2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
persze hogy fel vagyok háborodva, amikor a jó játékosok ülnek a padon, közben meg vakok játszanak.erikbarca4ever írta: Csak olyan felháborodva írsz mintha vilagvége lenne..ebből vontam le.
Csak olyan felháborodva írsz mintha vilagvége lenne..ebből vontam le.csababarca írta:ezt hol írtam?erikbarca4ever írta:
És mivan akkor mi nem x-elhetunk?
mutasd meg, és akkor megbeszéljük a feltett kérdésedet is.
Paulinho meccsek óta 0.Nero. írta:ti már a kezdőnél tudtátok hogy nem nyerünk.
ezt hol írtam?erikbarca4ever írta:
És mivan akkor mi nem x-elhetunk?
És mivan akkor mi nem x-elhetunk?csababarca írta:Nehéz pálya?
13 meccs 4 győzelem, 1 döntetlen (mostmár kettő), 7 vereség.
nehéz pálya a San Mames, vagy az atma idegenben, Anoeta, Madrigal, stb.
azért ne vicceljünk már.
Igaz igazNero. írta:1-1 egy nehéz pályán egy életéért küzdő Las Palmas ellen, igen nyerhettünk volna, de már március van és még mindig veretlenek vagyunk és vasárnap játszunk a tőlünk 5 pontra lévő Atleticotól hazai pályán, minden sanszunk megvan hozzá hogy tartsuk ezt az 5 pontot vagy 8ra növeljünk.
A többség megint csak sír, hangulatot kelt. Sok embernek levelet kéne intéznie a klubnak, és követeljétek Valverde kirúgását és helyezzenek ki titeket edzőnek mert ti mindent jobban tudtok, ti már a kezdőnél tudtátok hogy nem nyerünk.
![]()
![]()
Petr írta:Akkor a megfelelő kezdő játszott. Talán EV levonja a tanulságot és az Atma ellen is a legkompetensebb csapat lesz a pályán.davi10 írta:A mai után alá is írnám az X-et az Atma ellen, mert úgy néz ki, hogy a Girona elleni gála csak egyszeri fellendülés volt (és jöhetnek a rossz nyelvek, hogy a Girona lefeküdt nekünk).
Valahogy, amikor az emberek a stabilitással példálóznak, mindig az ilyen nézhetetlen és eredménytelen meccsek jutnak eszembe. A szó jelentésének a rossz oldalán kopogtatnak az illetők.
Akkor a megfelelő kezdő játszott. Talán EV levonja a tanulságot és az Atma ellen is a legkompetensebb csapat lesz a pályán.davi10 írta:A mai után alá is írnám az X-et az Atma ellen, mert úgy néz ki, hogy a Girona elleni gála csak egyszeri fellendülés volt (és jöhetnek a rossz nyelvek, hogy a Girona lefeküdt nekünk).
Az eredmény igen, a mutatott játék.. Hát... Ha a visszavágón jobban játszunk (vagy ilyen játékkal is továbbmehetünk bőven) vagy majd tavasztól akkor azt mondom okosan tartalékolta a csapatot a tavaszra, de most egyelőre nehéz elképzelni hogy szintet ugorjunk. Ahhoz, hogy komolyabb feladatokat is megoldjunk ahhoz pedig javulni kell.Samper írta:Az eredmény megint őt igazolja.Samper írta:Kedden fog majd eldőlni, hogy milyen volt a mai teljesítménye. Én ifeiglenesen meg vagyok vele elégedve az összeállításért is és a cseréiért is.
Ja mondjuk ők se nagyon akartak focizni, volt 3-4 távoli lövés, abból pont az akadt be amit 10/9szer blokkol valaki.Mondjuk Conte se csapta ma ki az edzőzseni szintet, beálltak védekezni, slusz.
Mondjuk Conte se csapta ma ki az edzőzseni szintet, beálltak védekezni, slusz.LG írta:Hát ez a meccs biztos, hogy nem őt igazolja, ma Conte egyértelműen fölé kerekedett az eredmény ellenére is, gondolom nem kell magyaráznom, hogy miért.
Pinyő?Samper írta:Az eredmény megint őt igazolja.Samper írta:Kedden fog majd eldőlni, hogy milyen volt a mai teljesítménye. Én ifeiglenesen meg vagyok vele elégedve az összeállításért is és a cseréiért is.
Az eredmény megint őt igazolja.Samper írta:Kedden fog majd eldőlni, hogy milyen volt a mai teljesítménye. Én ifeiglenesen meg vagyok vele elégedve az összeállításért is és a cseréiért is.
Igazad van, nem akarom rákenni. A kezdő csapat jónak tűnt, bár Paco a jobb szélen szerintem edzői hiba. Mivel oda igazán megfelelő emberünk nincs, Coutinhonak kéne ott játszania, és akkor az ő helyén akár Iniesta is kezdhetett volna.Normandia írta:Csak emlékezzünk 2016 őszére. Hajlamosak vagyunk egy egy rosszabb meccset az edző nyakába varrni, pedig ez a szezon nagyon is a toppon van eredmény szempontjából. EV tegnap is feltolt, akit lehetett, hogy gólt szerezzünk. Dembi beadása és Mina fejese majdnem hozta is a vártat.Yokozuna írta:Kiderült az, hogy a támadójáték nem tartozik Valverde alternatívái közé...
Csak emlékezzünk 2016 őszére. Hajlamosak vagyunk egy egy rosszabb meccset az edző nyakába varrni, pedig ez a szezon nagyon is a toppon van eredmény szempontjából. EV tegnap is feltolt, akit lehetett, hogy gólt szerezzünk. Dembi beadása és Mina fejese majdnem hozta is a vártat.Yokozuna írta:Az első komolyabb csalódás az idényben. És nem az alkalmi védelem mondott csődöt. Kiderült az, hogy a támadójáték nem tartozik Valverde alternatívái közé. Stabillá tette a csapatot, de csak ezt tartotta szem előtt, és más megoldásokat nem próbált. Egysíkú lett a játék, láthatóan nem maradt embere, akitől a támadások hatékonyabbá tételét várhatná. És mostanában Messi sem tündököl.
Szónincs hangulatkeltésről. De látni kell, hogy a kiemelkedő labdabirtoklás nem vezetett oda, hogy a kezünkben lett volna a meccs. A koncepciózus középpályás játék megerősítése bizony megoldandó feladat.Nero. írta: Nem kell a hangulatkeltés, a vilagon minden csapatnak vannak gyengébb napjai. Egyenlőre továbbra is veretlenül vezetjük a ligát, 7 ponttal ami azért nem rossz. Most egy kicsit leapadt az elony, de úgy látszik a kupa donto nem ingyen volt.
Ha kiesünk a Chelsea ellen lehet mérgelődni, de egyenlőre minden messze a várakozások felett alakul.