Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ne hivatkozzunk és főleg ne építsünk a klubhűségre, mert divatjamúlt profi körökben.Cestus írta:
Minden La Masiás nem fog tudni itt karriert csinálni. Aki pedig elég jó, és akar nálunk játszani, az előbb-utóbb visszakerül ide.
Minden La Masiás nem fog tudni itt karriert csinálni. Aki pedig elég jó, és akar nálunk játszani, az előbb-utóbb visszakerül ide.Samper írta:Megint kivásárolják egy 17 éves futtatott sztárunkat az első csapatba való gyors kerülés ígéretével. Halaszthatatlan hogy a klubvezetés így vagy úgy újragondolja az utánpótlásnevelést. Vagy vegyük takaréklángra a La Masiat, vagy biztosítsuk a valódi felfelé áramlást és vásároljunk sokkal kevesebb játékost.
Cestus írta:Alena megint gólt szerzett, talán már hétnél jár (?). Az első csapatos meccseken nem mutatott sokat, de ha középpályásként meglőne teszemazt tíz gólt a B-ben, az már komoly fegyvertény lenne, amit figyelembe vennének szerintem, amikor az első csapatba történő előléptetésről döntenek.
Őszintén én semmi különlegeset nem látok benne. Szerintem megy is vissza szezon végén. Van egy-két szép megoldása de kb. ennyi. Igaz, hogy Gerard össze-vissza játszatja, de a lényegen nem változtat. Igazáából ez a baja a B utóbbi időben való szenvedésének. Folyamatosan variálja a felállást, taktikát. Nincs semmi koncepció.Az elején mikor volt egy állandó rendszer viszonylag jól ment a csapatnak, azóta viszont káosz az egész. Ha kiesünk az egy az egyben Gerard sara lesz.Zozzy 5 írta:akik követik a B csapatot: ebben a Vitinho gyerekben szerintetek mennyi van, lesz ő nálunk felnőtt keret állandó tagja egyszer? csak mert vidik alapján jónak tűnik, Thiagora emlékeztető mozgása és stílusa van. mi a valóság?
Noo, noooo.S.Agüero írta:És mit mondott?Barcaforever írta:Itt ül mellettem a barcelonia reptéren Xavi Simons, mondtam neki, hogy eligazoljon bárhová, mert várjuk nagyon a felnőtt csapatba.
Nem nehéz felismerni a hajáról.
Most miattad nagy lesz az arca...
Nem olvastam róla semmit a meccs óta, szóval szerintem semmi komoly, és csak elővigyázatosságból hozta le Gerard. Ettől függetlenül azért örülnék neki, ha inkább Abel kezdene majd középen holnap.Chino írta:Azt lehet tudni, hogy Choco sérülése milyen súlyos?
18 meccsen keresztül folyamatosan 90 percet tolt, gondolom pihent kicsit. Miranda amúgy is jól játszik, megérdemli ő is a lehetőséget.Samper írta:Ki tudja, hogy miért Miranda játszik és Cucurella csak kispados?