Cestus írta:Griezmannt látszólag értelmetlen leigazolni, de a piacon hiány van középcsatárokból, míg az igény hamarosan nagy lesz. Ott van Agüero, Higuaín, a teljes BBC, Lewandowski, akár Cavani, na meg a mi Suárezünk. Ezek a játékosok kb. egyszerre fognak kimenni, sok esetben eléggé pénzes csapatokból. A helyettesítésükre nem lesz ott sok játékos, szóval óriási licitháború is lehet ebből. Szerintem ha sikerült tényleg megegyeznünk Griezmann-nal, emiatt érdemes lehet a jövőt szem előtt tartva leigazolni 100-ért, ami a mai piacon már egy top középpályásért is kevés pénz lassan. Dembélé lehet, hogy egy ideig még sérülésekkel fog bajlódni, így ő sokszor kiesik majd a pixisből. Pár év múlva meg már Suárezt kell búcsúztatni. Messi szerintem túléli Suárezt, ő a bal lábából még sokáig megélhet, akkor is, ha már csak lötyögni képes.
+1
Nem értem miért ez a "pesszimizmus" h. problémát fog okozni, ha Griezmann érkezik?
Eddig az volt a problémánk h. nincs ember aki lendületet hozna a csapatnak a padról beszállva, mert csupa középszerrel van tele a csapat kispadja. A folyamatos nyafogásról nem is beszélve, hogy nem elég látványos, kombinatív a játékunk evvel a cél futballal amire L.V. a jelenlegi kerettel kényszerül.
Emlékszem mikor Neymar érkezett, mindenki azon izgult hogy fog működni a kémia Messivel a pályán, aztán most meg mindenki elismeri h. talán soha nem volt ilyen erős, mindezek mellet látványos, kombinatív játékot játszó támadósorunk a pályán. (Talán rövid ideig: R10 - Eto'o - M19)
Szemmel láthatóan a klub vezetés is próbál a feleslegtől már most is szabadulni (Deu, Vidal) és nyáron is lesz mozgás abban biztos vagyok. (Gomes, DS)
E.V. is preferálná az érkezését, mert Griez. nagy kedvence a Soci-óta, arról nem is beszélve, hogy abban mindenki biztos lehet, hogy amekkora taktikus biztos megvan már az elképzelése h. hová illesztené a csapatban.
Cou-t nem sorolnám a támadók közé, hiába rendelkezik avval az affinitással is, szerintem nálunk főleg a középpálya fazonszabászának érkezett, Ini pótlására és szükség is van rá mert jelenleg olyan a középpályánk mint egy kőbalta. Az meg csak egy plusz h. igény esetén baloldali szélső támadóként is bevethető, mint a fiatal Ini anno.
Egyébként ha nem lenne valahol Griezmann érkezése lezsírozva már, Cou kizárt hogy, ne a jelenleg szabad 7-est kapná mezszámként.
http://www.eurobarca.hu/rovidhir/megtar ... 7-es-mezt/" target="_blank