2018.01.29. 19:04:25
Szerintem egyszerűen Cout helye nem igazán volt megfelelő. Látszott nagyon, hogy Messivel egymáson vannak + neki még szokni kell a társakat. Ini szerintem nem játszott rosszul, de Dinnye nem igazán ment jókor, jó helyre, sokszor vakon vagy nem időben indult be. Paula meg olyan, mint ha állandóan gólt akarna szerezni, sokszor marad fenn, védő munkája így többször elmaradt. A gólról igazán Umtiti maradt le és nem Rakéta, nem is értettem miért nem zárt vissza, hiszen a szöglet már régen meg volt. Rakéta ha nem megy ki rá, akkor maga viszi be, így, hogy kiváltott rá a másik maradt szabadon. Nem igazán volt jó döntése. A bíró meg tévedett ide is oda is. A néger gyereket simán kiállíthatta volna, második sárgával, kettő, de minimum egy tízig nem adott meg nekünk és igen Páko lesről jött vissza és Umtiti kezezett. Lesza....m, most nekünk is kedvezett. Nagy dolog, hányszor meg nem. Ilyen a spanyol bíráskodás.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."