Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban
Sokszor nekem is nagyon lassan frissül, sőt, múltkor volt hogy egy topicban több hsz is született de egy egész napon át nem jelent meg a fórum ajánlóba.recrea írta:Nekem tuti nem frissül 5-10-15 percen belül a fórum ajánló, már kb. fél óránál tart. Elég sok új hsz-ről lemaradok emiatt, pedig érdekelne.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Nekem tuti nem frissül 5-10-15 percen belül a fórum ajánló, már kb. fél óránál tart. Elég sok új hsz-ről lemaradok emiatt, pedig érdekelne.
A támogatást én is régóta be akartam írni, pár ezret biztos dobnék rá, meg sztem többen is, anno nekem nem tűnt fel, h lehet támogatni, pedig 2004 óta vagyok a fórumon.
A támogatást én is régóta be akartam írni, pár ezret biztos dobnék rá, meg sztem többen is, anno nekem nem tűnt fel, h lehet támogatni, pedig 2004 óta vagyok a fórumon.
Amíg nem rendeződik véglegesen a moderátori helyzet, besegítek Palesznak egy kicsit, mint nyugdíjas bácsi a vegyesboltban.
Tehát engem is megkereshettek a problémákkal mostantól.
Tehát engem is megkereshettek a problémákkal mostantól.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ilyenkor próbáld meg újra törölni utána rögtön, szerintem akkor ment volna. Nekem se enged mindig elsőre.visca el barca írta:segítség kéne topicban törölni akartam egy hsz-t erre kiírta, hogy ebben a topicban nem törölhetekmáshol ilyen még nem volt
- visca el barca
- Presidente del Barça
segítség kéne topicban törölni akartam egy hsz-t erre kiírta, hogy ebben a topicban nem törölhetek
máshol ilyen még nem volt

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- randomguy
- Capitá del Barça
Egy pár hónapja nekem is fennállt ez a probléma. Próbáld kiüriteni a sütiket, nekem az segített.MichaaBee írta:Telefonról nem tudok belépni a fórumba. Másnál is fennáll ez a probléma? A felhasználónevet és a jelszót még beveszi, de amikor átirányítana a fórum kezdőlapjára, akkor visszadob a belépőoldalra és kéri újra az adatokat.
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
Telefonról nem tudok belépni a fórumba. Másnál is fennáll ez a probléma? A felhasználónevet és a jelszót még beveszi, de amikor átirányítana a fórum kezdőlapjára, akkor visszadob a belépőoldalra és kéri újra az adatokat.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Szóba volt itt Samper, hogy mostanában ok nélkül van elővéve. Nálam régóta nem jelennek meg a kommentjei, de mondom teszek egy próbát, hátha elhamarkodottan ítéltem. Erre ezt látom:
Coutinho topicban:
Az adományozási lehetőség jó ötlet lenne egyébként.
Coutinho topicban:
Komolytalan kommentekért nem lehetne osztani valami sárga lapot?Szereti őt igazán Messi? Vagy elég az, hogy Messi Lajoshoz ragaszkodik, Lajos meg Coutinhohoz?
Az adományozási lehetőség jó ötlet lenne egyébként.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Anno meg beraktam egy PayPal donate gombot az oldalra, de asszem osszesen 3 ember adomanyozott barmit is.Enrique írta:Az biztos, hogy amint a bíróság méltóztatik a Penyát bejegyezni, az lehetőséget fog adni arra, hogy adományokat tudjon fogadni és az adózás szempontjából a legjobb. De megkérdezem, hogy a jelenlegi álláspont mi, mert ezt nem tudom, hogy miért nincs/sosem volt/gondolt-e rá valaki valaha isVaratrix írta:Amúgy őszinte leszek nem tudom, és lehet az én hibám hogy nem tudom, de van lehetőség támogatni titeket valamilyen módon? Vagy van ilyen jellegű terv? Ilyen küldtök egy számlaszámot aki tud meg utal valamennyit, anonim dologra gondolok...

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Az biztos, hogy amint a bíróság méltóztatik a Penyát bejegyezni, az lehetőséget fog adni arra, hogy adományokat tudjon fogadni és az adózás szempontjából a legjobb. De megkérdezem, hogy a jelenlegi álláspont mi, mert ezt nem tudom, hogy miért nincs/sosem volt/gondolt-e rá valaki valaha isVaratrix írta:Amúgy őszinte leszek nem tudom, és lehet az én hibám hogy nem tudom, de van lehetőség támogatni titeket valamilyen módon? Vagy van ilyen jellegű terv? Ilyen küldtök egy számlaszámot aki tud meg utal valamennyit, anonim dologra gondolok...

- Varatrix
- Director del Fútbol
Amúgy őszinte leszek nem tudom, és lehet az én hibám hogy nem tudom, de van lehetőség támogatni titeket valamilyen módon? Vagy van ilyen jellegű terv? Ilyen küldtök egy számlaszámot aki tud meg utal valamennyit, anonim dologra gondolok...Enrique írta:Természetesen van az a pénz, amiért megcsináljuk.recrea írta:Nekem ez így nem tetszik, teljesen összezavar, szóval mi a megoldás?![]()
Azt tudom felajánlani, ha megoldjátok, akkor Csaba elvállalja a moderátori szerepet
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Ez amúgy pénz kérdése? Mondjuk hülye kérdés, persze, h azEnrique írta:Természetesen van az a pénz, amiért megcsináljuk.recrea írta:Nekem ez így nem tetszik, teljesen összezavar, szóval mi a megoldás?![]()
Azt tudom felajánlani, ha megoldjátok, akkor Csaba elvállalja a moderátori szerepet

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Természetesen van az a pénz, amiért megcsináljuk.recrea írta:Nekem ez így nem tetszik, teljesen összezavar, szóval mi a megoldás?![]()

Akkor fórumozó sem maradnaMessias2 írta:Bob lenne a legalkalmasabb. Csak úgyse vállalja el.MQuCsabi írta:Szerintem Nero és veb legyenek

Bob lenne a legalkalmasabb. Csak úgyse vállalja el.MQuCsabi írta:Szerintem Nero és veb legyenek
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Én rád szavazok: Mátyás, az igazságosS.Agüero írta:Én már beajánlottam magam, de nem lennék olyan vajszívű, mint Palesz.![]()

Nekem ez így nem tetszik, teljesen összezavar, szóval mi a megoldás?Enrique írta:Cachelés valahogy úgy lett beállítva, hogy ne instant frissüljön a főoldal (mert spórolni kellett a szerverhasználattal, ahol csak lehet), hanem x percenként - ez 5-10-15 jelenleg, azért nem látjátok közvetlen posztolás után az ajánlóban

Olyankor amúgy is uborkaszezon vancsababarca írta:Én vállalnám, de az a baj, hogy június közepe és aug vége között limitáltan vagyok jelen.
Ezért nem is jelentkeztem amikor felhívás volt rá.

De viccen kívül, például ezért is lenne jó még egy ember.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Én vállalnám, de az a baj, hogy június közepe és aug vége között limitáltan vagyok jelen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Megtisztelő, hogy gondoltatok rám, de nem vállalnám. A munka mellett már most is csak inkább hétvégén van időm a fórumozásra, ha jönnek a jó idők, a tavasz pedig még húzósabb lesz valószínűleg.
Inkább vmelyik fiatal csikót kéne befogni, pl. MessiNeymarSuarez-t, ha komolyan gondolja a jelentkezést, nem tartanám rossz ötletnek, lelkes, agilis, kerüli a személyeskedést, normális hangnemben reagál mások hozzászólásaira. Barca vs. Real témában talán nem a legobjektívebb, de ezt betudnám annak, hogy hatalmas Barca fan.
Inkább vmelyik fiatal csikót kéne befogni, pl. MessiNeymarSuarez-t, ha komolyan gondolja a jelentkezést, nem tartanám rossz ötletnek, lelkes, agilis, kerüli a személyeskedést, normális hangnemben reagál mások hozzászólásaira. Barca vs. Real témában talán nem a legobjektívebb, de ezt betudnám annak, hogy hatalmas Barca fan.

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Cachelés valahogy úgy lett beállítva, hogy ne instant frissüljön a főoldal (mert spórolni kellett a szerverhasználattal, ahol csak lehet), hanem x percenként - ez 5-10-15 jelenleg, azért nem látjátok közvetlen posztolás után az ajánlóban 

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Igen, de nem is a közösbe dobtam be a nevét, hanem neki írtam. Nem emlékszem, hogy visszautasította e már korábban...Tim írta:LG tényleg jó lenne erre a posztra, viszont sajnos ez is olyan dolog amit nem lehet rátukmálni senkire.P.U.Y.O.L. írta:Ha már írtál ide, (LG) nálam te simán jelölt lennél moderátori rangra. Régi motoros vagy, jól fogalmazol és kellőképp objektív is. No meg persze aktív.