Ha nem kell játszatni alkalmatlan játékosokat, Valverdenek módja lesz használni beugrónak azokat a 18-20 éves játékosainkat, akikben abban az ütemben lát fantáziát. Meg vagyok győződve róla, hogy közülük többen tudnának így bizonyítani, mint a Pep korszak óta bármikor. Aki meg ki lett próbálva, de nem vált be, azt könnyű szívvel engedhetjük el.recrea írta: Vicces belegondolni, h mekkora tehetségnek lett kikiáltva, egyben szomorú, h milyen kevés 17-19 éves focista teljesíti be a hozzá fűzött reményt. Persze egy angol v spanyol első osztályban focizni is nagyon komoly teljesítmény, kívánom mindegyiknek, h találja meg a helyét az új klubban.
Utolsó nap sztem Vidal is pattan, Denis marad, de játszani azt nem hiszem, h fog szerencsétlen.
Barca Igazolások
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem Denis sokkal jobb és több van benne, mint az látszik, de a jelenlegi csapatba Vidal jobb kiegészítés lenne, úgyhogy szerintem is inkább neki kéne maradnia. Denisnek még egy sevillai, villarrealos kaland kéne, ott játszott sokat és nem volt rossz.Kovbal88 írta:Inkább Denist adnám el kölcsön, Vidal, azért már mutatott ezt azt, ahogy Deu is. De ezt nekik kel érezni, hogy vagy pad és lelátó, vagy kölcsönben és játszik.
Dulifuli sajnos Bojan 2 lett, mindkettő iszonyat nagy ígéret volt, de valami nem stimmelt náluk, főleg előbbinél. De Bojan is szomorú történet, már az Alavés padjáig sikerült menni, 27 évesen...
Ezeket a kölcsönöket kb nyáron úgyis ingyen adjuk tovább, vagy apróért, főleg h Deunak pl lejár 2019-ben a szerződése. Vicces belegondolni, h mekkora tehetségnek lett kikiáltva, egyben szomorú, h milyen kevés 17-19 éves focista teljesíti be a hozzá fűzött reményt. Persze egy angol v spanyol első osztályban focizni is nagyon komoly teljesítmény, kívánom mindegyiknek, h találja meg a helyét az új klubban.
Utolsó nap sztem Vidal is pattan, Denis marad, de játszani azt nem hiszem, h fog szerencsétlen.
Lehet számára ez volt a legjobb, amúgy kicsit sajnálom, ősszel mikor visszajött, nem indult rosszul, harcolt küzdött a korábbi nagy arca eltűnt.Subinho írta:Én ezt nem is értem... Hol van az Inter, Napoli, vagy a Milan???wild írta:Deulofeu -> Watford kölcsön hamarosan hivatalos lesz.
Inkább Denist adnám el kölcsön, Vidal, azért már mutatott ezt azt, ahogy Deu is. De ezt nekik kel érezni, hogy vagy pad és lelátó, vagy kölcsönben és játszik.
- nemespatro
- Jugador del Barça
Nah akkor most már csak Vidal és Denis maradt. Még van egy kis ideje a vezetőségnek és ha jol tudom a Roma érdeklődik is Vidal iránt. Így,hogy az egyik szélsőjüket most adták el a Chelsea-nak még lenne is értelme megvenniük 

Kicsit meglepett így az utolsó pillanatban,de jobb,minthogy még 5 hónapig üljön a lelátón.December közepe óta egyszer volt a keretben úgy,hogy Dembelé alig tért vissza másfél meccsre.Sok sikert.
- noname
- Llegenda del Barça
Csak annyit ír h van 1 millió variábilis összeg (vagyis teljesítményfüggő).Cestus írta:Most már az is. Kölcsön a szezon végéig, átveszik a fizetését, meg valami 1 millióról is szó van, azt nem tudtam megfejteni első körben.Subinho írta:Deulofeu -> Watford kölcsön hamarosan hivatalos lesz.
A Fifa egy szégyen
Most már az is. Kölcsön a szezon végéig, átveszik a fizetését, meg valami 1 millióról is szó van, azt nem tudtam megfejteni első körben.Subinho írta:Deulofeu -> Watford kölcsön hamarosan hivatalos lesz.
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- davi10
- Llegenda del Barça
Tromort kollega leírta, hogy miért nem adhatjuk még el.Nero. írta:Vicc, pénzt kellett volna csinálni belőle.wild írta:Deulofeu -> Watford kölcsön hamarosan hivatalos lesz.
Amúgy ez jó, hír, bár jobban örültem volna az Internek vagy a Nápolynak.
Amúgy meg ha most adnánk el, kétlem, hogy ilyen 5-10 millánál többet bárki adna érte egy ilyen félév után. Legrosszabb esetben marad ugyanennyi az ára, de ennél csak feljebb mehet nyárra.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Vicc, pénzt kellett volna csinálni belőle.wild írta:Deulofeu -> Watford kölcsön hamarosan hivatalos lesz.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Deulofeu -> Watford kölcsön hamarosan hivatalos lesz.
[Gerard Romero] Deulofeu to Watford deal in progress.
De csak kölcsön, ugyanis elvielg úgy vettük vissza, hogy nem adhatjuk el egy évnél korábban. Papíron egy évig az első keret tagjának kell lennie, de ez a kölcsönt nem zárja ki. Amúgy pedig az Everton-nak elővásárlási joga van rá. Tehát ha valaki ajánlatot tesz érte és az Everton ugyan annyit ajánl, akkor az övékét kell elfogadni a klubnak.
Erről az egy évnél korábban való eladásról lemondhatna az Everton. Csak a szezon közepén 20 millióért akarták volna megenni a Watford akkori edzőjét, de a Watford nemet mondott. Tehát kizárt, hogy most ne tegyenek keresztbe a Watfornnak. Szóval valószínűleg kölcsön lesz adva opcióval.
De csak kölcsön, ugyanis elvielg úgy vettük vissza, hogy nem adhatjuk el egy évnél korábban. Papíron egy évig az első keret tagjának kell lennie, de ez a kölcsönt nem zárja ki. Amúgy pedig az Everton-nak elővásárlási joga van rá. Tehát ha valaki ajánlatot tesz érte és az Everton ugyan annyit ajánl, akkor az övékét kell elfogadni a klubnak.
Erről az egy évnél korábban való eladásról lemondhatna az Everton. Csak a szezon közepén 20 millióért akarták volna megenni a Watford akkori edzőjét, de a Watford nemet mondott. Tehát kizárt, hogy most ne tegyenek keresztbe a Watfornnak. Szóval valószínűleg kölcsön lesz adva opcióval.
-
- Entrenador del Barça
Egyre kevesebb a hátralévő idő az átigazolási időszakból, sajnos még kevesebb a hír az esetleges távozókról. Deu és az utóbbi meccseken Denis is teljesen partvonalon kívül került, már a keretbe is ritkán férnek oda. Vidal mostanság keretbe kerül, de elég rapszodikus teljesítményre képes ő is.
Kíváncsi vagyok lesz e távozó közülük, vagy maradnak és nyáron újra próbáljuk eladni őket (...vélhetően sikertelenül).
Kíváncsi vagyok lesz e távozó közülük, vagy maradnak és nyáron újra próbáljuk eladni őket (...vélhetően sikertelenül).
Paulinho baromi erős és képes párharcokat nyerni, viszont az ő előnye pont abban van, hogy szabadon mozog a pályán. Ami előre fele szerencsés egy ilyen csapatban, főleg, mert Messihez tökéletesen tud idomulni. De védekezésben rendszeresen rosszul vált emberre illetve hagy túl nagy területeket. Letámadásnál sem érzi tökéletesen, hogy mikor mennyire kell kitámadni. Gomes például simán bevált ha Busi vagy Ini ép kirohan a labdás emberre. Nagyobb fegyelmet igénylő meccseken nagyon kell, hogy a megfelelő emberek legyenek Paulinho mellett szerintem. (Raki, Busi, SR)Makanaki írta: Tudnál légy szíves pár olyat írni amit csak Gomes tud adni, esetleg akár Alenat is ide lehet sorolni, mert sajnos én nem nagyon látom, de megígérem hogy figyelni fogok.
Az az egyik legnagyob bajom, hogyha ilyen cseréket veszünk és nincs az akadémián, akkor az utánpótlás-nevelést be kell zárni. 5-8 év alatt egy SR miatt? Inkább megvesszük.
Alena és Denis más típus. Alena-ról nem tudok nyilatkozni, mert nagyon keveset láttam és rendre olyan meccseken ahol a védekezés kevésbé volt fontos. De Denis képtelen védekezni. Nekem mindig olyan érzésem van mintha Özil-t nézném, csak ő legalább fut és a zónavédekezésben segít.
Az itt lévő emberek közül Gomes ezekben jobb és több stabilitást tud adni a csapatnak. Közhely, de ebben a csapatban kevés fontosabb dolog van, mint, hogy stabilak legyünk.
Nekem túlzás az akadémia túl idealizálása. Mindig is vegyes emberekből ált a keret. De hova legyenek fiatalok ameddig sztárok vannak a kezdőben? Ott van Grimaldo például. Lehet, hogy jó lehetett volna akár a kezdőbe de van egy legjobb korban lévő Alba-nk akit hülyeség lenne padoztatni. Ha meg marad Grimaldo akkor meg valószínűleg sose éri el azt amire amúgy képes, mert a padon nehezen születnek sztrájátékosok.
Alapvetően nem a csapat van az utánpótlásért hanem az utánpótlás van a csapatért. Ha van olyan fiatal aki méltó az első keretre akkor én vagyok a legboldogabb, de nem lesznek minden évben Xavik.
Engem nagyon meglepne, ha egy 21 éves brazil ligában edződött gyereket egyből a kezdőbe hoznánk. Ki kerülne ki? Rakitic vagy Busquets. Kétlem, hogy jelen pillanatban bármelyiküknél is jobb lenne Arthur, akit én egyelőre a tehetség kategóriába sorolnék csak. A fiatal középpályások közül pedig én első sorban a Samper, O. Busquets és Alena trióra gondoltam. Van bőven tehetség nálunk is, csak amíg olyanok vannak a keretben ezek előtt a fiatalok előtt, mint Denis és Gomes addig még csak arra sincs esélyük, hogy állandó csereként kapjanak esélyt az első keretnél. Nem csoda, hogy így elkallódnak majd ők is. Ha a jövő évi keretet nézem, akkor Busquets, Rakitic, Paulinho, Coutinho, Iniesta, Gomes, Arthur, Dembelé is pl. Alena előtt lenne és akkor elég optimista voltam, ha azt veszem, hogy Denis, Deulofeu és Vidal lépnek és Roberto csak jobb hátvédként szerepel majd. 8 ember van előttük 4 helyre ha a legoptimistább akarok lenni. Így baromira nem érdemes Alena-t felhozni. Sózzuk el kölcsönbe. Ha ott nem tud beilleszkedni, akkor nyilván nem elég jó, még szerencse, hogy nem adtuk meg neki a lehetőséget.
Tudnál légy szíves pár olyat írni amit csak Gomes tud adni, esetleg akár Alenat is ide lehet sorolni, mert sajnos én nem nagyon látom, de megígérem hogy figyelni fogok.Tromort77 írta:Hasznos tagja a keretnek és olyan ajánl amit Paulinho és Denis nem tud.
Az az egyik legnagyob bajom, hogyha ilyen cseréket veszünk és nincs az akadémián, akkor az utánpótlás-nevelést be kell zárni. 5-8 év alatt egy SR miatt? Inkább megvesszük.
„Ne bízz meg semmiben, ami gondolkodik, de nem látni, hogy hol tartja az eszét!”
A fiatal középpályások között egyedül Alena ostromolja az A keretet. Ha Arthur egyáltalán ideér, addigra ő már alighanem úgyis felkerül. Arthur 21 éves korára brazil válogatott kerettag - aligha a kispadra szánják. A kispadra valóban jó lenne, ha a saját fiatalok előnyt élveznének.crixus írta:Nem tudom, hogy ki ez az Arthur gyerek, de nem örülök az érkezésének, mert ez megint üzenet-értékű igazolás a fiataljaink felé, hogy ők a büdös életben nem fognak igazi esélyt kapni az első csapatnál.
Coutinho igazolásával semmi gondom, mert ha a kezdőt kell megerősíteni, egy élcsapat sem teheti meg, hogy nem igazol. Viszont ha a fiatalokról illetve kiegészítő-emberekről van szó, akkor egy olyan klubnál, ahol ELVILEG kiváló az utánpótlás-nevelés, elsőbbséget kellene adni a fiataljainknak.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Nem vagyok benne biztos, hogy nem a kezdőbe szánják.crixus írta:Nem tudom, hogy ki ez az Arthur gyerek, de nem örülök az érkezésének, mert ez megint üzenet-értékű igazolás a fiataljaink felé, hogy ők a büdös életben nem fognak igazi esélyt kapni az első csapatnál.
Coutinho igazolásával semmi gondom, mert ha a kezdőt kell megerősíteni, egy élcsapat sem teheti meg, hogy nem igazol. Viszont ha a fiatalokról illetve kiegészítő-emberekről van szó, akkor egy olyan klubnál, ahol ELVILEG kiváló az utánpótlás-nevelés, elsőbbséget kellene adni a fiataljainknak.
osztom.18Barca99 írta:Szerintem ő az ideit. Van benne igazság amit mond.danixx írta:Te melyik André Gomest nézed?
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Szerintem ő az ideit. Van benne igazság amit mond.danixx írta:Te melyik André Gomest nézed?
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Nem tudom, hogy ki ez az Arthur gyerek, de nem örülök az érkezésének, mert ez megint üzenet-értékű igazolás a fiataljaink felé, hogy ők a büdös életben nem fognak igazi esélyt kapni az első csapatnál.
Te melyik André Gomest nézed?Tromort77 írta:Jelenleg Gomes mellett a taktikai fegyelmezettsége szól, amit szerintem sokan lebecsülnek. Nem véletlenül kedvelik az edzői, egyszerű játékos aki hasznos a csapatnak. Nem ő fogja eldönteni a meccseket, de beleteszi a melót amit kell. Denis nekem ezért ekkora csalódás, mert a taktikai fegyelmezettsége egyenő a nullához. Pedig képességeiben szerintem többre lenne képes, de fejbeli képességek miatt nem tudja megugrani ezt a szintet. Gomes hasznos, mert előre és hátra is érti a mozgásokat például. Illetve remek adottságai vannak, mert méretéhez képest nem ügyetlen. Az más kérdés, hogy sokszor ügyetlenkedik, de technikailag egy képzett játékosról van szó.
Rosszul kezdett az első szezonjában, sokat is kapott érte. Amúgy is nehéz beilleszkedni ebbe a csapatba, nem, hogy 22 évesen ennyi pénzért egy olyan csapatba ahol az akkori rendszerben egy Busi és Rakitic is szenvedett mint disznó a jégen. Luis Enrique nem véletlenül védte oroszlánként a sajtóban, többszőr elmondta, hogy önbizalom nélkül senki sem lehet jó játékos. Sőt, nem véletlen fakadt ki Pique és Iniesta is amikor a közönség kifütyülte őt. Csak úgy mellékesen mondom, hogy én olvastam arról, hogy Koeman és Laudrup is ki volt fütyülve az első évükben. Szeretünk gyorsan ítéletet mondani. Kicsit ő vitte el a balhét a tavalyi csőd miatt meg amiatt, hogy mindenki nagyobb neveket várt volna a középpályára. De a vezetőség elmondta, hogy ő a piac adta lehetőség volt. Régóta figyelték és mivel a Valenciának kellett a pénz így hozták.
De róla sokat elmond róla, hogy elsőkként érkezik edzésre és utolsóként távozik. Azt is olvastam, hogy felfogadott személyi dietetikust erre a szezonra. Épül az önbizalma és ez nagyon jól látszik a pályán. Hasznos tagja a keretnek és olyan ajánl amit Pauinho és Denis nem tud.
Nem véletlenül akarta a Real is, nem véletlenül vitték volna 35 milláért a szezon elején és nem véletlenül nem engedte el EV. Egyébként 35 millió nem volt sok érte a piacot tekintve. Szóval az ára is fel van fújva kissé. Tudom voltak záradékok is, de azok nagyrésze nem fog teljesülni.
Ugyanakkor én is látom a hibáit, de szerintem kifejezetten hasznos zongoracipelőt lehet belőle faragni és legalább ő fejlődik is meccsről meccsre.

Fénykorábban azért Xavi hozott extrát is, nem is keveset, pl. parádés kulcs- és gólpasszokat. De nyilván senki sem azt várja el a sráctól, hogy azt a szintet hozza.Mélységi irányító, de btb-nek is jó, úgymond nem is kell belelátni extrát, hasonlít a stílusa Xaviéra, ha azt nézed, ő sem hozott semmi extrát, csak mindig jó helyre tette a bogyót.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Mélységi irányító, de btb-nek is jó, úgymond nem is kell belelátni extrát, hasonlít a stílusa Xaviéra, ha azt nézed, ő sem hozott semmi extrát, csak mindig jó helyre tette a bogyót.DavidBarca írta:Én gyorsan lecsekkoltam a srácot, ami youtube-on fent van, és semmi extrát nem látok benne, amiért érdemes lenne megvenni, még a 30 millió is erős érte, még ha el is szálltak az árak.Cestus írta:Brazil forrás szerint tegnap volt a Barca és a Gremio között megbeszélés Artúrral kapcsolatban (valszeg pozitív eredménnyel), a (jövő) héten még lesz találkozó.