Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Már az első évében is bőven top kapus volt csak akkor még voltak gyermeteg hibái ,de nálam legalábbis az elmúlt évtől kezdve top 3as kapus lett .Sinya22 írta:Legjobb kapus jelenleg,és még mindig fiatal,remélem nálunk marad a karrierje végéig.Nekem a kedvenc hozzászólásom az volt,amikor tavaly valaki benyögte hogy a top20 kapusban sincs benne. Szerintem már az első évében is bőven befért volna abba a 20-ba
Nem ép emberünk.Ronaldinho&Barca írta:Azért az a csele nem volt rossz 0:0-nál, mindenképpen süvegelendő milyen jó érzéke van a palinak. Remélhetőleg a kapuban pedig ott folytatja ahol abbahagyta. Igazi kincsre leltünk az ő személyében, pedig hányan kételkedtek.. szerencsére nem lett igazuk.
Nem először teszi meg ezt, igazán dicséretes.MessiNeymarSuarez írta:Stéga önként lerövidíti a vakációját, és elutazik a csapattal Amerikába, egyedüli emberként aki a VB-n is részt vett
...VIP-jegyes túristakéntMessiNeymarSuarez írta:Stéga önként lerövidíti a vakációját, és elutazik a csapattal Amerikába, egyedüli emberként aki a VB-n is részt vett
Igen, már elkezdtem, de idő híján sajnos félbeszakadt, de ki lesz téve valamikor.Petr írta:Egyre több átfogó cikk jelenik meg különböző játékosokról, amit saját maguk írnak. Legalábbis közük van hozzá.
Stegen a következő, bár a cikk áprilisi: https://www.theplayerstribune.com/en-us ... -barcelona
Matyi majd biztos lesz olyan aranyos, hogy lefordítja ezt is, én most nem vetemedem rá.
A hosszú labdákra gondolt a költő, de abban sincs igaza.S.Agüero írta:Azért írta a 10/8 hibát, mert ugye az azt jelenti, hogy a reciproka, ami 8/10, annak pontos passznak kell lennie, ami igaz is.
Egy csúcsra pörgetett német gép, nem hinném, hogy ez megtörténne. Az önbizalomhiánytól pedig szerintem most sem kell félteni.Chino írta:Egyedül tartok, hogy el fog egy kicsit szállni fejben, de ne legyen igazam.
Idén igazán rossz meccsére nem is nagyon emlékszem, arra viszont többször is, hogy megmentette a seg..nket. Visszagondolva a 10-ből egy gólunkért sem lehetne elővenni, a 60-70 százaléka is olyan volt, amihez vagy iszonyat bravúr kellett volna vagy még az sem lertt volna elég. Igaz még messze a bajnokág vége, de most kijelenthető szerintem, hogy igazságtalanság lenne, ha nem ő kapná a Zamorát. Egyedül tartok, hogy el fog egy kicsit szállni fejben, de ne legyen igazam. Mondjuk oltári pechje van, hogy a válogatottban a világ jelenlegi talán legjobb kapusa, a csapat kapitánya áll, habár ha Neuer nem vigyáz TELJESÍTMÉNY alapján kikerülhet a kezdőből.Rinku írta:Minden mozdulata figyelemreméltó volt tegnap is, a gólért nem hibáztatnám. Emberből van ő is, 10/9 kiszedi, beférhet a 10. Iszonyat rendben van agyilag a pali, Valverde játékos leképeződése. Higgadt, megfontolt és nagyon jók a reflexei. Hétről-hétre bizonytja, hogy a két kezünket tegyük érte össze, hogy ennyire fel tudott nőni a feladathoz. Eszembe jutott tegnap az ajtó-ablak Alaves ziccernél, még 0:0-nál az a megjegyzés, amit Eperjes Károly 6:3 filmjében mondanak a kocsmában: "Hogy kaphatnánk már gólt, Grosiccsal a kapuban?!" Ugyanez a véleményem Stegenről is.
Szép munka volt ez is, szöszke, így tovább!
Előbbin szerinted még nem sikerült neki? Szerintem simán. Utóbbinál pedig alapból sokkal jobb képességű kapusnak gondolom.LG írta:Eleinte hibázgatott, de hosszútávon hatalmas meglátásnak tűnik a leigazolása, tökéletes kapus számunkra, szerintem a jövőben túl fog nőni Bravon és Valdesen is.