JimmyJump írta:Én nagy különbséget látok a régebbi, illetve a mostani Chelsea kulcsemberek karakterében. Drogba, Essien, vagy Terry igazi harcosok voltak, minden meccsünkön a legjobbjukat adták, aktuális formától függetlenül őket tényleg soha nem lehetett leírni. Most azért más a helyzet, egyetlen hasonló győztest, vagy nagy küzdőt sem látok a csapatukban, Hazard, Fabregas, Giruod, Morata inkább olyan típusok, akiknek hamar el lehet venni a kedvét a játéktól. Ettől függetlenül komolyan kell venni őket, mert megvannak az eszközeik ellenünk, de az biztos, hogy ez már nagyon nem az a Chelsea, akire mi emlékszünk.
Amit a Chelsea keretéről írsz, azzal teljesen egyet értek, meg minőségben sem az a szint, ami régen, Hazard az egyetlen igazi klasszisuk, meg Fabregas, ha éppen jó napot fog ki, meg a maga módján Kante. Meg persze Courtois, de ő mezőnyben nem segít rajtuk.
Szerintem sem tudja ez a csapat a védekezést olyan jól hozni, mint a régi Chelsea, kontrákból viszont jók lehetnek.
Kérdéses persze az is, hogy mi mit akarunk játszani, én továbbra is úgy gondolom, hogy legalább részben tudatos volt a tegnapi visszaállásunk, és lehet, hogy Valverde a Chelsea ellen is hasonló játékot akar. Na majd meglátjuk.
A 0-0-t én sem írnám alá előre, nem olyan rossz eredmény, de én bízom benne, hogy tudunk jobbat is.