Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kell a hangulatkeltés, a vilagon minden csapatnak vannak gyengébb napjai. Egyenlőre továbbra is veretlenül vezetjük a ligát, 7 ponttal ami azért nem rossz. Most egy kicsit leapadt az elony, de úgy látszik a kupa donto nem ingyen volt.Samper írta:Most először nem jöttek be a cseréi. Nem változott meg a csapatjáték tőlük. Némi szerencsével ugyan be lehetett volna nyomni egy gólt, de fölényben legfeljebb percekig voltunk. Fáradtság? A védelem közepén viszont a szükségmegoldások működtek.
Bárcsak minden játékosunknál alap lenne...de ez a trükk a fociban alap
jobb oldali kp-snak, hova máshova. az az egyetlen egy poszt ami nála nem fix, ide még nem talált embert. játszott már itt dembelé, paula, rakéta, SR, AG, meg coutinho is. egyértelmű h jelenleg ez poszt a gyenge láncszem a kezdő 11-ben.Chino írta:a nagy kérdés Dembouz, hogy hová, kivel képzeli el.
eszemben sincs elvitatni......de ez a trükk a fociban alap....van aki (szinte pofátlanul a közönségnek játszva műveli, van aki finomabban, inteligensen)S.Agüero írta:Ez Valverde előtt is ugyanúgy megvolt. Busi-Messi kapcsolat nagyon fontos a játékunkban, semmiből is képesek lehetőséget teremteni. Szóval ez inkább Busi zsenialitása, mintsem Valverdéé.(pl Semedo fut fel, Busi rá néz, és ehelyett beküldi Messinek a tömegbe a kis helyen)
Ez Valverde előtt is ugyanúgy megvolt. Busi-Messi kapcsolat nagyon fontos a játékunkban, semmiből is képesek lehetőséget teremteni. Szóval ez inkább Busi zsenialitása, mintsem Valverdéé.(pl Semedo fut fel, Busi rá néz, és ehelyett beküldi Messinek a tömegbe a kis helyen)
Remek videó, érdemes volt végig nézni, sok mindent megtudhatunk Valverde taktikáiról.palesz77 írta:Getting to know Valverde's Barca: THE 4 PRINCIPLES
Akit érdekelne, egy 20 perces videó Valverde Barcájáról. Angol sajna kell hozzá.
Akörül, valószínűleg tényleg nem, de őket is jobb lenne 12 fölött tartani, hogy amikor jönnek a BL meccsek akkor 1-2 bajnokira tényleg csak a cseresor menjen fel, akárki is az ellenfél.S.Agüero írta:Mi a lőtávol? Az Atléticónak 8-9 pont? Sosem hoznák be.
Meg, de azért fájó lett volna ezt a meccset nem behúzni. Nem vagyok telhetetlen, a bajnoki menetelésre eddig nincsenek szavak (pláne egy ilyen nyár után), de azért az Atleticot hiba lenne lőtávolba engedni.LG írta:Szerintem ebben benne volt az is, hogy kihasználta az alkalmat egy kis kísérletezésre és pihentetésre. 11 pontos előnynél szerintem ennyit megengedhet magának.Az eddigiek alapján teljesen megbízom Valverdében, de szerintem tegnap sok hibát követett el.
Szerintem ebben benne volt az is, hogy kihasználta az alkalmat egy kis kísérletezésre és pihentetésre. 11 pontos előnynél szerintem ennyit megengedhet magának.Az eddigiek alapján teljesen megbízom Valverdében, de szerintem tegnap sok hibát követett el.
Nem hiszem, hogy további érkezőkre célzott. Maximum Deu és Vidal távozásával alakulhat még a keret. Jó lenne mindkettőn már most télen túladni...Samper írta:Szöget ütött a fejembe Valverde kijelentése, hogy nincs vége az átigazolási időszaknak és bármelyik nap meglepetést hozhat.
Nagyon tetszik nekem a pragmatizmusa. A bajnoki győzelmeket gyakorlatilag mindig kipréseli, hiszen az - első megközelítésben - sosem gond, ha több pontunk van. A kupa- és BL-csoportkörös meccsek egy részét adja maximum le. A bajnokságban ezen a ponton feltűnő nekem, hogy minden meccset behúztunk, kivéve akkor, amikor valamilyen rendkívüli körülménnyel nem számoltunk.Nero. írta:Valverde - a profi.
Én nem nagyon hittem benne, de úgy látszik Xavi és Guardiola tudtak valamit. Kivancsi vagyok mi lesz a BLben, sajnos azt legtöbbször nem feltétlenül a legerősebb nyeri meg, meg korai bármiról is beszélni de idén bármi megtörténhet.
Konyit a szakmához az öreg az tény
Ernő bá' -éledezik, a végén még Simeone lesz belőledavi10 írta:Coutinho!Samper írta:Ezért tavasszal se nagyon lehet nagy berobbanást várni (talán Mina?), viszont a középpályás és a támadó játék lényeges fejlődését igen.
Sokat várok a gyerektől, már Liverpoolban is nagy kedvencem volt. Nem vagyok 'pool szurkoló, sőt... De nemegyszer leültem megnézni őket csak a srác miatt.
Még be sem mutatkozott, de tényleg olyan érzése van az embernek, hogy a csávó arra született, hogy nálunk játsszon.
Illetve én még Dembelét se írnám le, ha nem sérül le többször akkor reméljük tavasszal még nagyobb lesz az előny és nem fog ennyire stresszelni a srác.
És ha már Valverde topik:
Tényleg nem tudom elégszer dicsérni a mestert. Kicsit aggódtam amikor bejelentették, bevallom nem nagyon hallottam róla azelőtt, és első ránézésre egy ilyen nagyon semmilyen figurának tűnt.
Azóta viszont lejött, hogy elképesztő profi a pali. Kihozta a lyukas keretből a maximumot, hihetetlen profin nyilatkozik, jól tud belenyúlni a meccsekbe és tényleg nem egy szívrohamos típus, ahogy a játékosok is mondják.
Kedvencem amikor pár hete mutatták a kispadot és ott ásítozott meg majdnem bealudt
Nagyon remélem, hogy a Coutinho + Dembelé (+Griezmann?) pakkal a támadójátékot is felhozza olyan magas szintre, mint amilyenre a védekezést sikerült.
Coutinho!Samper írta:Ezért tavasszal se nagyon lehet nagy berobbanást várni (talán Mina?), viszont a középpályás és a támadó játék lényeges fejlődését igen.
Hát Dembelé kihagyta az őszt,így más érkezőnk nem is volt Paulán kívül,ha ezt nézzük. Tavasszal meg talán Coutinho,bár ha lehetne cserélnék,és inkább a Bl-ben játsszon,a bajnokságba meg megoldjuk valahogySamper írta:Ősszel rengeteget fejlődött a csapatjáték - különösen védekezésben. Viszont egyetlen játékosról se lehet mondani, hogy berobbant volna. (Talán Paulinho, de ő is ahhoz képest, amire sokan tartották.) Ezért tavasszal se nagyon lehet nagy berobbanást várni (talán Mina?), viszont a középpályás és a támadó játék lényeges fejlődését igen.