A tegnapi meccs szerintem nagyon tanulságos volt abból a szempontból, hogy a Chelsea-től is hasonló taktikát várhatunk majd a BL-ben, ők pedig nem az alavesi szintet fogják képviselni, még úgy sem, hogy az Alaves tegnap 100%-ot nyújtott.
Én egyébként azt éreztem, hogy Iniesta nagyon a szélen játszott, ami nem ízlett neki, ahogy Coutinho-nak sem feküdt az, hogy a jobboson kellett játszania. Nyilván Busquets hiányát is éreztük, ez sem kérdés, ahogy az Alba-Digne kettős közötti különbség is kijött. Digne kevésbé tudja segíteni a támadásokat, emiatt kellett Iniesta-nak is többet a szélre húzódni.
Az angliai meccsen én ha semmi sérülés nem jön közbe, akkor ebből a meccsből tanulva változtatnék pár dolgon.
Stegen- Semedo,Piqué,Umtiti,Alba-Busquets,Rakitic,Iniesta,Roberto-Messi,Suárez kezdőt küldeném ki. Dembelé még nem lesz 100%-os az szinte biztos, így kerülne nálam Semedo a kezdőbe, aki előtt Roberto tökéletes lenne a jobboson. Így az a szél hátra és előre is biztosítva lenne. Azon lehetne még elmeditálni a tegnapiak alapján, hogy idegenben Iniesta helyett esetleg Paulinho-t is be lehetne dobni, de szerintem az a kreativitás, amit Iniesta képes adni, az kell a középpályára, pláne Dembelé és Coutinho hiányában. Paulinho csereként lenne tökéletes, ha Iniesta kifárad. Vidal, Deulofeu, Gomes, Denis pedig remélem a pálya közelébe sem kerülnek aznap.