Nazir írta:Semmivel sem rosszabb, mint Paulinho, csak a brazil belebotlott az első meccsein a labdába, rúgattak vele pár gólt, és álomigazolás lett. Neki nem jött össze + portugál, ezért megy a gyűlölködés. Gusztustalan ami itt megy vele kapcsolatban. Nyáron biztosan távozik, és menjen is, mert én sem azt mondom, hogy milyen k..a jó, és fontos tagja a csapatnak, mert nem az... Mindenki jobban jár, ha elmenne a nyáron, bár ha szubjektívan minősítjük a csapatot, vannak tőle gyengébben teljesítők is. Ezt a Deniskét meg nem tudom mire istenítik még mindig páran. Semmit nem nyújtott azokon a meccseken, amiken játszott. Láthatatlan volt. Súlytalan játék mellett fizikailag is súlytalan a gyerek. Első szél elviszi. Emellett látszik a fején a sértődöttség, mikor nagy nehezen pályára lép.. semmi küzdeni akarás.. egy vicc a gyerek, de "saját nevelés", ezért "szeretjük". Vidal, Paco, Digne sem ütik meg a szintet, de egyedül Gomesünk viszi el a balhét. Ez már csak ilyen.
1. Az utbbi időkben Paulinho sem focizik ellenállhatatlanul és szerintem nem a góljai alapján van megítélve, hanem 5x jobb teljesítményt nyújt rosszabb napjain mint Gomes a legjobbakan.
2. Ez a rúgattak vele a gólt meg a te ellenszenvedet bizonyítja.
3. Denist senki sem ajnározza, sőt! Viszont ha az eredményességet nézzük ő azért lőzz gólokat és adott assistokat. Fizikailag lehet, hogy jobb Gomes, de ezt nem használja ki, ugyanúgy elnyomják, mint a spanyolt.
4. Gomesnek nem az első szezonja, volt ideje bőven bizonyítani, de senkit nem tudott meggyőzni.
5. Denis nem saját nevelés.
6. Ne hasonlítsuk már pl. Digne-hez vagy Pacohóz. Nekik nincs helyettesük. Alba és Suarez szinte minden meccsen játszik, a kp-n pedig van választék.
Ez csak pár dolog, ha mélyebbre ásnék, biztos tudnék még indokokat találni.
Az sem lehet véletlen, hogy a közönség kifütyüli. Erről nyilván nem ő tehet, de nem emlékszem, hogy ki volt utoljára ilyen.
Voltak ilyen igazolásaink (pl. Csiga), de ott legalább belátták, hogy ami nem megy azt nem kell erőltetni és nem tartóztatták.