Az utóbbi napokban rengetegszer le lettek írva, az előnyök pro és kontra Giezmann érkezésével. Senki nem lökné Lajost kispadra vagy tolószékbe, de az egyértelmű, h. a francia nagy erősítés lenne a keretnek, amivel a taktikai repertoáron felül a minőségi mélysége is meglenne végre a csapatnak. A madrid tavaly részben azért bírta jól a több frontos terhelést, mert Morata, James is többek között a keretben voltak és minőséget jelentettek mikor a pályára léptek. Minden poszton közel azonos képességű játékosaik voltak, simán tudott pihentetni és rotálni Z.Z., közel mind 1 volt kiket küldött a pályára.Sinya22 írta:Suarez 32 lesz,nem 42.Egyesek úgy csinálnak mintha tolószékkel járkálna,de komolyan. Szép dolog a rotálás,aminek majd az lesz a végeredménye hogy mindenki besértődik,mert valaki(k) folyton padozni fog(nak).EV-nél be van biztosítva a védekezés,3 támadóval is akkor fogunk csak játszani,hogy ha fordítani kell,vagy éppen otthon belefér.(Mondjuk jelenleg nincs is 3 támadónk aki bevethető ). És én még mindig nem vinném hátra Messi-t,a legjobb gól lövőnk. Eddig is az volt a baj,hogy nem volt ember a kp-n,aki szervezzen,és 40 méterről indult. Most van Coutinho végre,és vissza akarjuk hozni támadó kp-nakNekem semmi bajom a franciával,jó focista,de Suareznél semmivel nem jobb. Ha meg tényleg jön,és az uru issza meg a levét,akkor meg grat,megbontjuk azt,amit nem kellene
Még ha Dembelé-t kiveszem,és úgy nézem,hogy jövőre is beugrós szerep jutna neki(amit kétlek,biztos vagyok benne hogy ha nincs a sérülés szeptemberben,mostanra kb alapember lenne) akkor sem látom,hogy miért kell igazolni előre.
De ha az igaz,hogy EV szeretné a franciát,akkor nyilván van terve,vagy már tud valamit(Suarez távozik?). Meglepődnék mondjuk.
Tavaly volt egy klasszisokkal felálló gála kezdőnk ami bitang jó volt, de a padunk azért minőségben már messze nem volt versenyképes egy madridi, M.city kispaddal minőségben.
Miután MoNeymar dobbantott teljes lett a letargia a keretet illetően, a nyár után mindenki felakarta lógatni Bartomeu-t .... most végre nem töltelékkel akarják versenyképessé tenni a csapatot erre "Egyesek" nekiállnak problémázni már ezen is.
HA jön Griezmann, akkor az egészen biztosan E.V. jóváhagyásával, döntésével történik, mint ahogy a keretben a felesleges játékosok eltávolítása is.
E.V. mondta meg azt is jelenleg (nem Bartomeu) h. kinek kell a keretből mennie, mert nem illeszkednek a csapatba szerkezetileg, vagy minőségileg, esetleg emberileg.
Eddig amit E.V. letett az asztalra evvel a kerettel a nyár végi letargiát követően én már bízom benne annyira, hogy ha úgy ítéli meg h. jöjjön Griezmann akkor tudja mit csinál. Feltételezem, hogy E.V. és a szakmai stáb kicsit többször átrágja, kisakkozza ezt a "problémát" amit a francia érkezése okozna. Csak Bartomeu esetében már tartanék attól h. csak egy jó piaci lehetőséget látva igazolnánk, de E.V. a nyár után megmentette a seggüket és nem gondolom h. figyelmen kívül hagynák a véleményét, ha nem akarná h. jöjjön Griezmann. Ja, arról nem is beszélve, hogy E.V. amilyen óvatos, visszafogott és taktikus edző biztos áldását adná erre a transzferre, ha nem lenne vele kész terve. Szerintem, inkább Dembele az aki kevésbé passzol a kirakósba, de az előző hsz-.ban már leírtam, hogy 20 évesen ő nálam a jövő embere és mint látjuk neki jóval több időre lesz szükség, hogy szervesen beépüljön. Nyáron Dembele egy pánik (marketing, falloszmutogató) igazolás volt inkább, mint tudatos csapatépítő, szerintem E.V.-vel is csak közölték tényként megvételét, akár csak MoNeymar dobbantását.
Személy szerint én is jobban preferálnám, ha előbb hoznánk a középpályára Gomes és DS helyett egy Xavi kaliberű játékost aki fazont szabna a csapat játékának és mélységből szervezné a játékot, már csak azért is hogy ne Messinek kelljen visszajárnia a labdáért. DE, HA Griezmann jönni fog én biztos nem fogok ezen örjöngeni habzó szájjal a fenn leírtakból kifolyólag.