Tivornya írta:Farokméregetésen kívül semmi másra nem alkalmas Grízes leigazolása, bármilyen jó játékos! Szaréhugyé, zsebpénz fizetésért el kell hozni Kluivertet, aki fiatal, elképesztő tudással rendelkezik és maximálisan lojális a klubhoz és 2 év alatt tökéletesen be lehet építeni a csapatba és nem lesz gond a sztárhisztikkel a kezdőcsapatból/ba kimaradások-bekerülések miatt.
El sem hiszem, egyetértek veled valamiben.
Nehezen tudom elképzelni, hogy 4 nagyágyút elől sikeresen lehetne menedzselni anélkül, hogy valaki bevágná a hisztit.
Háromvédős csodarendszerben lenne létjogosultsága Dembélével a jobboldalon, de az is ingatagnak tűnik, nem hinném, hogy Valverde ilyet húzna.
Másfelől én nem igazán szeretem Griezmann játékát és személyét, de ez legyen az én bajom. Nem látom rajta a győztes mentalitást és azt, ami a többiek fölé emelné játékban. A gólörömétől pedig falnak futok, de ez legyen a legnagyobb gond

.
Ahogy említetted, Kluivert még befuthat, de nem hiszem, hogy most kéne a csapathoz hozni. Inkább vegyék meg és maradjon kölcsönben még 1-2 évet, ha az Ajax is vevő rá. A jövő szélsője lehet, még olcsón megszerezhető, nem lenne nagy befektetés. Nyáron meghúznám. Mármint az ajánlattételt, nem a játékost

.