2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát Gomest remélem még a padon sem fogom látni, mert akkor esetleg bejön a 70. perc körül. Gyakorlatilag így 10 emberrel kezdenénk a meccset! Úgyhogy neeeeeeadaml182 írta:Szegény Semedot nem értem, miért hagyja ki... Tény, hogy az utóbbi időben visszaesett a teljesítménye, de én úgy látom, hogy az ok inkább az, hogy elkezdte mellőzni őt Ernőbá, emiatt romlott a teljesítménye, és nem azért kezdte el kihagyni, mert gyenge. Persze, megértem az edzőt is, hogy Robertot játszatja, mert a srác lassacskán beverekszi magát Európa 10 legjobb jobbvédője közé (ha már nincs is ott), úgy, hogy valójában vérbeli CM.Sinya22 írta:Keret:
Ter Stegen, Cillessen, Ortolá, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, Dembélé, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Yerry Mina, Vermaelen.
A keretet nézve, én a következő csapatot várom, Ernőbát ismerve:
Ter Stegen - S.Roberto, Piqué, Umtiti, Alba - A.Gomes, Rakitic, Busquets, Iniesta - Messi, Suárez
Hoppá, erről a tényről megfeledkeztem - pedig tudtam róla. Valszeg a tot el camp-os blogposzt tévesztett meg, közben ők is javítottákMichaaBee írta:![]()
Semedo el van tiltva.
Eltiltott.adaml182 írta: Szegény Semedot nem értem, miért hagyja ki [...]
adaml182 írta:Szegény Semedot nem értem, miért hagyja ki... Tény, hogy az utóbbi időben visszaesett a teljesítménye, de én úgy látom, hogy az ok inkább az, hogy elkezdte mellőzni őt Ernőbá, emiatt romlott a teljesítménye, és nem azért kezdte el kihagyni, mert gyenge. Persze, megértem az edzőt is, hogy Robertot játszatja, mert a srác lassacskán beverekszi magát Európa 10 legjobb jobbvédője közé (ha már nincs is ott), úgy, hogy valójában vérbeli CM.Sinya22 írta:Keret:
Ter Stegen, Cillessen, Ortolá, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, Dembélé, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Yerry Mina, Vermaelen.
A keretet nézve, én a következő csapatot várom, Ernőbát ismerve:
Ter Stegen - S.Roberto, Piqué, Umtiti, Alba - A.Gomes, Rakitic, Busquets, Iniesta - Messi, Suárez
Szegény Semedot nem értem, miért hagyja ki... Tény, hogy az utóbbi időben visszaesett a teljesítménye, de én úgy látom, hogy az ok inkább az, hogy elkezdte mellőzni őt Ernőbá, emiatt romlott a teljesítménye, és nem azért kezdte el kihagyni, mert gyenge. Persze, megértem az edzőt is, hogy Robertot játszatja, mert a srác lassacskán beverekszi magát Európa 10 legjobb jobbvédője közé (ha már nincs is ott), úgy, hogy valójában vérbeli CM.Sinya22 írta:Keret:
Semmi extra,kihagyott egy nagy helyzetet még 0-1-nélMessiNeymarSuarez írta:Tegnap Vidal amúgy milyen volt?
én azt érzem h az első meccsen kikapunk 1-0, aztán a visszavágót behúzzuk és továbbmegyünkMessiNeymarSuarez írta:Kemény lesz, szerintem ha idegenben szerzünk gólt, és maximum 1 góllal kapunk ki, akkor tovább megyünk a Camp Nou-ban.
Ez tény, csak egy ilyen párharcban nem fér bele egy ilyen félidő sem, mert akkor lehet hogy 2-0 az első félidőben egy Chelsea-nek, és akkor hiába nyomjuk meg a második félidőt lehet eredménytelenek leszünk, és annyi is nekünk.Cestus írta:Ha nem aludnánk végig az első félidőt, valószínűleg nem tudnánk úgy megnyomni a másodikat.MessiNeymarSuarez írta:mert ha megint arra alapozunk hogy az első félidőt végigaludjuk akkor egy Hazard rúg nekünk 2-t.
Most az eltiltástól eltekintve, ahhoz játszatni is kellett volna a portugált. Gyakorlatilag 0 km-es a csávó az új évben, de előtte sem játszott túl sokat. Nem is értem, így ne is várjunk tőle fejlődést, pedig lehetne egy potenciális világlasszisunk egy nagyon kényes posztra.visca el barca írta:kíváncsi vagyok a tegnapi után EV bevállalja-e, hogy megint rakiticet nyüglődteti a jobb oldalon, mert nagyon nem megy neki ott. semedo-SR jobbos adná magát, de hát mivel a portugál eltiltott, nagy kérdés mi lesz. 3 opció van, vidal, AG, rakéta, komolyan mondom még vidal lenne a legjobb (dembelé úgysem lesz kezdő) és akkor rakéta mehetne középre busi mellé ahol jól érzi magát
Ha nem aludnánk végig az első félidőt, valószínűleg nem tudnánk úgy megnyomni a másodikat.MessiNeymarSuarez írta:mert ha megint arra alapozunk hogy az első félidőt végigaludjuk akkor egy Hazard rúg nekünk 2-t.
Ezt miből gondolod? Vertek simán egy kieső west bromot, meg egy másodosztályú hullt.BarcafanTomee írta:
A másik oldalon a Chelsea meg kezdi össze szedni magát