Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ezzel semmit nem tudsz kezdeni. Így kénytelen vagy továbbra is olvasni a napi sampert, ő meg röhöghet a markába (hiszen pont ezért csinálja), mert egyáltalán nem törlik az olyanokat sem, mint a mai semmitmondót, a barca igazolások topikban.Stalkyard írta:Amúgy pont azzal a céllal jöttem most, hogy megkérdezzem, ezzel a jelenséggel nem lehetne-e kezdeni valamit.Mármint hogy ha valaki a tiltólistádon van, akkor is rejtse el a kommentjét, ha beidézik.
Amúgy pont azzal a céllal jöttem most, hogy megkérdezzem, ezzel a jelenséggel nem lehetne-e kezdeni valamit.Petr írta:Úgyis beidézik és azt látod, ha pedig nem, akkor nem tudod miről van szó.LG írta:Hogy lehet letiltani vkit?
Köszönöm.Petr írta:Úgyis beidézik és azt látod, ha pedig nem, akkor nem tudod miről van szó.LG írta:Hogy lehet letiltani vkit?
Egyébként pedig:
Felhasználói vezérlőpult -> Barátosok és haragosok -> Haragosok kezelése
Úgyis beidézik és azt látod, ha pedig nem, akkor nem tudod miről van szó.LG írta:Hogy lehet letiltani vkit?
Nem, csak mondtam, hogy az ír magáról bemutatkozást, aki akar, szerintem jó dolog megismerni kicsit közelebbről a másikat, ne csak profilok legyünk egymásnak Bobot idézve.Alcantara írta:Kérlek ne csigázz, fejtsd ki részletesebben. Főleg, hogy láttam, még ketten böngészték azt a topicot a hsz-ed után. Csak nem egy moderátorra gondolsz?S.Agüero írta:Pedig mindenki előtt nyitott a Portrék topik.
Kérlek ne csigázz, fejtsd ki részletesebben. Főleg, hogy láttam, még ketten böngészték azt a topicot a hsz-ed után. Csak nem egy moderátorra gondolsz?S.Agüero írta:Pedig mindenki előtt nyitott a Portrék topik.
Pedig mindenki előtt nyitott a Portrék topik.Nero. írta:Én is, de lényegtelen mert itt az emberek 80%a úgyse válllalja magát.MQuCsabi írta: Én nagyon kíváncsi lennék, hány éves, mert bemutatkozás topikot még nem látogatta meg.
Én is, de lényegtelen mert itt az emberek 80%a úgyse válllalja magát.MQuCsabi írta: Én nagyon kíváncsi lennék, hány éves, mert bemutatkozás topikot még nem látogatta meg.
Csabikám, szerintem lényegtelen, inkább az a kérdés meddig teheti ezt meg.MQuCsabi írta:Én nagyon kíváncsi lennék, hány éves....
Igen, nem burkoltam az ő hozzászólásait jelentgetem folyamatosan. Na persze nem az összeset, csak úgy a jelentős többségét, ami teljesen semmitmondó.Alcantara írta:Azt gondolom, hogy már többeket is irritál Samper nevezetű egyén semmitmondó egysorosai.
Engem egészen bizonyosan és szerintem nem jogtalanul. Valahogy végett kellene már vetni neki, mert az ember zsebében kinyílik a bicska.
Én nem mindig szoktam megnézni a jelentéseket, többiek szerintem inkább, de lehet ők sem nyomnak rá, hogy küldjön feedbacket róla. A bant meg nem szoktuk ilyen szigorúan venni szerintem.Petr írta:Mostanában elkezdtem jelentgetni a hozzászólásokat. Ezekről lehet találni bármiféle visszajelzést vagy indoklást, hogy miért lettek elutasítva, ha el lettek? Vagy egyáltalán, hogy el lettek-e fogadva?
Eddig két levelet kaptam, hogy el lettek bírálva a jelentéseim, de magyarázatot és "ítéletet" nem találtam a tartalomban. A kettő levél pedig kevésnek tűnik ahhoz képest, amennyit jelentettem.
Másrészről még mindig áll, hogy 5 törölt hsz = ban? Vagy valami hasonló?
Lehetne, de akkor nem maradna fórumozó..Idézni eddig is tilos volt, viszont ezt a mostani műsort én sem értem.hajnesz írta:Tisztelt moderátorok!
Lehetséges lenne-e behozni valami szabályt, hogy aki a másik oldalt felhozza a kommentjében, és próbálja degradálni őket, az rögtön 1hét pihenőt kapjon?
Nagyon álszent dolognak tartom, hogy itt minősitik az ottaniakat( ha már ott nem megy), meg egyetlen beszélgetés se haladhat előre e kellemetlen dolog miatt.
https://imgur.com/a/ntjnw" target="_blankEnrique írta:Interesting... Csinálnátok egy screenshotit róla, hogy látszódjon, mekkora az eltérés és el tudjuk küldeni a fejlesztőknek?
Nekem 19.35 után most frissült, kb ennyivel van elcsúszva. De majd csinálok.Enrique írta:Interesting... Csinálnátok egy screenshotit róla, hogy látszódjon, mekkora az eltérés és el tudjuk küldeni a fejlesztőknek?
Ja, ha legközelebb lesz ilyen. De amúgy nem sírni akartam, mert mi itt csak ingyen szórakozunk ti meg rengeteg időt, energiát meg lóvét fektettek bele az egészbe, ennyibe nem fogunk belehalni.Enrique írta:Interesting... Csinálnátok egy screenshotit róla, hogy látszódjon, mekkora az eltérés és el tudjuk küldeni a fejlesztőknek?