan jön ez a nő szöveg már megint elő?

Pár éve is valaki nőnek nézett

Igen, nem feltétlen csak a magasság az, ami számit, viszont amelyik középpályásokról beszéltem, azok se nem magasak, se nem erősek

Ilyenkor marad nekünk az (ami Neymar távozásával egyre ritkább), hogy feldobjuk magunkat

Viszont értem mit akarsz mondani, meg a Soci elleni meccs egy nagyon szélsőséges példa volt, természetesen én se úgy képzelem az ideális csapatot, mint az izlandi válogatottat, csak én azzal a részével nem értek egyet, hogy 1 "másmilyen" kp nem fér el a kezdőnkben. Másmilyen értsd Rakitic,Paulinho,Gomes,stb.
Nálam a "hajnesz" név nőre utal, de ha nem vagy az, akkor elnézést
Egyébként én tökéletesen egyetértek azzal, hogy kell 1-2 ütköző a keretbe, sőt amikor Paulinho szóba jött, én Bobbal értettem egyet abban, hogy a profil, amit keresünk az jó. Nekem igazándiból ott van a problémám, hogy Paulinho, Rakitic és félig-meddig Roberto, Busquets mellett pont tökéletesen megfelelnek erre a célra a keretünkben és nincs szükség már több ilyen profilra amíg ők itt vannak. Arra a Gomes-re, aki pedig a Paulinho-Rakéta kettőstől ütközésben, sebességben, technikában is lemarad, pedig végképp semmi szükségünk, pláne nem egy rangadón, pláne nem a kezdőben. Én a középpályánkat a Busquets,Rakitic,Iniesta,Paulinho,Roberto,Coutinho,Samper 7essel tudnám jövőre elképzelni, akikhez felhozhatjuk alkalmanként Alena-t is. Denis és Gomes abszolút létszámon felüliek nálam és a középpályára Rafinha is, akit viszont alternatívaként szélsnek/ szélső támadónak el tudnék képzelni, tökéletes 12. ember lenne, ha nem sérülne le megint fél évre.