2018.03.04. 18:15:34
gratulálok a 3 pontért, Messi szabigóljáért, Umtiti-Piqué páros munkájáért.
Valverdének meg szintén grat, hogy egy ilyen gusztustalanságot le tud műveltetni a csapattal, egy ilyen gyenge napot kifogó atma ellen.
Lelke rajta, bár neki gondolom tetszett.
És tudom, tudom, Iniesta sérülése, blabla, okés, de mi a francért kell egy ilyen embert behozni? nulla.
Onnantól hogy Iniesta-Gomes csere megtörtént, nullára redukálódott a támadópotenciálunk kb.
Jah meg, hogy Dembele nem játszik, ahhoz is tudok gratulálni.
Gomesnek és Paulának konkrétan semmi haszna nem volt a meccsen, mert a kp-n semmit nem akart csinálni az atletico, csak vágdosták előre a labdát.
Itt a kiscsoki evickélhetett volna, 10-12 olyan szitu volt, mikor lehetett volna kontrázni, csak Gomesnél volt a labda....nem mondom, hogy mindet végigvittük volna a franciával, de 2-3at talán, és veszély lehetett volna belőle.
Na mindegy, jöhetnek az ínyencek, hogy mekkora rossz szurkoló vagyok, hogy győztes meccs után kritizálok.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."