Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sokszor nekem is nagyon lassan frissül, sőt, múltkor volt hogy egy topicban több hsz is született de egy egész napon át nem jelent meg a fórum ajánlóba.recrea írta:Nekem tuti nem frissül 5-10-15 percen belül a fórum ajánló, már kb. fél óránál tart. Elég sok új hsz-ről lemaradok emiatt, pedig érdekelne.
Ilyenkor próbáld meg újra törölni utána rögtön, szerintem akkor ment volna. Nekem se enged mindig elsőre.visca el barca írta:segítség kéne topicban törölni akartam egy hsz-t erre kiírta, hogy ebben a topicban nem törölhetekmáshol ilyen még nem volt
Egy pár hónapja nekem is fennállt ez a probléma. Próbáld kiüriteni a sütiket, nekem az segített.MichaaBee írta:Telefonról nem tudok belépni a fórumba. Másnál is fennáll ez a probléma? A felhasználónevet és a jelszót még beveszi, de amikor átirányítana a fórum kezdőlapjára, akkor visszadob a belépőoldalra és kéri újra az adatokat.
Komolytalan kommentekért nem lehetne osztani valami sárga lapot?Szereti őt igazán Messi? Vagy elég az, hogy Messi Lajoshoz ragaszkodik, Lajos meg Coutinhohoz?
Anno meg beraktam egy PayPal donate gombot az oldalra, de asszem osszesen 3 ember adomanyozott barmit is.Enrique írta:Az biztos, hogy amint a bíróság méltóztatik a Penyát bejegyezni, az lehetőséget fog adni arra, hogy adományokat tudjon fogadni és az adózás szempontjából a legjobb. De megkérdezem, hogy a jelenlegi álláspont mi, mert ezt nem tudom, hogy miért nincs/sosem volt/gondolt-e rá valaki valaha isVaratrix írta:Amúgy őszinte leszek nem tudom, és lehet az én hibám hogy nem tudom, de van lehetőség támogatni titeket valamilyen módon? Vagy van ilyen jellegű terv? Ilyen küldtök egy számlaszámot aki tud meg utal valamennyit, anonim dologra gondolok...
Az biztos, hogy amint a bíróság méltóztatik a Penyát bejegyezni, az lehetőséget fog adni arra, hogy adományokat tudjon fogadni és az adózás szempontjából a legjobb. De megkérdezem, hogy a jelenlegi álláspont mi, mert ezt nem tudom, hogy miért nincs/sosem volt/gondolt-e rá valaki valaha isVaratrix írta:Amúgy őszinte leszek nem tudom, és lehet az én hibám hogy nem tudom, de van lehetőség támogatni titeket valamilyen módon? Vagy van ilyen jellegű terv? Ilyen küldtök egy számlaszámot aki tud meg utal valamennyit, anonim dologra gondolok...
Amúgy őszinte leszek nem tudom, és lehet az én hibám hogy nem tudom, de van lehetőség támogatni titeket valamilyen módon? Vagy van ilyen jellegű terv? Ilyen küldtök egy számlaszámot aki tud meg utal valamennyit, anonim dologra gondolok...Enrique írta:Természetesen van az a pénz, amiért megcsináljuk.recrea írta:Nekem ez így nem tetszik, teljesen összezavar, szóval mi a megoldás?![]()
Azt tudom felajánlani, ha megoldjátok, akkor Csaba elvállalja a moderátori szerepet
Ez amúgy pénz kérdése? Mondjuk hülye kérdés, persze, h azEnrique írta:Természetesen van az a pénz, amiért megcsináljuk.recrea írta:Nekem ez így nem tetszik, teljesen összezavar, szóval mi a megoldás?![]()
Azt tudom felajánlani, ha megoldjátok, akkor Csaba elvállalja a moderátori szerepet
Természetesen van az a pénz, amiért megcsináljuk.recrea írta:Nekem ez így nem tetszik, teljesen összezavar, szóval mi a megoldás?![]()
Akkor fórumozó sem maradnaMessias2 írta:Bob lenne a legalkalmasabb. Csak úgyse vállalja el.MQuCsabi írta:Szerintem Nero és veb legyenek
Bob lenne a legalkalmasabb. Csak úgyse vállalja el.MQuCsabi írta:Szerintem Nero és veb legyenek
Én rád szavazok: Mátyás, az igazságosS.Agüero írta:Én már beajánlottam magam, de nem lennék olyan vajszívű, mint Palesz.![]()
Nekem ez így nem tetszik, teljesen összezavar, szóval mi a megoldás?Enrique írta:Cachelés valahogy úgy lett beállítva, hogy ne instant frissüljön a főoldal (mert spórolni kellett a szerverhasználattal, ahol csak lehet), hanem x percenként - ez 5-10-15 jelenleg, azért nem látjátok közvetlen posztolás után az ajánlóban
Olyankor amúgy is uborkaszezon vancsababarca írta:Én vállalnám, de az a baj, hogy június közepe és aug vége között limitáltan vagyok jelen.
Ezért nem is jelentkeztem amikor felhívás volt rá.
Igen, de nem is a közösbe dobtam be a nevét, hanem neki írtam. Nem emlékszem, hogy visszautasította e már korábban...Tim írta:LG tényleg jó lenne erre a posztra, viszont sajnos ez is olyan dolog amit nem lehet rátukmálni senkire.P.U.Y.O.L. írta:Ha már írtál ide, (LG) nálam te simán jelölt lennél moderátori rangra. Régi motoros vagy, jól fogalmazol és kellőképp objektív is. No meg persze aktív.