Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ez csúnyább volt, viszont a Valencias is megkaphatta volna, már csak azért is mert előtte is szabálytalankodott már.rikko írta:Sergi egyből sárga... de amikor őt talpalják le az semmi....![]()
![]()
Ezért járt is,tök mindegy előtte mi volt.rikko írta:Sergi egyből sárga... de amikor őt talpalják le az semmi....![]()
![]()
+1hdavid írta:Szerintem cilessen helyett jöhet Coutinho a félidőben
Végülis igazuk van amugy. Bár ezt 90 percen át nem fogják bírni.hdavid írta:Ugyan ez volt alaves ellen is csak azok kontraztak is, ezek ide jötte, hogy ússzuk meg gól nélkül... Idegenben... A kupa elődöntőben...
Három nullnál kinek kell időt húzni?Vakmacska írta:Paula most jól jönne a fejeseknél.
Úgy húzzák az időt, mintha 89. perc lenne és 3-0
Sajnos nem lóg ki ma a többiek közülrikko írta:Eddig adott egy forintos labdát és nincs eltűnve. Nem egy Messi, de abszolút jó helyen van nála a labda.Yokozuna írta:Szóljatok, ha Vidáltól láttok egy cselt.
Eddig adott egy forintos labdát és nincs eltűnve. Nem egy Messi, de abszolút jó helyen van nála a labda.Yokozuna írta:Szóljatok, ha Vidáltól láttok egy cselt.
A Valencia 11 emberrel bunkerozikSinya22 írta:Borzasztóan gyenge,22. perc és még nem 5-0.hdavid írta:Szerintem rém gyenge produkció eddig
Borzasztóan gyenge,22. perc és még nem 5-0.hdavid írta:Szerintem rém gyenge produkció eddig
Ezzel már el is csalták nekünk a továbbjutást !Vakmacska írta:na, a partjelző ezt hogy tudta így benézni nekünk?