Ernesto Valverde

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2018.03.01. 23:20:22

erikbarca4ever írta: Csak olyan felháborodva írsz mintha vilagvége lenne..ebből vontam le.
persze hogy fel vagyok háborodva, amikor a jó játékosok ülnek a padon, közben meg vakok játszanak.
bocs hogy nem bontok pezsgőt, hogy egy Las Palmas ellen elszórakoztunk 2 pontot.

játékosoknak is megvan a sara benne, de az edzőnek is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
erikbarca4ever
Barça B

2018.03.01. 23:19:02

csababarca írta:
erikbarca4ever írta:
És mivan akkor mi nem x-elhetunk?
ezt hol írtam?
mutasd meg, és akkor megbeszéljük a feltett kérdésedet is.
Csak olyan felháborodva írsz mintha vilagvége lenne..ebből vontam le.
Kubla9
Capitá del Barça

2018.03.01. 23:18:01

Ernő bá egy kicsit lebecsülte szerintem a hazai csapatot.
Pedig neki kellett volna legjobban tudnia hogy az életükért küzdenek.
Vidal,Paulinho ,kezdő,Dembélé,Coutinho meg rakéta ül a padon. =D> =D> #-o #-o #-o
Minek vettük meg a sztárokat ha félórákat meg 15 perceket játszanak.
Bátran kezdhetett volna Dembélé,Cou meg pláne.
geridoss
Director del Fútbol

2018.03.01. 23:17:41

Nero. írta:ti már a kezdőnél tudtátok hogy nem nyerünk.
Paulinho meccsek óta 0.
Vidal 0.
Digne -1.

Suarez eltiltásveszélyben, gondolom elmondták neki, hogy legyen nagyon óvatos, ne kockáztasson.

Ez alaphangon -3 ember és egy óvatos csatár.

Igen, nálam ez erősen EV sara, a vak Lahoztól függetlenül.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2018.03.01. 23:17:04

erikbarca4ever írta:
ezt hol írtam?
mutasd meg, és akkor megbeszéljük a feltett kérdésedet is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
erikbarca4ever
Barça B

2018.03.01. 23:15:11

csababarca írta:Nehéz pálya?
13 meccs 4 győzelem, 1 döntetlen (mostmár kettő), 7 vereség.

nehéz pálya a San Mames, vagy az atma idegenben, Anoeta, Madrigal, stb.
azért ne vicceljünk már.
erikbarca4ever
Barça B

2018.03.01. 23:14:07

Nero. írta:1-1 egy nehéz pályán egy életéért küzdő Las Palmas ellen, igen nyerhettünk volna, de már március van és még mindig veretlenek vagyunk és vasárnap játszunk a tőlünk 5 pontra lévő Atleticotól hazai pályán, minden sanszunk megvan hozzá hogy tartsuk ezt az 5 pontot vagy 8ra növeljünk.

A többség megint csak sír, hangulatot kelt. Sok embernek levelet kéne intéznie a klubnak, és követeljétek Valverde kirúgását és helyezzenek ki titeket edzőnek mert ti mindent jobban tudtok, ti már a kezdőnél tudtátok hogy nem nyerünk.

=D> =D> =D>
Igaz igaz :lol: :lol: =D>
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2018.03.01. 23:13:15

Nehéz pálya?
13 meccs 4 győzelem, 1 döntetlen (mostmár kettő), 7 vereség.

nehéz pálya a San Mames, vagy az atma idegenben, Anoeta, Madrigal, stb.
azért ne vicceljünk már.

tragédia nem történt, nyilván, de intő jelek ezek.
és mivel te azt írod,hogy nehéz pálya, akkor ennek fényében még inkább gáz ez a kezdő.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2018.03.01. 23:14:39-kor.
erikbarca4ever
Barça B

2018.03.01. 23:11:38

Petr írta:
davi10 írta:A mai után alá is írnám az X-et az Atma ellen, mert úgy néz ki, hogy a Girona elleni gála csak egyszeri fellendülés volt (és jöhetnek a rossz nyelvek, hogy a Girona lefeküdt nekünk).
Akkor a megfelelő kezdő játszott. Talán EV levonja a tanulságot és az Atma ellen is a legkompetensebb csapat lesz a pályán.

Valahogy, amikor az emberek a stabilitással példálóznak, mindig az ilyen nézhetetlen és eredménytelen meccsek jutnak eszembe. A szó jelentésének a rossz oldalán kopogtatnak az illetők.

Nemtudom ti mitneztetek de az egyik legjobb meccs.volt a mai..
Nektek azsemjó ha unalmas a meccs tili-toli
Meg azsem ha egy nyitott talalkozot lattok mint ez a mai

Ez egy fej-fej melletti kuzdelem volt.. ha Messi a meccs elején jól passzol Suareznek akkor higyjetek el Gála meccs lett volna. :!:
Ez ilyen egyszerű elso felido ha 0-3 akkor sem szolhattak volna semmit.

Aztan a Biro szepen elhitette veluk hogy Ők is ''janik'' ezek után úgy mentek mint akik eletukert kuzdenek mi pedig rá görcsöltunk a golszerzesre ennyi. Joejt tetszett hogy küzdött a csapat és nem 'mit is' ? bele a meccs dolgaiba
Igazi csapat vagyunk!! :)
Nero.
Llegenda del Barça

2018.03.01. 23:09:38

1-1 egy nehéz pályán egy életéért küzdő Las Palmas ellen, igen nyerhettünk volna, de már március van és még mindig veretlenek vagyunk és vasárnap játszunk a tőlünk 5 pontra lévő Atleticotól hazai pályán, minden sanszunk megvan hozzá hogy tartsuk ezt az 5 pontot vagy 8ra növeljünk.

A többség megint csak sír, hangulatot kelt. Sok embernek levelet kéne intéznie a klubnak, és követeljétek Valverde kirúgását és helyezzenek ki titeket edzőnek mert ti mindent jobban tudtok, ti már a kezdőnél tudtátok hogy nem nyerünk.

=D> =D> =D>
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2018.03.01. 23:08:56

én azt gondoltam már ősszel is, hogy agyban még blokkolva van benne, hogy ez a Barcelona, nem egy középcsapat.
egyre jobban erősödik ez bennem.
nehéz megfogalmaznom mire gondolok ez alatt, de talán az a hasonlat kézenfekvő, hogy 20 évig használsz egy suzuki swiftet, el vagy vele 100-110 között az autópályán nyugisan, majd veszel egy komolyabb autót, egy A6os audit pl (csak hogy földhözragadott példát hozzak), és ugyan úgy vezetsz, abban a nyugis-lassú stílusban.

kicsit összekaphatná magát, mert LE-nél jogosan felhoztuk a túlzott rotációt, és hogy nincs fent kétszer ugyanaz a csapat, akkor itt is meg kell jegyezni.

semmi baj nem lett volna, ha támadó csapattal állunk fel, teszem azt a hétvégivel. egy X akkor is meg lett volna.
nem egy Las Palmas ellen kell betojni, és "stabilnak" lenni, hanem a bl meccseken, és a rangadókon, mert ott erős csapatok ellen játszunk, és fontos a kontroll.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2018.03.01. 23:11:08-kor.
Petr
Entrenador del Barça

2018.03.01. 23:05:04

davi10 írta:A mai után alá is írnám az X-et az Atma ellen, mert úgy néz ki, hogy a Girona elleni gála csak egyszeri fellendülés volt (és jöhetnek a rossz nyelvek, hogy a Girona lefeküdt nekünk).
Akkor a megfelelő kezdő játszott. Talán EV levonja a tanulságot és az Atma ellen is a legkompetensebb csapat lesz a pályán.

Valahogy, amikor az emberek a stabilitással példálóznak, mindig az ilyen nézhetetlen és eredménytelen meccsek jutnak eszembe. A szó jelentésének a rossz oldalán kopogtatnak az illetők.
davi10
Llegenda del Barça

2018.03.01. 23:02:31

"Minnél hamarabb szeretnénk megnyerni a bajnokságot"

Akkor jó lenne mostmár leszokni arról, hogy a kiscsapatok ellen tökörészünk Vidalokkal a kezdőben. Ez már nem az első meccs volt, amit simán hozni kellett volna.

Bírom a palit, de ha innen elbukjuk a bajnokságot, akkor az biztos, hogy felkoncolják, jogosan.
Mostmár nem lehet a kupameccses fáradtságra fogni a dolgokat.

Van egy Coutinhonk, van egy Dembelenk, tessék használni őket!

A mai után alá is írnám az X-et az Atma ellen, mert úgy néz ki, hogy a Girona elleni gála csak egyszeri fellendülés volt (és jöhetnek a rossz nyelvek, hogy a Girona lefeküdt nekünk).
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Nero.
Llegenda del Barça

2018.02.21. 00:16:44

Samper írta:
Samper írta:Kedden fog majd eldőlni, hogy milyen volt a mai teljesítménye. Én ifeiglenesen meg vagyok vele elégedve az összeállításért is és a cseréiért is.
Az eredmény megint őt igazolja.
Az eredmény igen, a mutatott játék.. Hát... Ha a visszavágón jobban játszunk (vagy ilyen játékkal is továbbmehetünk bőven) vagy majd tavasztól akkor azt mondom okosan tartalékolta a csapatot a tavaszra, de most egyelőre nehéz elképzelni hogy szintet ugorjunk. Ahhoz, hogy komolyabb feladatokat is megoldjunk ahhoz pedig javulni kell.
Mondjuk a Chelsea ereje is nagy kérdőjel, mert könnyen lehet hogy ma úgy játszottak mint a szezonban még egy egyszer se.

Sok a kérdés, kezdődik a szezon érdemi része, majd meglátjuk.
Mondjuk Conte se csapta ma ki az edzőzseni szintet, beálltak védekezni, slusz.
Ja mondjuk ők se nagyon akartak focizni, volt 3-4 távoli lövés, abból pont az akadt be amit 10/9szer blokkol valaki.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
recrea
Llegenda del Barça

2018.02.21. 00:00:48

LG írta:Hát ez a meccs biztos, hogy nem őt igazolja, ma Conte egyértelműen fölé kerekedett az eredmény ellenére is, gondolom nem kell magyaráznom, hogy miért.
Mondjuk Conte se csapta ma ki az edzőzseni szintet, beálltak védekezni, slusz.
MatyiG
Adminisztrátor

2018.02.20. 23:35:13

Samper írta:
Samper írta:Kedden fog majd eldőlni, hogy milyen volt a mai teljesítménye. Én ifeiglenesen meg vagyok vele elégedve az összeállításért is és a cseréiért is.
Pinyő?
LG
Az Év fórumozója 2016

2018.02.20. 22:58:47

Hát ez a meccs biztos, hogy nem őt igazolja, ma Conte egyértelműen fölé kerekedett az eredmény ellenére is, gondolom nem kell magyaráznom, hogy miért.
Samper
Director del Fútbol

2018.02.20. 22:43:04

Samper
Director del Fútbol

2018.02.17. 18:59:29

Kedden fog majd eldőlni, hogy milyen volt a mai teljesítménye. Én ifeiglenesen meg vagyok vele elégedve az összeállításért is és a cseréiért is.
Feast4
Director del Fútbol

2018.02.13. 06:54:43

Szerintem ebbe a két X-ben vastagon benne van a belefér faktor is.A Valencia nem adta magát könnyen épp ezért taktikázott.

Másrészt ki kell próbálni amit lehet.Conte nem hülye.A londoniak nagyon szervezettek lesznek és veszettűl meg tudnak kontrázni ha gyorsan tudnak labdát szerezni.Másrészt a brazillal azon a meccsen nem számolhat és nyílván látja azt is, hogy Dembele sérülései és a meccshiány nagyon megnehezítette a srác beilleszkedését, nincs még meg a kellő kémia.Ez lehetett sz ok Paco kezdetésének.(Jó ez az én véleményem, de szerintem azt nézte ez esetben bevállna e ott.)

Szerintem fejben már a Chelsea elleni meccsen agyal.Arra meg fogadni merek, hogy egy mocskos módon unalmas látványtalan célfocit akar majd végigvinni.Mondjuk ha ez kell az üdvösséghez bánja akinek 6 anyja van.(Ne felejtsük hogy január február körül van mindig az az 5-6 hét amikor megmegyba csapat ha ezt mocskosul unalmas meccsekkel egy-két bajnoki X-vel át tudja hidalni főleg úgy hogy látjuk vannak játékosaink akiket túlhúztunk mostanában, akkor engem megvett örökre! :D )
Kép
Yokozuna
Entrenador del Barça

2018.02.12. 19:42:08

Normandia írta:
Yokozuna írta:Kiderült az, hogy a támadójáték nem tartozik Valverde alternatívái közé...
Csak emlékezzünk 2016 őszére. Hajlamosak vagyunk egy egy rosszabb meccset az edző nyakába varrni, pedig ez a szezon nagyon is a toppon van eredmény szempontjából. EV tegnap is feltolt, akit lehetett, hogy gólt szerezzünk. Dembi beadása és Mina fejese majdnem hozta is a vártat.
Igazad van, nem akarom rákenni. A kezdő csapat jónak tűnt, bár Paco a jobb szélen szerintem edzői hiba. Mivel oda igazán megfelelő emberünk nincs, Coutinhonak kéne ott játszania, és akkor az ő helyén akár Iniesta is kezdhetett volna.
pydev
Barça C

2018.02.12. 19:40:26

Ne legytek elégedetlenek, mert az idény elején a fórum 90%-a aláírta volna azt, hogy a csapat így álljon február közepén. Valverde azért az esetek nagyrészében jól nyúlt bele a meccsekbe, és ezeket jól is időzítve, a tegnapi meccsen sem követett el szerintem semmi ördögtől valót. Az, hogy Cou bekerűlt az erdőbe, és egy percig sem tudta, hogy merre van merre, azt nemigen sejthette, mert ha minden terv szerint maradt volna, most zseni lenne, és ha Dembelé állandóan nem csak ijedten padlózik, hanem még hatszor megismétli az egyetlen ívelését, szintúgy.
És a Getafe szervezetsége, erőnléte és akarása sem volt egy szinten a Barcáéval, van az az előny és fáradság, amikor már az utolsó méterekre nem marad lekvár. Valaki írta, hogy a támadások hatékonyságának csökkenésében ludas EV, lehet még igaz is, de hát mikor próbáljon variánsokat, ha nem a Cselzí előtt. Amíg nem tudjuk, hogy jól következtet-e a rosszból, addig nem kell megkövezni.
(A szint alatti impotens meccsek csak altatás, nőjön máson a gallér :D )
Normandia
Director del Fútbol

2018.02.12. 12:26:53

Yokozuna írta:Az első komolyabb csalódás az idényben. És nem az alkalmi védelem mondott csődöt. Kiderült az, hogy a támadójáték nem tartozik Valverde alternatívái közé. Stabillá tette a csapatot, de csak ezt tartotta szem előtt, és más megoldásokat nem próbált. Egysíkú lett a játék, láthatóan nem maradt embere, akitől a támadások hatékonyabbá tételét várhatná. És mostanában Messi sem tündököl.
Csak emlékezzünk 2016 őszére. Hajlamosak vagyunk egy egy rosszabb meccset az edző nyakába varrni, pedig ez a szezon nagyon is a toppon van eredmény szempontjából. EV tegnap is feltolt, akit lehetett, hogy gólt szerezzünk. Dembi beadása és Mina fejese majdnem hozta is a vártat.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Samper
Director del Fútbol

2018.02.12. 05:28:10

Nero. írta: Nem kell a hangulatkeltés, a vilagon minden csapatnak vannak gyengébb napjai. Egyenlőre továbbra is veretlenül vezetjük a ligát, 7 ponttal ami azért nem rossz. Most egy kicsit leapadt az elony, de úgy látszik a kupa donto nem ingyen volt.

Ha kiesünk a Chelsea ellen lehet mérgelődni, de egyenlőre minden messze a várakozások felett alakul.
Szónincs hangulatkeltésről. De látni kell, hogy a kiemelkedő labdabirtoklás nem vezetett oda, hogy a kezünkben lett volna a meccs. A koncepciózus középpályás játék megerősítése bizony megoldandó feladat.
Yokozuna
Entrenador del Barça

2018.02.11. 23:42:46

Az első komolyabb csalódás az idényben. És nem az alkalmi védelem mondott csődöt. Kiderült az, hogy a támadójáték nem tartozik Valverde alternatívái közé. Stabillá tette a csapatot, de csak ezt tartotta szem előtt, és más megoldásokat nem próbált. Egysíkú lett a játék, láthatóan nem maradt embere, akitől a támadások hatékonyabbá tételét várhatná. És mostanában Messi sem tündököl.
Válasz küldése