Fecooo írta:ez butaság, mert Messi semMakanaki írta:Eligazolás:
http://www.eurobarca.hu/jatekoskeret/" target="_blank
Mi a közös a következő játékosokban (fényképében):
Denis, Turan, Rafinha, Mascherano, Deulofeu, Vidal?
....
- nem mosolyognak.

Fecooo írta:ez butaság, mert Messi semMakanaki írta:Eligazolás:
....
- nem mosolyognak.
ez butaság, mert Messi semMakanaki írta:Eligazolás:
....
- nem mosolyognak.
Én úgy tudom, hogy ha 20 meccsen nem játszik legalább 60 percet akkor a kivásárlási ára 20ról 12re csökken.nagyatyesz írta:Ha Deu szerződésében van olyan pont, miszerint, ha nem játszik x meccset az évben, akkor szabadon igazolhat nyáron, akkor tuti maradni fog még fél évig, mert senki nem fog érte fizetni és ő is szabadabban, nagyobb aláírási pénzért tárgyalhat nyáron.
Meg úgy volt ha Verdi nem megy Nápolyba akkor Deolofeut megveszik, Verdi meg úgy döntött nem megy ugyhogy kiváncsi leszek.P.U.Y.O.L. írta:Vidal. A sevilla vinné, csak nekünk egyelőre nem túl optimális a biznisz.Samper írta:Most, hogy Rafinha ügye lezárult és Masche megy, tudtok még függőben lévő eligazolási és kölcsönadási ügyről, amely esélyes még a januári "ablak" során?
Ez kb. 4-1-5.Busquets a komplett középpálya.neobarca írta:Grizmann érkezésével csak így tudnám elképzelni a kezdő 11et. Messi támadő középpályás lenne amolyan igazi irányító. Tipik Roony effektus a vége felé az Mu-ban...
Tern
Semedo Pique Umtiti Alba
Busi
Messi Coutinho
Grizmann Dembele
Suarez
Vidal. A sevilla vinné, csak nekünk egyelőre nem túl optimális a biznisz.Samper írta:Most, hogy Rafinha ügye lezárult és Masche megy, tudtok még függőben lévő eligazolási és kölcsönadási ügyről, amely esélyes még a januári "ablak" során?
ez a szarehugye ugy nezne ki most nyaron, hogy odamegyunk egy negyven millioval, kirohognek, es aztmondjak akkor jojjunk vissza, ha komoly ajanlatot akarunk tenniTivornya írta:Farokméregetésen kívül semmi másra nem alkalmas Grízes leigazolása, bármilyen jó játékos! Szaréhugyé, zsebpénz fizetésért el kell hozni Kluivertet, aki fiatal, elképesztő tudással rendelkezik és maximálisan lojális a klubhoz és 2 év alatt tökéletesen be lehet építeni a csapatba és nem lesz gond a sztárhisztikkel a kezdőcsapatból/ba kimaradások-bekerülések miatt.
Őt még csak yt-n láttam játszani, de biztató volt. Most nézem, hogy '19-ben lejár a szerződése...Tivornya írta:Farokméregetésen kívül semmi másra nem alkalmas Grízes leigazolása, bármilyen jó játékos! Szaréhugyé, zsebpénz fizetésért el kell hozni Kluivertet, aki fiatal, elképesztő tudással rendelkezik és maximálisan lojális a klubhoz és 2 év alatt tökéletesen be lehet építeni a csapatba és nem lesz gond a sztárhisztikkel a kezdőcsapatból/ba kimaradások-bekerülések miatt.
El sem hiszem, egyetértek veled valamiben.Tivornya írta:Farokméregetésen kívül semmi másra nem alkalmas Grízes leigazolása, bármilyen jó játékos! Szaréhugyé, zsebpénz fizetésért el kell hozni Kluivertet, aki fiatal, elképesztő tudással rendelkezik és maximálisan lojális a klubhoz és 2 év alatt tökéletesen be lehet építeni a csapatba és nem lesz gond a sztárhisztikkel a kezdőcsapatból/ba kimaradások-bekerülések miatt.
Törökök nem jutottak ki amennyire tudom,meg Arda vissza is vonulta válogatottságtól.Tivadar6 írta:Az idei Vb miatt, nagyobb pörgést vártam a piacon.
Bár sanszos, hogy pl Arda, csak azért lépte meg ezt most
Bezzeg ha LE lenne az edző.Azért várjuk meg hogy a szezon végén hány trófeát számolunk ossze. Jól néz ki a csapat eddig, de egyelőre meg nem nyertunk semmit csak csúnyán elbuktunk egy szuperkupát.
Ezt most a Griezman-transzfertől függetlenül mondom.
Tudom, hogy nem szereted, de akkor is egy nagy + 1.Bob_Marley írta:Griezmann világklasszis támadó és hátrafelé is muzsikál, de elhozni felesleges lenne. Egy jól működő egységet és morális állapotot vétek lenne megbontani.