Élő közvetítések
Digne előre teljesen használhatatlan,pedig ott meg lehetne nyerni a meccset. A pálya egy libalegelő ezen nem várható életképes futball,remélem egy Cou lövés beakad,más úgysem lő messziről. 

„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Edzőnek még ne menj elbarca0417 írta:Pacot hagynám, csak beljebb vinném középre. Suàrezt hoznàm le pihenni. Szerencsére tudunk azért kísérletezni, akkor is ha nyerni kéne. Pont ezért engednèm Alcacert végig jàtszani, és hoznám be Minat Piqué helyett.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Még a végén kiderül hogy Paulinho igazánól" Palinnyó" vagy " Pulinnyó"rikko írta:Kotinnyózás már megőrjít

Alba szerintem kéne arra a balosra, Digne nem sokat tud hozzá tenni a támadásokhoz.
- barca0417
- Entrenador del Barça
Pacot hagynám, csak beljebb vinném középre. Suàrezt hoznàm le pihenni. Szerencsére tudunk azért kísérletezni, akkor is ha nyerni kéne. Pont ezért engednèm Alcacert végig jàtszani, és hoznám be Minat Piqué helyett.

Messi kéne a másodikra, jó lenne nyerni, főleg hogy a real x-elt megint, és a valencia vagy a matrac is pontott fog hullajtani esetleg mindkettő....
Sergi 94:38 Roberto
Vagy Casemironál?S.Agüero írta: Wakasonál miért nem kezdtél el ebben hinni?
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Busquets meg első faultra megkapta, ott elfelejtette a bíró hogy csalni kell?LG írta:
Pique nagyon gyenge, de hogy lap nélkül hogy tudta lehozni a félidőt, az is rejtély, lassan elkezdek hinni az összeesküvéselméletben...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
láttam már rosszabb elsőt is! ilyen időben nem könnyű csak az a baj, hogy nem látszik ki fog itt gólt lőni és hogyan?!
Digne engem is idegesít, ki lett herélve ez a srác eleinte nem volt ilyen alibi király. a másik oldalon Paco is elég észrevehetetlen, Pique és Semedó sem remekel de eddig megúszták....Umtiti hibátlan, Coutinho szerintem lassan de fejlődik, sokat mozog, volt néhány szép momentuma Inivel. Suarez viszonylag keveset ront de igazán helyzetbe sem került... (mondjuk más sem)
kéne egy gól a második elején.
Digne engem is idegesít, ki lett herélve ez a srác eleinte nem volt ilyen alibi király. a másik oldalon Paco is elég észrevehetetlen, Pique és Semedó sem remekel de eddig megúszták....Umtiti hibátlan, Coutinho szerintem lassan de fejlődik, sokat mozog, volt néhány szép momentuma Inivel. Suarez viszonylag keveset ront de igazán helyzetbe sem került... (mondjuk más sem)
kéne egy gól a második elején.
Egy újabb gyenge első félidő, sokadik a szezonban. Könnyen lehet, hogy a másodikban megint behúzzuk, de jobban örülnénk, ha nem kísértenénk már a sorsot. (Jó, a bajnokságban belefér, de egy BL-ben elmehet minden egy rossz félidőn)
Pique nagyon gyenge, de hogy lap nélkül hogy tudta lehozni a félidőt, az is rejtély, lassan elkezdek hinni az összeesküvéselméletben...
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Messi és Robi is jöhetne, vagy Alba.
Nem bántom Paulinhot mert nálam várakozásokon felüli amit nyújt, de neki az volt az extra skillje, hogy bejött és hozott kis lendületet. Kezdőként nem annyira tetszik.
Az meg, hogy Digne lő be szabadot az kicsit felhúz.
Suárez lőhet, ő 10ből 8-9-et stabilan bever.
Nem bántom Paulinhot mert nálam várakozásokon felüli amit nyújt, de neki az volt az extra skillje, hogy bejött és hozott kis lendületet. Kezdőként nem annyira tetszik.
Az meg, hogy Digne lő be szabadot az kicsit felhúz.
Suárez lőhet, ő 10ből 8-9-et stabilan bever.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ezt miből sikerült leszűrni?Tivadar6 írta:Lehet kiégtek, ám kicsit azt látom, mintha Messi, és Suarez, ugyanazt csinálná Coutinhoval, mint Neymar, Cavannival, csak a szerep más....
Szerencsétlen Paco amúgy nem sokat van játékban, valamit kezdhetnénk ezzel, alig kap labdát.
- visca el barca
- Presidente del Barça
messit nyugodtan lehetne hozni alcacer helyett, semmit nem csinál ott a jobb oldalt. annak azért örülök h cou nem a jobboson erőlködik, a lövése meg beakadhatott volna. a pálya pocsék, sztem itt 0-0 lesz max egy gólt találunk vhogy
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Digne és Suárez lövi a szabadokat mikor van egy Coutinho és egy Iniesta a pályán... eszem megáll....
Sergi 94:38 Roberto
Lehet kiégtek, ám kicsit azt látom, mintha Messi, és Suarez, ugyanazt csinálná Coutinhoval, mint Neymar, Cavannival, csak a szerep más....
Bevallom mindig ezt vártam, hogy Coutinho játszon Messi meg ne mert szerintem így lehet majd érezni/észrevenni, hogy mennyire lessz fontos, meghatározó tagja a Barcának. Hogy műveli a mindenbe besegítek meg meccset döntök el szerepet, ami Messié.
Ezen a pályán nem lehet focizni.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Coutinho ebből a szögből szórta legjobban a gólokat Angliában..igazán odaadhatta volna Lajos.
Kotinnyózás már megőrjít 

Ennél rosszabb, h folyamat adja el megint a labdákat.Nyiri81 írta:Piké mostmár tényleg kaphatna sárgát. Fogja már vissza magát.
Digne, és ezek az alibi passzok hátra, konkrétan semmit nem adnak hozzá a meccshez, Iniestán látszott is az imént, hogy nem érti, mit művel...
Pique lerántása megint olyan eset, hogy ezt nehéz megmagyarázni, hogy ezen mit nem látott a bíró, vagy hogyan értelmezne... 

Elől kicsit nagyobb pontosság kellene,de ebben a talaj is vastagon benne van. Annyira nem védekeznek jól a hazaiak,valószínű Messi kap egy fél órát ha marad a 0-0 a szünet után is.
ez persze nem sárga