Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
MALujo írta:Mikor lesz ez a meccs?
azért mondtam. egyáltalán nem biztos, h a meccs uátn jobb lesza napod. de ne ezektől függjön, azt kívánom mindannyiunknak.real_funghi írta:Kosz, neked is jo napokat.
De a Valladolid is egy csapat, akit komolyan kell venni.
Inkább egy szürkébb másodosztályú madridra.Charlie írta:Igen is,nagyon is szükség van 1 jó másodosztályú madridraXavi írta:Legyek demagóg?: Szükségünk van egy jó madridra....![]()
(Egyébként a f***nak van szüksége)![]()
C.
Én azt halottam kemény edzéseket tart és annyit futatta őket, hogy a Dagadt összesett... És napi kettő edzés van(pl. a Barçában télen csak egy...)Enrique írta:Remélem a madridnál is megtalálja az "összhangot" a csapattal...Charlie írta:Úgy rúgták ki a brazil válogatott éléről mint macskát...Badi írta:de-de és ronaldinhot mellőzte. ez mindent elmond róla
C.
Remélem a madridnál is megtalálja az "összhangot" a csapattal...Charlie írta:Úgy rúgták ki a brazil válogatott éléről mint macskát...Badi írta:de-de és ronaldinhot mellőzte. ez mindent elmond rólaredlions írta: Szerintem az!
C.
Úgy rúgták ki a brazil válogatott éléről mint macskát...Badi írta:de-de és ronaldinhot mellőzte. ez mindent elmond rólaredlions írta:Szerintem az!Charlie írta:Luxemburgo a reál edzője![]()
Az nem az a majom aki a brazil szövetségi kapitány volt,és leszerepeltette a brazilokat a selejtezők során még anno?
C.
de-de és ronaldinhot mellőzte. ez mindent elmond rólaredlions írta:Szerintem az!Charlie írta:Luxemburgo a reál edzője![]()
Az nem az a majom aki a brazil szövetségi kapitány volt,és leszerepeltette a brazilokat a selejtezők során még anno?
C.
Szerintem az!Charlie írta:Luxemburgo a reál edzője![]()
C.
Engem nem ez idegesít,hanem az hogy állandóan temet minket,de ma jól bemutattunk neki,meg másoknak is.Enrique írta:A ****** horváth "madrid" feri meg megint elkezdett kedvenc csapatáról beszélni a MI meccsünk közben... HIHETETLEN!!!